Şimdi Ara

JAZZ ELITE MÜSECCEL MARKA SAHİFESİ :)) (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.478
Cevap
6
Favori
116.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Bizde Bayram tatili oncesi 2007 model 37.000 km de Honda Jazz Elite aldik. Degiseni ve kazasi yok 24.000 tl ye anlastik.
    Aracin donanimindan, ic mekan ve bagaj genisliginden, kullanisligindan yakit tuketiminden cok memnunum. Gercekten sasirtici bir arac.
    Tek eksigi garantinin onceki sahibininin bakimi aksattigi icin iptal olmasi. 40.000 bakiminin en az 350 lira tutacagi soylendi. Fiyat gercekten 10.000 km de bakima giren bir arac icin yuksek. Ankarada tavsiye edebileceginiz orjinal yedek parca ile bakim yapabilecegimiz ozel servis varmidir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman06

Arkadaslar merhaba. Bizde Bayram tatili oncesi 2007 model 37.000 km de Honda Jazz Elite aldik. Degiseni ve kazasi yok 24.000 tl ye anlastik.
    Aracin donanimindan, ic mekan ve bagaj genisliginden, kullanisligindan yakit tuketiminden cok memnunum. Gercekten sasirtici bir arac.
    Tek eksigi garantinin onceki sahibininin bakimi aksattigi icin iptal olmasi. 40.000 bakiminin en az 350 lira tutacagi soylendi. Fiyat gercekten 10.000 km de bakima giren bir arac icin yuksek. Ankarada tavsiye edebileceginiz orjinal yedek parca ile bakim yapabilecegimiz ozel servis varmidir ?

Öncelikle aracınız hayırlı olsun, bu kadar düşük km.deki kazasız bir aracı aldığınız fiyat çok iyi bence. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
    Size Şaşmaz'daki Hondacı Kadir Usta'yı gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. 2007 model sizinkiyle aynı aracımı geçen sene aldığımdan beri bu forumdaki tavsiyeler üzerine kendisine götürüyorum ve şu ana kadar hiçbir memnuniyetsizliğim olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihcanonline

Merhaba arkadaşlar, bende 2006-2008 arası bir elite cvt ile aranıza katılmak istiyorum. 2006 model orjinal bakımlı jazz elite cvt için 27.000 fiyat nasıl, uygun mu? Teşekkürler.

2006 model bir Jazz için 27.000 TL fazla görünüyor ama özellikle bir üstteki arkadaşın 2007 için aldığı fiyatı görünce size çok yüksek fiyat verdiklerini düşünüyorum. Gerçekten çok çok temiz ve bakımlı ise, bir de km'si 50.000'in altında ise 25.000 TL'ye kadar verilebilir bence. Şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gone With The Wind

quote:

Orijinalden alıntı: yaman06

Arkadaslar merhaba. Bizde Bayram tatili oncesi 2007 model 37.000 km de Honda Jazz Elite aldik. Degiseni ve kazasi yok 24.000 tl ye anlastik.

Öncelikle aracınız hayırlı olsun, bu kadar düşük km.deki kazasız bir aracı aldığınız fiyat çok iyi bence. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
    Size Şaşmaz'daki Hondacı Kadir Usta'yı gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. 2007 model sizinkiyle aynı aracımı geçen sene aldığımdan beri bu forumdaki tavsiyeler üzerine kendisine götürüyorum ve şu ana kadar hiçbir memnuniyetsizliğim olmadı.

Tavsiyeniz için teşekkürler. Forumda konusunu gördüm. Yarın arayıp uygun bir zamanda götürmek istiyorum...

• Arkadaşlar, bir süredir 2007 Jazz Elite aracımın şoför kapısının camını kapatırken sorun yaşıyorum. Tek tuşla kapatmak istediğimde cam belli bir seviyeye kadar kalkıyor, sonra tekrar iniyor. Normalde bu tür otomatik cam sistemlerinde bildiğim kadarıyla cam otomatik olarak kapanırken camın önüne bir engel çıktığında (kolunuz gibi) emniyet açısından cam tekrar açılıyor. Benim aracımda da sanki araya bir engel giriyormuş gibi kendini geri açmaya çalışıyor. Tabi bu durum her zaman yaşanmıyor. Aynı problemi yaşayan oldu mu aracında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkgturker

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-2007-model-hatasiz-otomatik-58765212/detay/?source=directSearch

BU ARAC NE KADARA ALİNİR?HAKKİ NEDİR? Tesekkurler..

