Şimdi Ara

Jazz 9940B 5+1 nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ses sistemini 50+10 metrekarelik bi salonda kullanacağım..nasıl sonuç verir?alternatifleri nedir?kullananlar ne düşünüyor?
    okuduğum makalelerde kötü birşey görmedim.birde bu modeli seçmemde açıkçası biraz dış görünüşüde önemli..sistemle birlikte gelen decoder dışında birşey almam gerekir ?

• bu arada analog 9940 alıp decoder almayı önerirmisiniz_?daha ucuz oluyor ama sakat olmasın?
  • Walla bu işlerinden Wolverine61 nickli arkadaş iyi anlıyor. Ona bir sor istersen.. Kendi görüşüm ise 9940 de 9940B de aynı hoparlör'lere sahip. Birisi digital diğer analog. Tabiiki dijital olan ses temizliği açısından daha iyi. Bana sorarsan eğer böyle bir sistem alacaksan dijital olmalı. Ya kendinden olacak 9940B gibi yada 9940 üzerine kaliteli bir decoder takılcak. Ayrıca 9940 serisi nasıl bir sistem diye sorarsan bence fiyatına göre alınacak en iyi sistemdir. Ayrıca bu sistemin bir çok incelemesi oldu. Bi arattırma yap istersen.
  • dostum 9940b zaten 9940 ın kendinden dekoderli hali
    bunu biliyosundur zaten...

9940 ve jazz de005 decoder alırsan bence 9940b ile aynı performansı alırsın hatta daha bile iyi olur
    fiyat ı da daha uyguna gelir..

ama şunu unutma bu sistemi alırken sonuna kadar kullanabilcen mi ?
    odada veya küçük bir salonda kullancaksan hiç boşuna para werme bence
  • herkez bana de005 öneriyor fakat de006 modeli mevcut .. bunun bir nedeni varmıdır?
  • Çünkü de006 modeli sorunlu. Başınız ağrıyabilir. Ayrıca pmde sorduğunuz soruyu pm ile cevapladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 16 Kasım 2004, 0:39:48 >
  • iyi biliriz....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DE-005 modeli benim bildigim kadariyla piyasada yok en azindan ben bulamadim. Bilginize!.. Dijital için tek alternatif 9940b kaliyor bu durumda
  • bayaa ağır biliriz nassı bilcez iyi biliriz. Jazz'ın türkiyede satıştaki en iyi modeli(şimdilik)...
  • Vay! Alper kardeşimizden jazz'a ilk o.k. geldi. Gözlerim yaşardı. (just kidding.)
  • arkadaşlar esas siz jbs mht 915 i nasıl bilirsiniz? dvd ye dorudan bağlanırmı iyimidir
  • O setin cüssesi ve tipine rağmen malesef vadettiği sesi veremediğini çok sağlam kaynaklardan öğrendim. Yani sadece görüntü. O fiyatı verene kadar jazz 9940 alıp yanına de005 decoder ile süslerdim.
    quote:

Orjinalden alıntı: noneym

arkadaşlar esas siz jbs mht 915 i nasıl bilirsiniz? dvd ye dorudan bağlanırmı iyimidir
  • SONUNDA KARAR VERDiM!!!

jazz 9940B ve vestel 4500 divx player alacagim

bu ürünleri nereden en ucuza alirim acaba?yurt disindan getirtmek heralde daha ucuz olmayacaktir.istanbul/kadikoy'de nereden en ucuza alirim? Birde son gunlerde jazz de005 decoder bulabilen bir arkadas var mi?(nereden aldin?)
  • itirazi olan varsa ya simdi konussun ya da sonsuza kadar sessiz kalsin!
    ayrica yardimci olan her arkadasa tesekkürler...
  • jazz de 005 decoderi bugünlerde sıfır olarak bulabileceğiniz bir yer yok, kimse bulamıyor. Ancak forumdan 2. el olarak alan arkadaşlar var.
  • Bende 1 ay içinde bu setten almayı düşünüyorum

Wolverine61
    sen bu setten kullanmış biri olarak acaba sesi sonuna kadar açtığımızda seste kesik kesik olmalar baslarda bozukluk vs oluyormu
    (misal creative 6600 de oluyordu gerçi bozuldu artık)
  • beyler ben bişi sorucam j-s de-006
    var bende 9 uncu ayda aldım sorunsuz calısıyodu ama bu gunlerde sınyal alınca makına kapanıyo kardesım bı turlu anlam veremiyorum bazan duzelsede anlamadım ben bu ısı bıde (jazz ın ızmır servisi var mı?) bılen varsa yardımını rıca edıcem delırıyorummmmmm
  • jazz 9940b'yi sattığım arkadaş da ben de sesi sonuna kadar sorunsuz açabildik. Evler müstakil olduğundan son ses deneme yapma şansımız oldu. Seste en ufak bir bozulma veya kesiklik görmedik. Seste kesiklik işi en çok creative modellerde olur. Jazz öyle değil. Yani ev sallanıyor yüksek seste, daha ne diyim? O sete vereceğiniz paraya değer. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Saygılar..
    quote:

Orjinalden alıntı: James-Dean

Bende 1 ay içinde bu setten almayı düşünüyorum

Wolverine61
    sen bu setten kullanmış biri olarak acaba sesi sonuna kadar açtığımızda seste kesik kesik olmalar baslarda bozukluk vs oluyormu
    (misal creative 6600 de oluyordu gerçi bozuldu artık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 28 Kasım 2004, 22:21:05 >
  • +111 Bende iki markanın da sesi duymuş birisi olarak katılıyorum.
  • Slm arkadaslar,
    Ben de bulabilirsem jazz 9940 + 005 decoder bulamazsam 9940b almaya karar verdim, ancak sunu da sormak istedim. arka hoparlorlerin kablolu olmasi evde cok sorun cikartiyor, bunun birde kablosuz modeli varmis onu arastirdim ama sanirim onun ses gucu daha dusuk, 140W, kullanan bilen arkadaslar var mi, kablosuz olan kotu mu?
    Birde bu 3 alternatif icin mantikli fiyat araliklari nelerdir, bilgilendirirseniz sevinirim...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.