Şimdi Ara

JAZZ ELITE MÜSECCEL MARKA SAHİFESİ :)) (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.478
Cevap
6
Favori
116.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaslar ne kadardır sunun ıcın soruyorum araca alarm takdırdım usta dedıkı senın alarma bu aracım merkezi kilit moturu uymuyor dedı yenı motor taktı neyse dun aklıma geldı ıcınden cıkardıgı motoru almadım unuttum alayım mı yoksa ucuz bır sey mı gıdıp almaya degmez mı ama bır yandan da orjınal urunu dıyorum

Ucuz bısey gıtmene degmez mı dıyorsunuz alimmi tabi duruyorsa ?
  • herkese merhaba,
    ben de 2004 model 1.4.ES jazz almayı düşünüyorum. 122000 km.de, LPG'li. sadece sağ ön çamurluğunun değiştiği söylendi. istenen fiyat da 20000 tl. sizce nasıl?
  • 2005 Jazz elite. Son yapılan bakım
    Yağ, yağ filtresi,hava filtresi,bujiler,şanzıman yağı işte tapa pulları falan ampul işçilik v.s diyat 330 lira tuttu.

Daha sonra ön diskler tornalandı ve ön arka balatalar değişti bunlarda 130 lira tuttu..
  • Arkadaşlar merhaba.

Benim jazzı aldığımda kilometresi 28 bin idi.

Şimdi 37 bin küsurlarda ve de 40 bin olmadan bakımını yaptırdım birkaç hafta önce.

Kadir Usta sübap ayarı da yapıtı rutin bakımla birlikte.

Aracı geceden bıraktım motorun soğuması için ve de ertesi sabah 10 da gittiğimde araç hazırdı.

Hemen depoyu fulledim ve de işte izlenimlerim:

1. Aracın çekişi arttı.
    2. 1 önceki depo 410 km de bitmişti ve de genelde 400 - 450 km civarı gidiyordu. Bu kez 490 km oldu ve de ışık yanana kadar en az 50-60 km gider.

Lpg li Honda sahipleri her 10 binde bir, benzinli Honda sahipleri de her 30-40 binde bir sübap ayarı yaptırmayı ihmal etmeyiniz.

Benim araç 2008 Mayıs çıkışlı ve de bu süre de sübap ayarlarının kaçması için yeterli bir süre bence.

Haluk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 4 Nisan 2011; 0:10:49 >
  • arkadaşlar 2007 jazz sport 27.000 kmde, 23000 tlye anlaştık kaza/boya yok sizce nasıl fiyat...
    ayrıca jazza hangi lpg kitini önerirsiniz....
  • Bence fiyat iyi

Birkaç satır yukarıda bir arkadaşın başına gelen benim de başıma geldi.
    Neredeyse benzin uyarı ışığı yanar yanmaz,istasyona girdim.Yıllardır gittiğim istasyon.
    33 ya da 34 litre beklerken 37,5 lt benzin aldım.Çocuklara söyledim, pompalarımız da
    herhangi bir sorun yok ,şikayet de olmadı dediler.İstasyon Shell Göztepe İzmir.
  • şehir paketi dahilindeki kapı ve tampon koruma çıtalarını nereden bulabilirim ve fiyatı ne kadardır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: koolandgang

Bence fiyat iyi

Birkaç satır yukarıda bir arkadaşın başına gelen benim de başıma geldi.
    Neredeyse benzin uyarı ışığı yanar yanmaz,istasyona girdim.Yıllardır gittiğim istasyon.
    33 ya da 34 litre beklerken 37,5 lt benzin aldım.Çocuklara söyledim, pompalarımız da
    herhangi bir sorun yok ,şikayet de olmadı dediler.İstasyon Shell Göztepe İzmir.

Bu arada şöyle bir durum farkettim.

(Araca fazla yakıt doldurmayı başardıkları zaman menzil de artıyor (doğal olarak) :)

Önceki mesajımda 38 küsur litre yakıt aldığım zaman o depo ile 550 km gitti alet.

Bir öncekinde 450 bile gitmemişti.)

Bahsi geçen Opet istasyonunun 1 km kadar öncesine yeni bir Opet daha açıldı.

Otokoçun yeni yerindeki Opetten bahsediyorum.

Geçen depoyu oradan doldurdum ve de bu kez 40 lt aldı.

Başka bir konuda paylaştığım yazıyı buraya da alayım:
    quote:

Bizim Jazz a 95 oktan benzin aldım. Depo 42 litre ve de tam 40.00 lt yakıt aldırdı Opet pompası :)

Litresi 4.20 den tam 168 TL cik tuttu.

İbreyi sıfırladığımda da 490 km idi.

Gelelim hesaba.

168 bölü 490 yaparsak 34.2 kuruş tutuyor kilometrede.

Ya da
    490 kilometreyi 40 lt yakıtla gittiyse 100 kilometreyi

40 çarpı 100 bölü 490 eşittir 8.16 lt yapıyor.

Sonuç:

1. Eşim araca fazla yaktırıyor her zamanki gibi.

2. Bu ülkede yakıt pahalı.

40 lt yakıt aldı ama bu kez 600 km yi devirir gibime geliyor.

Neredeyse hepsi şehiriçi, Çankaya, Birlik, Kırkkonaklar, Sıhhıye.

