Şimdi Ara

JAZZ ELITE MÜSECCEL MARKA SAHİFESİ :)) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.478
Cevap
6
Favori
116.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gozden84

Arkadaşlar 20000 YTL'te kadar otomatik dizel araç bakıyorum ama bulamıyorum. (fiestayı kötülediler) Bu yüzden Honda Jazz bakıyorum.Gerçekten çok güzel ve donanımlı bir araç ama kafama takılan 2 soru var.Honda Jazz yakıt bakımından ne tüketim yapıyor? Bir de araç bana çok yüksek görünüyor acaba virajları rahat alabilen bir araçmıdır??

Yakıt tüketimim 7 lt'nin üzerine nadiren çıkar (ya şehirlerarası yollarda çok hız yapmışsam, ya da çok yoğun trafikte çok uzun süre kalmışsam)..Benim ortalamam yaz aylarında 6, kış aylarında ise 6.5 civarıdır..Sürüş tarzıma göre yarım puan düşme veya yükselme olabiliyor..Virajlarda ve yüsek hızlarda hiç bir sorun yaşamıyorum, yol tutuşu kendi sınıfının iyileri arasında..Alışman gereken tek şey direksiyonun çok yumuşak olması..

• therapist70;
    vermiş olduğun veriler düz vites için değil dimi?? çok iyi de o bakımdan
  • Hayır, benim aracım CVT...Bu rakamlar bence de çok iyi..Bu aralar artık ne yaktığını umursamaz oldum, acayip agresif kullanıyorum, son depo ortalamam 6.6..
  • Evet problemide yok değil.Gerçekten direksiyonu çok yumuşak.Benimki düz.Şu anda yaklaşık 1800 km civarında.Yani fazla sağlıklı verilerim olmayabilir yakıt konusunda.Diğer taraftan bahsini çok duyduğum o motor sesini nedense ben duyamıyorum.Öyle beni rahatsız eden ne motor sesi ne de rüzgar sesi olmadı.Tabi bunlar çok önemli şeyler olmasa da mide bulandırabilir.Bence seçim yaparken asıl önemli olan içine ilk girdiğinde hissettiğin.Bu metroseksüel bir araba değil.Daha ziyade hayatı yoğun olanlara ilaç olabilecek bir model.Gerektiğinde panel van,gerektiğinde ufak bir arazi, çoklukla şehir faresi.Ekonomidende anlar, abilere kafa tutar.Bir çoğunu hırpalar (bu biraz pilotajada bağlı tabi) Umarım yardımcı olabilmişimdir

• Jazz'da tatmin edici bir ses düzeni var.Ben de onu beslemeniz için birkaç tavsiyede bulunayım dedim...

I wanna be that-Tank feat Jazze Pha
    All the way to the top-Jazzupstarts
    Smooth Operator-Sade (Extended Smooth Jazz Version)
    My Definition of a Boombastic Jazz style-Dream Warriors
    Turn back the clock- Johnny Hates Jazz
    Cali4nia-Jazzelicious
    Let me change your mind tonight-Johnny Hates Jazz
    Sambossa-Jazzelicious
    It's a Jazz thing- Roni Size
  • koolandgang, bende MP3 monte ettin sandım..:) Çakmak girişini kullanarak mp3 çalabilen bir zımbırtı varmış, onun gibi bir şey mesela...
    quote:

Orjinalden alıntı: koolandgang

Jazz'da tatmin edici bir ses düzeni var.Ben de onu beslemeniz için birkaç tavsiyede bulunayım dedim...

