Şimdi Ara

JAZZ ELITE MÜSECCEL MARKA SAHİFESİ :)) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.478
Cevap
6
Favori
116.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dün arabayı parkederken sağ arka tamponu güzelce çizmişim, malum plastik o da pek bi kolay çizilmiş, simsiyah tamponun köşesi şimdi bembeyaz çizikler ile dolu peki şimdi napmak lazım, servisdekiler su bazlı boyaya geçtikleri için rotüş yapmadıklarını, ister şimdi ister biraz daha çizilince tamponu komple boyayabileceklerini söylediler.
    tomponu komple boyatmak satarken sıkıntı yaratır mı ?
    güzelce rotüş yaptırabileceğim bir yer bilen(altunizadeye yakın olursa süper olur) var mı ? ne kadara mal olur ??
  • Bence tamponu komple boyat.Zaten Elite'lerde komple boyalı olarak çıkıyor.Ben tamponlara ve kapılara yapıştırılan (şehiriçi comfort paketi gibi bir adı var) çıtaları bile gövde rengine boyattım.Çok hoş görünüyor.Naçizane bir tavsiye arabayı kullanırken nasıl satarım diye düşünmezsen daha mutlu olursun
  • tavsiye için teşekkürler, haklısın aslında.... tampon konusunda da ben bir kaç kez daha çizerim nasıl olsa tamponu, park sensörü olmasına rağmen yüksek kaldırımları hissetmeden park edemiyorum :) biraz daha çizince hepten boyatmak dediğin gibi en mantıklısı
  • Ben mi kılım yoksa sizin de böyle şeyler aklınıza geliyor mu? Arabayı kalite bir yerde yıkatıyorum.Böyle olmasına rağmen 2. yıkamadan sonra optitronic göstergelerin koruma camlarının (plastik türevi bir madde mika gibi) üstü bariz bir şekilde çizik dolu.Bu benim başıma gelen birşey mi ? Yoksa benim görebildiğim birşey mi ? Zira yıkamacı çocuklar yok abi birşey havasındalar.Oysa benim gözüme giriyorlar...
  • kendi tasarımım yeni jazz ı begenilerinize sunuyorum.en iyi sizler değerlendirirsiniz jazz sahibi olarak.şöyle 12-13 e düşsün bende alacam bunlardan bi tanenasıl olsa sorunsuz araba bi 3 sene sonra dedğim fiyata bulunur herhalde
     JAZZ ELITE MÜSECCEL MARKA SAHİFESİ :))
  • Hoş olmuş ruge
  • YİNE YAPTI

2007'nin en iyisi
    CNN, 10 ayrı sınıfta 2007 yılının en iyi otomobillerini seçti. Küçük sınıfta Fit / Jazz, artık ezberlediğimiz sebeplerden ötürü yine birinci. Civic ve Accord da sınıflarında birinci. Diğer sınıflarda iki Infiniti (G35 ve M35), dört Toyota (RAV4, Highlander Hybrid, Sienna, Prius) ve bir de Mazda (MX-5) var.

Son 5-6 yıldır bu tür değerlendirmelerde göze çarpan bir Japon egemenliği vardı. Araya zar zor bir Avrupalı ya da Amerikan marka girerdi. Şimdi onlar da kalmadı. Japonlar artık sadece kendi aralarında yarışıyorlar.

