Bildirim
Japonya'dan cep telefonu alınır mı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Çalışması lazım. Yani burada pasaportla kayıt ettikten sonra bir sorun çıkacağını sanmam. -
çalışır çalışmasınada eğer japonların süperötesi telefonlarından alırsan özelliklerini burda kullanamazsın mesela 3g si burda çalışmas gps i vs.ben kilitli bi tane almıştım hypersim diye bi zamazingo ile kullandım baya çok dehşet özellikleri var ama dediğim gibi sadece telefon mesaj ve kamerası çalışıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: bozbay
Selamlar,
Japonya'dan alınan telefon Türkiye'de çalışır mı? Yani Türkiye operatörleriyle sorun çıkartır mı? Telefonu unlocked alacağım. Yine de böyle bir söylenti duydum ve eğer daha önce Japonya'dan telefon alıp kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir diye düşündüm.
Şimdiden teşekkürler.
caponyada 2 tür cep telefonu var bir tane international diye geçer birde NTT&DOCOMO Eğer NTT&DOCOMO olanından alırsan kullanamazsın,çünkü cihaz gsm desteklemiyor..international olanlafrından alırsn da tr de sadece konuşur ve mesaj çekersin birde video kaydı :)) internetini bile kullanamazsın -
quote:
Orijinalden alıntı: İğrenç Espiri Uzmanı
quote:
Orijinalden alıntı: bozbay
Selamlar,
Japonya'dan alınan telefon Türkiye'de çalışır mı? Yani Türkiye operatörleriyle sorun çıkartır mı? Telefonu unlocked alacağım. Yine de böyle bir söylenti duydum ve eğer daha önce Japonya'dan telefon alıp kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir diye düşündüm.
Şimdiden teşekkürler.
caponyada 2 tür cep telefonu var bir tane international diye geçer birde NTT&DOCOMO Eğer NTT&DOCOMO olanından alırsan kullanamazsın,çünkü cihaz gsm desteklemiyor..international olanlafrından alırsn da tr de sadece konuşur ve mesaj çekersin birde video kaydı :)) internetini bile kullanamazsın
oha ınternetı nıye kullanamaz hocam wıfıle her turlu halleder ısını :/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X