2. el ilanların kimisinde ES yazıyor kimsinde Elite yazıyor kimisinde de sadece jazz yazıyor...bunlardan hangisi hangi model anlayamıyorum yardımcı olursanız sevinirim...
Ayrıca 2003 model düşünüyorum ne dersiniz?
Bildiğim kadarıyla Elite ES aynı şeyler, sport model ise LS diye geçiyor...
temel olrk 4 model var LS - Sport - manuel şanz LS - sport - cvt şnz ES - elite - manuel ES - Elite - cvt şnz
özetle alt donanımın (sport) otomatik ve manuel versiyonu üst donanım (elite) otomatik ve manuel versiyonu elite modelin belli başlı donanım farkları - otomtik klima- sunroof- simitten kumanda radio-cd vd birkaç özellik daha var..
Teşekkürler arkadaşlar...
Evet 10000 sınırına yaklaşıyorum.10000 de şunu da yaptır veya ben böyle yaptırdım ama keşke yaptırmasaydım,en azından bunları da yaptır gibi fikirleri ve öncelikle tecrübeleri olan arkadaşların ilgilerini rica ediyorum...
19000 e bir LS almak uzereyim kaporayı bıraktım 2005 59000km de düz vites sizce ii mi yaptım ilk arabam olacak fiyat nasıl kredi ile alıcam kredi çıkarsa?
Fiyat konusunu bilmiyorum ama bana çok hesaplı geldi.Arabayı biliyorum güle güle kullan diyorum şimdiden düşünme bile
eski ön konsola sahip honda yetkili bayisinde tesekkurler koolandgang
quote:
Orjinalden alıntı: koolandgang
Evet 10000 sınırına yaklaşıyorum.10000 de şunu da yaptır veya ben böyle yaptırdım ama keşke yaptırmasaydım,en azından bunları da yaptır gibi fikirleri ve öncelikle tecrübeleri olan arkadaşların ilgilerini rica ediyorum...
Bu arada ilgilenenlere çok teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: coldwave
eski ön konsola sahip honda yetkili bayisinde tesekkurler koolandgang
Biliyorum, yeni konsollar ne yalan söyleyeyim daha şık.Ama araba kasa ve motor olarak çok iyi.Konsolda pastanın kreması...
en güseli sen dışını corsa içini ve özeeliiklerini jazz al ne diim başka ikisde güsel otomobiller
quote:
quote:
hocam daha 8000 kmdeyim bende ilgiyle bekliyorum acaba birileri cevap yazar mı diye ama sanırım 10000 devirmiş jazzcı yok aramızda yada msj atmak konusunda çok cimriler
quote:
Orjinalden alıntı: coldwave
19000 e bir LS almak uzereyim kaporayı bıraktım 2005 59000km de düz vites sizce ii mi yaptım ilk arabam olacak fiyat nasıl kredi ile alıcam kredi çıkarsa?
hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız günlerde inşallah.... fiyat gayet iyi araba da temiz anladığım kadarıyla bundan sonrasında o muydu bu muydu demek yerine arabanın tadını çıkarmak lazım, jazz da sana bu keyfi fazlasıyla verecektir,
konsol konusuna gelince bencede yeni konsol daha şık ama söyle bir sıkıntısı var çok şık durduğu için ben kıyıpta mp3 player taktıramıyum, bir arkadaşımda gördüm jazz a pioneer taktırmış konsolada cuk oturmuş çok güzel olmuş mp3 da cabası çok da sıkılırsan konsoldan sende düzgün bişey taktırırsın 250-300 ytl max olur...
quote:
Orjinalden alıntı: 67m6144
quote:
quote:
hocam daha 8000 kmdeyim bende ilgiyle bekliyorum acaba birileri cevap yazar mı diye ama sanırım 10000 devirmiş jazzcı yok aramızda yada msj atmak konusunda çok cimriler
Olsun canları sağolsun.Ben yaptırınca yazarım
evet jazz ımı yarın alıyorum artık bende jazz cıyım arabayı 2005 biliyordum model 2004 müş ama olsun benim için no problem zaten ilk arabam bana önerileriniz neler olacak kullanım için
Coldwave, jazz'ın hayırlı olsun, güle güle kullan..Bakımlarını zamanında yaptırırsan sana hiç sorun çıkarmaz..Agresif kullanımlarda yakıt tüketimi umduğunun üzerinde seyredebilir fakat ekonomik kullanımlarda da şaşırtıcı derecede düşük tüketim elde edeceksin..
Koolandgang sana 10 bin km için özel bir önerim yok...Fakat aracın sport ise polen filtresi taktırabilirsin (sportlarda yok idi)..Ha birde boya koruma yaptırmadıysan mutlaka yaptır, çok faydasını göreceksin...Yıkattığın zaman 0 km zannedip extra bahşiş isteyen bile çıkabiliyor..
quote:
Orjinalden alıntı: therapist70
Coldwave, jazz'ın hayırlı olsun, güle güle kullan..Bakımlarını zamanında yaptırırsan sana hiç sorun çıkarmaz..Agresif kullanımlarda yakıt tüketimi umduğunun üzerinde seyredebilir fakat ekonomik kullanımlarda da şaşırtıcı derecede düşük tüketim elde edeceksin..
Koolandgang sana 10 bin km için özel bir önerim yok...Fakat aracın sport ise polen filtresi taktırabilirsin (sportlarda yok idi)..Ha birde boya koruma yaptırmadıysan mutlaka yaptır, çok faydasını göreceksin...Yıkattığın zaman 0 km zannedip extra bahşiş isteyen bile çıkabiliyor..
quote:
Orjinalden alıntı: therapist70
bıya koruma şart çok da faydalı - ben ayışığında 175 ytl karşılığı yaptırmıştım
Jazz.
Honda pazar payını arttırdı !Japon otomobil üreticisi Honda, Türkiye'deki pazar payını arttırdı.
15 Ağustos 2007 12:34 -------------------------------------------------------------------------------- Honda Türkiye, yılın 7 aylık döneminde pazar payını yüzde 6,7'ye çıkardı.
Honda Türkiye'den yapılan yazılı açıklamaya göre şirket, Türkiye binek otomobil pazarında yaşanan gerilemeye karşın Ocak - Temmuz döneminde satışlarını geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 20,4 oranında artırdı.
Aynı dönemde Honda Türkiye, binek otomobil pazar payını da yüzde 4,2'den yüzde 6,7'ye çıkardı.
''Şirketin yakaladığı başarıda'' Türkiye'de satılan tüm Honda otomobillerin garanti süresinin 6 yıla çıkarılmasının etkili olduğu belirtildi.