Şimdi Ara

Japonya'dan cep telefonu alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Japonya'dan alınan telefon Türkiye'de çalışır mı? Yani Türkiye operatörleriyle sorun çıkartır mı? Telefonu unlocked alacağım. Yine de böyle bir söylenti duydum ve eğer daha önce Japonya'dan telefon alıp kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir diye düşündüm.

Şimdiden teşekkürler.

• Çalışması lazım. Yani burada pasaportla kayıt ettikten sonra bir sorun çıkacağını sanmam.
  • çalışır çalışmasınada eğer japonların süperötesi telefonlarından alırsan özelliklerini burda kullanamazsın mesela 3g si burda çalışmas gps i vs.ben kilitli bi tane almıştım hypersim diye bi zamazingo ile kullandım baya çok dehşet özellikleri var ama dediğim gibi sadece telefon mesaj ve kamerası çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozbay

Selamlar,

Japonya'dan alınan telefon Türkiye'de çalışır mı? Yani Türkiye operatörleriyle sorun çıkartır mı? Telefonu unlocked alacağım. Yine de böyle bir söylenti duydum ve eğer daha önce Japonya'dan telefon alıp kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir diye düşündüm.

Şimdiden teşekkürler.

caponyada 2 tür cep telefonu var bir tane international diye geçer birde NTT&DOCOMO Eğer NTT&DOCOMO olanından alırsan kullanamazsın,çünkü cihaz gsm desteklemiyor..international olanlafrından alırsn da tr de sadece konuşur ve mesaj çekersin birde video kaydı :)) internetini bile kullanamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: İğrenç Espiri Uzmanı

quote:

Orijinalden alıntı: bozbay

Selamlar,

Şimdiden teşekkürler.

caponyada 2 tür cep telefonu var bir tane international diye geçer birde NTT&DOCOMO Eğer NTT&DOCOMO olanından alırsan kullanamazsın,çünkü cihaz gsm desteklemiyor..international olanlafrından alırsn da tr de sadece konuşur ve mesaj çekersin birde video kaydı :)) internetini bile kullanamazsın

oha ınternetı nıye kullanamaz hocam wıfıle her turlu halleder ısını :/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.