I wanna be that-Tank feat Jazze Pha
    Cali4nia-Jazzelicious
    Sambossa-Jazzelicious

• Dostum onu Jazz'ı aldığım günlerde taktım.1 ytl karşılığı 15cm lik bir ara kablo ile mp3 player'ı hemen küllük yanındaki su kola vs. yerine koydum.Cd den daha pratik ve güncellenebilir olması zorunlu olarak mp3 kullanıcısı haline getirdi bizleri.Gerçi orjinal cd arşivim ağız suyu akıtacak cinsten olsa da güncelliği 90 ların ortalarına kadar.Tabi onları dinlemenin zevki de bambaşka.Ama zırt pırt taşıyamadığım ve arabada bırakmakta istemediğim için genelde mp3'ten dinliyorum.Yoksa sende hala yok mu?
  • arkadaşlar, az önce son imzalarıda atıp jazz elite sahibi oldum cuma günü arabayı teslim ediyorlar almayı düşünenler 28500.-ytl'ye bıraktılar arabayı.

bu arada kasko için 1800ytl fiyat aldım çok yüksek değil mi? ne civarda bir sigorta bulabilirim?
  • Hayırlısı olsun.Kazasız belasız inşallah.28500'e iyi almışsın.Ben mart başında 29000'e aldım.Gerçi park sensörü alarm vs vermişlerdi kampanyadan ama belki sana da vermişlerdir.İzmir'de Haziran'a sıra veriyorlardı sen önceden mi yazılmıştın yoksa hemen gittiğinde alabildin mi?Tabi nerdesin bu da önemli
    Diğer taraftan kasko için 1800.- çok yüksek.Ben eski arabadan devrettiğim için vereceğim fiyat gerçekçi olmaz ama BURDAN tıklayıp öğrenebilirsin.Güle güle kullan inşallah çok iyi bir tercih yapmışsın.Arabam diye söylemiyorum gerçek olduğu için söyledim.Zaten kullandıkça anlarsın

• istanbul'dayım ne renk ıstersem bır hafta ıcınde getırebılecegını soyledı ben sıyah ıstedım zaten elınde vardı, 1100ytl kasko buldun ondan yaptıracagım. aklıma takılan baska bırsey var, cıftkurtlar arabanın trafik sigortasını ödüyormu yoksa onu da benim mi yaptırmam gerekiyor?

araba çok içime sindi sabırsızlıkla cumayı bekliyorum
  • İlginç.Burda Haziran'a sıra veriyorlar.Herneyse evet sigortayı aldığın yer yapacak.Vergiyi de onlar ödüyor.Onu da mı benim yaptırmam gerekiyor derken başka neyi yaptırdığını merak ettim.Gerçekten iyi bir seçim yaptın.Bindikçe içine daha çok sinecek merak etme.
  • Tırtıll, güle güle kullan..Çok yerinde bir tercih, sürdükçe seveceksin..Koolandgang, mp3 mevzunu biraz açsana, nasıl bir şey kullanıyorsun? Çakmak girişini mi kullanıyorsun, sabitledin mi? Hangi marka? Resimle falan gösterebilir misin?...vs..Gördüğün gibi alıp kullanmak yetmiyor, arkasından gelecek sorulara da hazırlıklı olmak lazım..
  • teşekkürler, kaskoyu ben yaptırdığım için acaba trafiği de mi ben yaptırıyorum diye merak ettim
  • TIRTILL arkadaşım öncelikle güle güle kullan....dün mesai arkadaşım bir asker doktordan jazz alacaktı....arka kapısı değişmiş 2006 model 11000 km de 21 000 ytl bir arabaydı..hatta ben de biraz baktım içine filan iyice...gerçekten güzel bir araba...adam polosunu satmış jazz almış...ikisini kıyas bile etmiyor....satıcı bunu satıp elite alacakmış ama hazirana siparişi duyunca biraz bekleme kararı aldı....hemen alabilmen şans olmuş bence...güle güle kullan...bu arada burası erzurum...
    quote:

Orjinalden alıntı: TIRTILL

arkadaşlar, az önce son imzalarıda atıp jazz elite sahibi oldum cuma günü arabayı teslim ediyorlar almayı düşünenler 28500.-ytl'ye bıraktılar arabayı.

bu arada kasko için 1800ytl fiyat aldım çok yüksek değil mi? ne civarda bir sigorta bulabilirim?