Barış Purut'un Honda Jazz günlüğünden alınmıştır
  • bugün iş için bursaya gittim geldim, altunizade bursa 280 km gitgel toplam (feribot hatiç) full klima açık ve radar tehtidiyle ort 90 km hızla gittim geldim ışık yanar durumdayken 50 ytl lik benzin almıştım (opet 95 ) döndüğümde ışık yanmadı ortalama göstergede klima açık olmasına ve bilenler bilir bir sürü rampa tırmanmama rağmen 5,3 gösteriyordu ki hakkaten memnuniyet verici bir rakam
  • Böyle kullanan biriysen problem yok.Ben normal düşünceyi altüst eden bir tarzda kullanıyorum.Şehir içinde senin şehir dışında yaptığın 5,3 lere yaklaşırken, şehir dışında 8,2 gibi bombalarım var.Buna birde radarları eklersek maliyet şehir içi x 5 = şehir dışı formülünü veriyor.Özetle 90 km/h de üstüne benzinli duymadım.Ama 180 km/h farkı kapatıyor.Ezcümle Jazz'ı jazz dinleyerek huşu içinde kullanmak lazım.Öyle hard rock metal hip hop a girersen istikamet gas station çok pardon (benzin istasyonu) -bu da ne kadar Türkçe dir o da takdirlerinize-
  • topiğinizin hepsini okumaya çalıştım .aslında jazz hooşuma giden bir araçtı we ciddi ciddi düşünmeye başladım.sizin yorumlarınız sayesinde. babamda tam böyle küçük araba olsun heryere girsin hemde az yaksın wede fiyatı da fazla pahalı olmasın. bir araba alacağını söyledi. aile arabası olarak kullanacağız wede öyle fazla hız düşkünlüğümüzde yotur aslında. ama bazı sorularım olacak bu bahsettiğinz yeni jazz ne zaman gelecek we bizde eylül ekim gibi araba almak istiyoruz heralde. yenisi daha iyi olur diye düşünüyorum. wede yakın zamanlarda çıkacaksa bekleyebiliriz çünki şu anda para toparlıyoyuz wede ah yenisi çıktı keşke onu alsaydık demek te pek hoş olmaz. cevaplarınızı bekliyorum bide elinizde resim warsa we koyarsanız çok ii olur yenisinin.
  • bildiğim kadarıyla yeni jazz ekimde Tokyo otomobil furaında görücüye çıkacakmış...2008 yıl başı itibariyle de satışa çıkacakmış....bu yüzden ben de sonbaharı bekliyorum...yeni jazz çıktığında eskilerin fiyatları biraz düşecek...aklımda jazz var....açık mavi ve siyah renkleri çok iyi duruyor...
  • Honda Tr de arkadaşlar 2008 yazında geleceğini söylemişlerdi onlardaki bilgi bu şekilde ancak bu tarihler hep değşir ben ce en iyi ihtimal mart ta gelir...
  • teşekkür ederm.bir de acaba onlarda da honda 6 yıl garantisi olacak mı bir bilginiz war mı?
  • Ben de fotoğraflarını koyayım dedim ama nedense image uzun süredir çalışmıyor.
    Aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz...

yeni jazz ön

Yeni Jazz Arka
  • fotoğraflar güsel olmuş. eh eskisi biraz daha güsel miş gibi geldi bana farlar birz daa çekik olmuş. tabi bu vezk meselisi yani yanlış anlaşılmasın.
  • potansiyel jazzcı bluemountain kardeş, honda bundan sonra tüm 0 km araçlarına 6 yıl 150000 km garanti veriyor ancak burda önemli bir hususa dikkat etmen lazım 3 yıl 100.000 km garantide aracına herhangi servise(yetkili-yetkisiz) yaptırsanda garantin devam ediyor ancak 6 yıl 150.000 km de aracına yetkili servis harici herhangi noktaya soktuğun anda garanti dışı kalıyorsun, yani 6 yıl 150.000 km garantiyi koşulsuz bir garanti olarak algılama... ben 6 yıl yaptırdım çünkü zaten yetkili servisten başka yere goturmem arabayı....
  • zaten bnde yetkili servisten başkasına gitmem en mantıklısı senn dediğin gibi 6 yıl garantili almak.
  • Artık ne kadar mantıklı onu da zaman gösterecek.Ben bağımlılığa karşı bir yapıda olduğum için belki de bu işe pek sıcak bakmıyorum.Tabi bu demek değil ki 6 yıl garanti iyi birşey değil.(Cümleye bak ağla).Aracı alırken beni tavlayan etkenlerden biri olmuştu 6 yıl garanti.Ama İzmir'de yetkili 2 servis var.YAni beğenmediniz 1 şansınız kalıyor.Gerçi problem değil zevk olsun diye bakıma başka şehirede giderim.Zira bu araç dış etkenler hariç sorun çıkaracak bir araç değil.Sonuçta araçtan son derece memnun olduğum için servisi problem olarak düşünmüyorum.Benim çekincem uzun süreli servis garantilerinin bizi amerikan'laştıracağı.Bu da ne demek derseniz.Adamlar egsozdaki küçük bir deliği kaynaklamak yerine 0 egsozla değiştirmeyi benimsemişler.Yani ekonomik tercihleri böyle.Ve japonlarla beraber bunu dünyaya yaydılar.Oysa ki bizim ustalarımızın olmayacak duaların bile olabileceğini ispat eden BULUŞ'ları yaratıcılık demek istemiyorum (O Allah'a (c.c) mahsus) ama yetenek açıcı yönlerinin servis garantileriyle öldürüldüğü kanaatindeyim..Neyse giderek uzaklaşıyorum bunu ayrı bir topikte