Bir de Beynama gidildi unutmadan ama araç hıncahınç dolu, depo da dolu bir şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: mobilecom

2007 honda jazz aküm bitti. Servisi aradım 176 tl fiyat verdi, akünün amperini sordum 32 amper dedi.
    Sizce doğru bilgimi verdi.
    Hangi akü ve modeli almalıyım aracıma.

ben mutlu akünün aldım.yanlış hatırlamıorsam duz kutup ince başlı ıdı bızınmkınler 110 tl ye aldım.
    ayrıca 32 dııl 42 amper dıe hatırlıorum jazlarınkını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imbus_civata -- 7 Mayıs 2011; 16:43:59 >
  • Merhaba.2005 Elite Jazz'ım ile birlikte aranıza katılmış bulunuyoruz.Yarın ön disk-balata,arka porya rulmanları ve CVT şanzuman yağı değişimi yaptıracağım.İstanbul'da bunları güvenebileceğim bir şekilde kimlere yaptırabilirim?Aracın sis farlarının camları kırık.Sadece cam bulabilme şansım var mı?

Teşekkürler
  • Ikiler Hondayi şiddetle öneririm.

Honda başlığı altında konusu vardı.

Aratırsan bulursun.

Hayırlı olsun.
  • Tavsiyeleriniz İcin teşekkür ederim.

Bir de aşağıdaki resimdeki alarmın hareket sensoru müdür?

• bende 1-2 aydır 2004 ve 2006 arası elit cvt şanzumanlı jazz arıyorum bi türlü kısmet olmadı... artık bayramdan sonraya bıraktık

?
    iki yetişkin + bir bebekli bir aileyiz böyle düşününce jazz tam bizlik, fakat babamın da arabası olmadığı için her zaman olmasada özel durumlarda arkaya 2 yetişkin ve bir çocuk gelme durumu olacak belki 3 yetişkin. çok sıkıntı çeker miyiz bu durumda? şu anki aracım C sınıfı olduğu için fazla problem olmuyo... bazen arka koltuğa 4 kişi bile biniyoduk...

yani merak ettiğim arka koltuğa 3 yetişkin sığma durumu olur mu? hiç bu şekilde kullanan oldu ya da?
    sonra arabayı alıp babamdan fırça yemek istemiyorum :)
  • Arkadaşım Jazzin arka tarafta birkaç model hariç neredeyse tüm C sınıfı araçlar kadar baş ve diz mesafesi var.

Eski aracın neydi bilmiyorum ama Jazz bu konuda da üzmez. :)
  • benim tek sıkıntım buydu aslında arka koltuk hacmi. diğer bütün özellikleri ile alınabilecek birkaç arabadan biri jazz...

haluk bey teşekkürler yorum için

eski aracım yani şu anki aracım 96 coralla :))
  • bizde bugün 2006 model 60.000 km de Elite full + full otomatik siyah renk honda jazz alarak aranıza katıldık

değişen parça yok ön çamurluklar sağ ve sol boyalı sadece ilk sahibinden tüm bakımlar yetkili serviste yapılmış expertiz(?) raporundan masrafsız çıktı araç

26.000 tl den açtı kapıyı en son 24.250 ye el sıkıştık

araç çok güzel çok hoşuma gitti yedek anahtarı yokmuş 1 tane verdi anahtar fakat anahtar bölümü hani düğmesine basınca çıkanlardan değil 1 tane öyle yaptırıp orj anahtarını yedek yapıcaz

----

özellikle bu araç için tavsiye edeceğiniz aksesuar var mı acaba ?

ilk iş olarak arka park sensörü almayı düşünüyorum bunun dışında tavsiyeniz varsa memnun olurum

araç elite full araç sis farı çelik jant sunroof dijital klima vs en dolu model

• quote:

Orijinalden alıntı: uA_OzaN

bizde bugün 2006 model 60.000 km de Elite full + full otomatik siyah renk honda jazz alarak aranıza katıldık

değişen parça yok ön çamurluklar sağ ve sol boyalı sadece ilk sahibinden tüm bakımlar yetkili serviste yapılmış expertiz(?) raporundan masrafsız çıktı araç

araç çok güzel çok hoşuma gitti yedek anahtarı yokmuş 1 tane verdi anahtar fakat anahtar bölümü hani düğmesine basınca çıkanlardan değil 1 tane öyle yaptırıp orj anahtarını yedek yapıcaz

----

ilk iş olarak arka park sensörü almayı düşünüyorum bunun dışında tavsiyeniz varsa memnun olurum

yağmurlar başlamadan eğer yoksa kauçuk paspas
    bende 2 ay önce 2006 model elite aldım. 30000 km de.
    servis 70 tl dedi orijinal paspasa
    birkaç gün içinde sipartiş vereceğim..

• bu arada aracınız hayırlı olsun
    kazasız belasız sürüşler
    çok iyi bir seçim
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_OzaN

bizde bugün 2006 model 60.000 km de Elite full + full otomatik siyah renk honda jazz alarak aranıza katıldık

----

Kazasız belasız.Kullanışlı bir araba aldınız
    Eğer film yoksa camlarda kaliteli film tavsiye ederim.
    Jazz'dan şikayet edeceğim 2. unsur bembeyaz camları
    1. nedir diyenler çıkabilir o da en ufak dokunuşta nokta alan kapılar.
    Kapılara şerit attırırsanız iyi olur.Servis şehir paketi diye satar,pahalıdır.
    Varsa dışarıdan yaptırın.İki modeli var kalın ve ince olanı.Ben inceyi tavsiye ederim.
    Son olarak yanda ki arabayla çok yakın parketmeyin derim yine de, eğer imkan varsa

• Merhaba arkadaşlar, bende 2006-2008 arası bir elite cvt ile aranıza katılmak istiyorum. 2006 model orjinal bakımlı jazz elite cvt için 27.000 fiyat nasıl, uygun mu? Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.