Şimdi Ara

JAZZ ELITE MÜSECCEL MARKA SAHİFESİ :)) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.478
Cevap
6
Favori
116.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hız sabitleyici taktıran jazz cı varmı arkadaşlar
  • Orjinal olduğunu sanmıyorum.Yani Jazz için.Zira yeni kasalarda var cruise kontrol.Onlarda daha gelmediğine göre orjinal hız sabitleyici zor.Ama atla deve birşey değil corsa'da sinyal kolunu değiştirip işi hallediyordu çocuklar.Eğer yaptıran varsa paylaşsın bende düşünmüyor değilim...
  • Bu arada 16000 km'ye yaklaştım.Şehiriçi ortalamam tüm -pozitif- gayretlerime rağmen 8,4.Bu değerin tamamı 2 kişi ve klima ya da kalorifer açık şekilde elde edilmiştir.(Therapist'e özel not; Basmıyorum zaten istesemde anlık ataklar olabilir onu da yapmıyorum tampon tampona insani şartlarda elde edilen bir sonuç )
  • bizim araç 3000 km adapazarı şehiriçi (ist göre daha rahat) en fazla 7,2 gördü.. sakin kullanımda 6-6,4 arasında değişiyor,,uzun yolda hiç deneyemedim inş. 15 tatile 90km sabit hız testinide yapıcaz
  • Koolandgang, bu aralar tüm jazz'lar çoşmuş durumda, heralde elektronik beyinler "kısmi paralizi" geçiriyor soğuktan mütevellit..:) Bizim jazz da çoştu, kontağı az önce kapatttım, depo yarılanmıştı, ortalama tüketim 8.2'yi gösteriyordu..:( Yaklaşık 1 aydır gündüzleri kendim kullanmıyorum, kısa mesafede gidip geliyor, kendim kullandığımda da bu aralar hiç mi hiç acımıyorum..Soğuk havalardan dolayı performans arttı, bu da insanı ister istemez çekiyor..Ama 50 bin bakım da geçiyor..Muhtemelen bakımla birlikte bir miktar düşecektir..
  • Selamlar,
    1 Ocak'ta işlemlere başladılar ama hala Jazz'ımı teslim alamadım Honda Bora'nın söylediği Emniyet trafik Tescil'de çok yoğunluk varmış. Hafta başı alabileceğim sanırım. Ama beklemek zor hem arabaya ihtiyacım var hem de Jazz kullanmak için sabırsızlanıyorum. Bu arada Şehir paketi'de taktırıyorum. Daha Jazz'ımı görmeden özledim.
  • Ben de spoiler taktırmayı düşünüyorum :)

quote:

Orjinalden alıntı: celen1

Selamlar,
    1 Ocak'ta işlemlere başladılar ama hala Jazz'ımı teslim alamadım Honda Bora'nın söylediği Emniyet trafik Tescil'de çok yoğunluk varmış. Hafta başı alabileceğim sanırım. Ama beklemek zor hem arabaya ihtiyacım var hem de Jazz kullanmak için sabırsızlanıyorum. Bu arada Şehir paketi'de taktırıyorum. Daha Jazz'ımı görmeden özledim.
  • Jazzıma nihayet bu akşam kavuştum. Eve kadar 5 km mesafeyi baya keyifli geldim. Arabamı parkta inceledim sağına soluna baktık ama fazla kurcalamaya kıyamadım . Sonra benim ufaklığın israrıyla maaile bir tur ve işte ilk izlenimlerim. Eski arabam 1.6 Opel Astra'ya göre bence daha atak seri bir araba konfor(fiyatına ve sınıfına göre) ve donanım tam . 30 dakika şehir trafiğinde şimdilik bu kadar. Heyecandan aklıma birşey gelmiyor. ilerleyen günlerde yazarım
  • hayırlı olsun. kazasız belasız güzel günlerde kullanın :)

quote:

Jazzıma nihayet bu akşam kavuştum. Eve kadar 5 km mesafeyi baya keyifli geldim. Arabamı parkta inceledim sağına soluna baktık ama fazla kurcalamaya kıyamadım . Sonra benim ufaklığın israrıyla maaile bir tur ve işte ilk izlenimlerim. Eski arabam 1.6 Opel Astra'ya göre bence daha atak seri bir araba konfor(fiyatına ve sınıfına göre) ve donanım tam . 30 dakika şehir trafiğinde şimdilik bu kadar. Heyecandan aklıma birşey gelmiyor. ilerleyen günlerde yazarım
  • opel astraya göre daha seri ve atak çok kaba saba bir yaklaşım. opel astrada bilmem kça çeşit motor kullanılıyor. sen düşük performanslısına binmişsindir. onunla kıyaslıyorsundur.
  • quote:

Jazzıma nihayet bu akşam kavuştum. Eve kadar 5 km mesafeyi baya keyifli geldim. Arabamı parkta inceledim sağına soluna baktık ama fazla kurcalamaya kıyamadım . Sonra benim ufaklığın israrıyla maaile bir tur ve işte ilk izlenimlerim. Eski arabam 1.6 Opel Astra'ya göre bence daha atak seri bir araba konfor(fiyatına ve sınıfına göre) ve donanım tam . 30 dakika şehir trafiğinde şimdilik bu kadar. Heyecandan aklıma birşey gelmiyor. ilerleyen günlerde yazarım

hayırlı olsun kardeş
    güle güle kullan aracını.kazasız belasız inş.
    resim ekleme şansın varmı.

görelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusufnar

opel astraya göre daha seri ve atak çok kaba saba bir yaklaşım. opel astrada bilmem kça çeşit motor kullanılıyor. sen düşük performanslısına binmişsindir. onunla kıyaslıyorsundur.

fikirlerine katılmıyorum.

kendi aracına göre bir kıyaslama yapmış.
    sonuçta genelleme değil kendi aracına göre minik bir karşılaştırma yapmış.

• Aracınız hayırlı olsun..sürüş izlenimlerinizi ve tüketim değerlerini paylaşırsınız ilerleyen zamanlarda
  • Arkadaslar, bende Honda Euro Accord 1.8 tiptronik vites var, aractan memnunum ancak benzin tuketimi ozellikle sehiricinde bir hayli fazla oluyor.

Bu aracimi satip daha az yakit tuketen bir arac almak istiyorum (2003-2005 model arasi, 20-22bin YTL civarina). Bagaj ve yakit tuketimi benim icin onemli. Opel Corsa CDTI tiptronik dusunuyorum esasta ama kucuk geliyor (daha once kullanmistim). Jazzin bagaj buyuklugu kac litre ve sehirici tuketimi ne kadar, bilgi verebilirseniz sevinirim.

Tesekkurler ,

Edit : veya colt mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^Biotech^ -- 10 Ocak 2008; 12:31:54 >
  • Sevgili Biotech Jazz bagaj büyüklüğü yanlış hatırlamıyorsam 380lt.Şehir içi yakışı ise ne desem bilemiyorum ki yazın 6,5 lt yakıyor diye isyanlardaydım.Şimdi ise 8,5 lt yakıyor.Tamam mevsim farkı mutlaka olur da neyse benim ki özel bir durumda olabilir.Arkadaşlar da fikir verebilirler bu konuda.Ama corsa'yla yakıt ve bagaj yönünden kıyaslanmaz.Hatta astra'yla da.Ezer yani ikisini de.Colt dersen onu da bir bilene sor derim
  • quote:

Hayırlı olsun.Kazasız belasız inşallah
  • Celen1 doğru bir seçim yaptınız, kazasız, keyfli sürüşler..
    Biotech, Corsa veya Colt bagaj hacmi, iç hacim ve otomatik konforu yönünden jazz ile başedemezler..Otomatik viteste diğer iki seçenek de yokuşta kaydıran ve vites geçişlerini hissettirenlerden..Yakıt tüketimi olarak soracak olursan "yabancıların "sistemli çalışmasına bir örnek aşağıdaki site, geniş bir kullanıcı kitlesi günlük tüketim verilerini yazmışlar, gözatmanızı öneririm;
    JAZZ 1.4: 6.41 lt/ 100 km http://www.spritmonitor.de/de/uebersicht/18-Honda/169-Jazz.html?fueltype=2&power_s=60&power_e=63
    COLT 1.3 : 6.93 lt/ 100 kmhttp://www.spritmonitor.de/de/uebersicht/31-Mitsubishi/277-Colt.html?fueltype=2&power_s=60&power_e=70
    CORSA 1.3 Dizel ( 90 hp) : 5.68 lt /100 kmhttp://www.spritmonitor.de/de/uebersicht/35-Opel/324-Corsa.html?fueltype=1&power_s=66&power_e=67

• koolandgang, cok tesekkur ederim cevabin icin.
  • Herkese teşekkür ederim

Daha güzeli sizlere nasip olur İnşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusufnar

opel astraya göre daha seri ve atak çok kaba saba bir yaklaşım. opel astrada bilmem kça çeşit motor kullanılıyor. sen düşük performanslısına binmişsindir. onunla kıyaslıyorsundur.

8 yıldır Astra 1.6 Elegance Otomatik vites kullandım. Şimdi kullandığım Jazz'ı seri ve daha atak bulmam niye kaba saba bir yaklaşım anlamadım. Bu tespitim gerçek. En azından benim için. Paylaştığım fikirlerim size mantıksız gelebilir buna saygı duyarım ama aralıksız 8 yıldır hergün kullandığım bir arabanın diğerinden farkınıda söyleyeyim
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.