• quote:

Orjinalden alıntı: koolandgang

Artık ne kadar mantıklı onu da zaman gösterecek.Ben bağımlılığa karşı bir yapıda olduğum için belki de bu işe pek sıcak bakmıyorum.Tabi bu demek değil ki 6 yıl garanti iyi birşey değil.(Cümleye bak ağla).Aracı alırken beni tavlayan etkenlerden biri olmuştu 6 yıl garanti.Ama İzmir'de yetkili 2 servis var.YAni beğenmediniz 1 şansınız kalıyor.Gerçi problem değil zevk olsun diye bakıma başka şehirede giderim.Zira bu araç dış etkenler hariç sorun çıkaracak bir araç değil.Sonuçta araçtan son derece memnun olduğum için servisi problem olarak düşünmüyorum.Benim çekincem uzun süreli servis garantilerinin bizi amerikan'laştıracağı.Bu da ne demek derseniz.Adamlar egsozdaki küçük bir deliği kaynaklamak yerine 0 egsozla değiştirmeyi benimsemişler.Yani ekonomik tercihleri böyle.Ve japonlarla beraber bunu dünyaya yaydılar.Oysa ki bizim ustalarımızın olmayacak duaların bile olabileceğini ispat eden BULUŞ'ları yaratıcılık demek istemiyorum (O Allah'a (c.c) mahsus) ama yetenek açıcı yönlerinin servis garantileriyle öldürüldüğü kanaatindeyim..Neyse giderek uzaklaşıyorum bunu ayrı bir topikte

aslında haklısın ben kesinlikle yetkili servislerin dışarıda bulabileceğin akıllı bir ustadan daha ehil olduğuna inanmıyorum, arabayı 1000 km bakımına götürdüğümde bütün bakımı 15-6 yaşında iki çocuk yaptı servisde, şimdi kim nasıl iddia edebilir arabanızı hep yetkili servise getirin diye...
    bide şu var atıyorum çeşmede arabanın sigortalarından bir kaç tanesi yandı (daha önceki arabamda başıma gelmişti boyle bir şey), ne yani tatilimi rezil edip yarım gununmu arabayı izmire servise goturmeklemı uğraşayım, yoksa orada bir oto elektrikçi bulup hemen sigortaları mı değiştirteyim, garantimin bozulmasını istemiyosam onca yolu yapıp arabayı servise götürmem lazımm ama bu hiç mantıklı değil aslındaa....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 67m6144 -- 22 Haziran 2007; 17:22:46 >

• bir de birşey merak ettim bu son 1 - 2 ay içinde honda jazz elite otomatik alan arkadaşlar warsa acaba kaça aldılar araçlarını. biraz pazarlık yapmak gerekiyor mu bayilerle bu konuda.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.