|
Japonya, uzay çöplüğünü azaltmak için ahşap uydu geliştiriyor
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yörüngede 15000 uydu var bunlardan belki sadece 15 tanesi bizim fazla söze gerek yok
-
70 yıl yiyeceğinize çalışsaydınız sizde yapsaydınız!
-
cehaleti yenmemiz ve enkazı kaldırmamız 70 yıl sürdü ne yapalım. şimdi 2. enkazı devralacağızcaz...
-
70 yılda yapılanları, 15 yılda babanızın malı gibi satmasaydınız sizde...
-
Uzayda bulunan 4. element yani kullanım süresi bitince kendi kendine yok mu olacak -
Marangoz çalıştıracaklar sanırım.
-
Akıllı milletin hali bir başka oluyor.
-
Google : yaz uydular ne kadar yükseklikte
Orta yüksekliğe (Medium Earth Orbit, MEO) yerleştirilen uyduların yüksekliği ise 2000 km'den başlar
google yaz : 2000 km yükseklikte sıcaklık kaç derece
engeller. ? Atmosfer hareketleri, gece gündüz arasındaki sıcaklık farkını azaltır. ... ?Atmosferde,19-45 km yükseklikte bir ozon ... Sıcaklık 1000-2000 oC'ın üstündedir. ... kalınlığı bir kaç km'yi bulur. ... ?Enlem derecelerine göre yükseklikleri ve.
TAHTA yanmaz hmm ok sorgulamayın yegenim itaat edin yegenim
-
20 yildir sizin yaptiklarinizi da gördük 20 yildir araba yapacaksiniz, yerli ucak yapacaksiniz, daha uydularimizi bile kendimiz yapmiyoruz
-
quote:
Orijinalden alıntı: Romeo84
70 yılda yapılanları, 15 yılda babanızın malı gibi satmasaydınız sizde...tabi tabi 70 yılda yaptıklarınız 🤣anıt kabirin bayrak direğinin telini sattık değil mi😂
-
Maalesef Osmanlı neredeyse her alanda geri kalmıştı. Rusya ''Hasta adam'' şeklinde üzücü bir tabir de kullanmış Osmanlı ile ilgili.
Osmanlı'dan geriye normal düzeyde bir ekonomi kalsaydı şu an Almanya seviyesinde olabilirdik.
-
Tahta ne olur uzayda? -
quote:
Orijinalden alıntı: bio technolog
Uzayda bulunan 4. element yani kullanım süresi bitince kendi kendine yok mu olacak -
Yok 8 milyar derece :) Böyle cahillik görmedim ben.
-
Peki uyduda sansür olacak mı? -
bilim eskiden herşeye köklü çözümler buluğunu iddia ederdi.ama son 10 yıldır neredeyse hiçbir konuda kesin çözüm iddiası yok.burası ilginç.neyse en temel sorun ahşap tutuşmazmı.neden bu uyduları yörünge dışına göndermek yerine yörüngede imha ediyorlar.
saygılar............................................
-
-
21. Yüzyılda kapitalizm ve liberal ekonomi dururken sosyalizmcilik oynayıp pirinç tarlasında mı çalışalım. Özelleştirmeyi chp yapsa chpyi desteklerim özelleştirme iyidir. Girişim olup yenisi kurulduğu sürece çok iyidir.
İsrail şuan kur sat kur sat mantığı ile abd pazarından milyar dolarları çekiyor ülkesine.
Bizim sol hala sottolor. Bu ülke kolay kolay adam olmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 3 Ocak 2021; 21:34:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: L.CroftYok 8 milyar derece :) Böyle cahillik görmedim ben.
o yükseklikte kaç derce ben bilmiyorum sen biliyorsan söyle prof reis neyin cahilliğinden bahsediyorsun sorgulayın diyince cahil olunmaz sorgulamassan cahil olursun tahta yanmaz mı nasanın kendi açıklaması o sıcaklık dereece değerleri prof reis orası klimayla 25 dereceye ayarlanmış bi yer değil :)
70 yılda yapılanları, 15 yılda babanızın malı gibi satmasaydınız sizde...
|
Yörüngede 15000 uydu var bunlardan belki sadece 15 tanesi bizim fazla söze gerek yok
|
20 yildir sizin yaptiklarinizi da gördük 20 yildir araba yapacaksiniz, yerli ucak yapacaksiniz, daha uydularimizi bile kendimiz yapmiyoruz
|
70 yıl yiyeceğinize çalışsaydınız sizde yapsaydınız!
|
tabi tabi 70 yılda yaptıklarınız 🤣anıt kabirin bayrak direğinin telini sattık değil mi😂 |
Benzer içerikler
- yüksek çözünürlüklü uydu görüntüsü
- ? anlamı
- final cut pro fiyat
- reddit video indir
- instagram konum atma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X