2008 49 bindeki Elite CVT aracımı 28'e sattım 20 gün önce.

Açık mavi renkliydi ve kol dayama, arka park sensörü ve cam filmi de mevcuttu.

Birkaç çizik dışında hatasızdı.

Bu araç ta bir yıl yaşlı, 10 bin daha fazla yol yapmış ve rengi de siyah.

26 ya alınabilir ama sahibi de 26.500'den aşağı inmez gibime geliyor.

• Peki Haluk abicim bu arac icin 26.500 vermek sence mantiklimi?yani fazla vermis olmam herhalde dimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vala benımde jazzım var.superde memnunum.satsammmı dıye dusunuyorum.sADECE gaza gelmem lazım sanırım 54bbınde 50k bakımı subatta yapıldı.her 10k bakımı mevcuttur.laastıkler subaatta alındı..garantıde .kol dayama city paketli park sensorlu elite 2007.duz vites.
  • quote:

Peki Haluk abicim bu arac icin 26.500 vermek sence mantiklimi?yani fazla vermis olmam herhalde dimi?

Olmazsın herhalde. :)

Jazz'lar altın gibi.

Değerini koruyacaktır.

Eğer aldığın aracın kazası vb yok ise, biraz bin ve istersen en kötü 500 TL altına 2 günde satarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Peki Haluk abicim bu arac icin 26.500 vermek sence mantiklimi?yani fazla vermis olmam herhalde dimi?

Olmazsın herhalde. :)

Jazz'lar altın gibi.

Değerini koruyacaktır.

Eğer aldığın aracın kazası vb yok ise, biraz bin ve istersen en kötü 500 TL altına 2 günde satarsın.

sanırım cvt li jazz lar için geçerli bu durum, 2005 model düz vites jazz ımı satmaya çalışıyorum ne arayan var ne soran.
  • Aslında düz vites benzinli araç devrinde sona gelinmekte olduğu için böyle olmuş sizinki de.

Herkes küçük ve az yakan temiz otomatik araç arıyor.

Yine de fiyatı biraz daha indirirseniz Jazz elde kalmaz.
  • haklısınız, ya otomatik vites olmalı, düz olacaksa da kesinlikle de dizel olmalı.

fiyat düşürdükçe arayan daha az oluyor ilginçtir, bugün tekrar güncelledim ilanımı favorisinden 2 kişi daha çıkardı.
  • 20.000 TL maksimum bütçe ile şu piyasada hangi jazzlardan alabilirim,internette fiyatlar coşmuş,piyasayı da tam olarak bilmiyorum...
    Donanım çokta önemli değil arkadaşlar..Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim,örnek ilan verebilirseniz çok daha sevinirim:):):)Tekrardan teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: idril

20.000 TL maksimum bütçe ile şu piyasada hangi jazzlardan alabilirim,internette fiyatlar coşmuş,piyasayı da tam olarak bilmiyorum...
    Donanım çokta önemli değil arkadaşlar..Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim,örnek ilan verebilirseniz çok daha sevinirim:):):)Tekrardan teşekkürler...

otomatik vites ariyorsaniz bu fiyatlara bulmaniz pek mumkun gzukmuyor, olanlarda cok saglikli araclar olmayacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaansa

quote:

Orijinalden alıntı: idril

20.000 TL maksimum bütçe ile şu piyasada hangi jazzlardan alabilirim,internette fiyatlar coşmuş,piyasayı da tam olarak bilmiyorum...

otomatik vites ariyorsaniz bu fiyatlara bulmaniz pek mumkun gzukmuyor, olanlarda cok saglikli araclar olmayacaktir.

Manuel arıyorum bu bütçe ile...
  • düz vites rahat bulursunuz, yüksek model mi arıyorsunuz?
  • merhabalar,

1.4 sport jazz 2007 model 70000 km.de 23.000 TL.

sizce fiyat nasıl? sportla elite arasında ne fark var?
    yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: animus06

merhabalar,

1.4 sport jazz 2007 model 70000 km.de 23.000 TL.

sizce fiyat nasıl? sportla elite arasında ne fark var?
    yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.

otomatik mi düz mü?
  • otomatik vites.

kazası değişeni yok, sürtmeden dolayı tek tarafta lokal boya var, lpgli.

benim aklıma takılan sport model olması...
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.