• Dostum atla deve birşey değil ya.Malum Elite'te mp3 girişi hazır.Buna bahsettiğim 2 ucuda walkmen'in (Bu eskiler için misal) veya mp3'ün(Bu da gençler için örnek) girişine taktığımız uygun uçlu kabloyla bendeki Piranha marka (her marka olur) mp3 player pardon çalıcıya -Aramızda fazlasıyla hassas arkadaşlar var bu sebepten sayfa ismimizi Jazz Elite Müseccel Marka Sahifesi olarak değiştirdik-bağlayarak mp3 keyfine varılabilir.Yukarılarda verdiğim listeden de isteyenler istifade edebilir.Ben genelde 320 kbps tercih ediyorum.TAbi illa da şart değil ama 128 göre arada dünyalar olduğuda bir gerçek.
    Fotoğrafla da yardımcı olurum yine anlaşılmadıysa.Elimizden geldiği kadar renk dil din ırk ayrımı yapmadan paylaşmanın zevki.....

• Mesele anlaşıldı şimdi..Bizim Sport'larda MP3 girişi yok ( en azından ben öyle biliyorum)...Adamlar torpidonun yanından bir giriş yapmışlar, müzikçaların arkasından Aux girişine bir bağlantı kablosuyla ulaşıp da öyle çalıştırmayı başarmışlar (adamlar= eloğlu)...ayrıca ben o listeden pek bir şey anlamış değilim, onu da açarsan bugünü böylece kapatırım artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terapist70 -- 26 Nisan 2007; 15:19:15 >
  • I wanna be that-Tank feat Jazze Pha
    Cali4nia-Jazzelicious
    Sambossa-Jazzelicious

Listeden kastettiğim buydu.

Bende ki mp3 girişi hemen vites kolunun önündeki içecek koyma yerlerinin üst solunda.Zaten arabayı almadan önce mukayese ederken karşılaştırmalı listede Elite'teki farklardan listenin en sonundaki buydu.O zaman çok gülmüştüm ya buda özellik diye yazılır mı diye.Gerçi hala da gülüyorum
    Yan, Honda'ya yakışan birşey değil bu.Koy kardeşim elite düz sport ne varsa, ne ki bu?
    Maliyeti nedir ?
    Daha sonra böyle ankastre görünümlü konsollara ekleme yapmak hoş olmuyor.Ama benim gibi tutkunsan el mahkum bir formül üretilecek...
    Bu arada liste sağlam toparlayabilirsen tadı çıkar

• Ben bu donanım olayını anlamış değilim zaten..Bildiğim kadarıyla donanımin düzeyini yerli distrübötürler belirliyor..Bizim jazzları da Honda Türkiye..Şimdi jazz Sport'a toplasan 500 ytl'yi geçmeyecek bir maliyetle öyle donanımlar eklersin ki o fazla para kimsenin gözüne batmaz..Ben jazz'ımı teslim almak üzereyken dış dikiz aynasında geniş açı olmadığını farkettim, neredeyse sırf bu yüzden vazgeçecektim..4 teker disk, ön sis farı, soonroof, 4 airbag tamam., bunlar zaten o farka değer..Aynaya geniş açı koymamak ta neyin nesi oluyor? ya da dediğin gibi mp3 girişi yapmak nedir ki de alt donanıma koymuyorsun..Neyse ki Honda ABS, EBD, brake assit gibi güvenliği direkt ilgilendiren donanımlarda cimri davranmıyor ( Ama hala ABS'siz otomobil satan firmalar var)..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terapist70 -- 28 Nisan 2007; 0:18:23 >
  • arabami dun teslim bir kez daha begendim dogru seçim yapmışım.

araç'ta abs var bi aralar abs'li araçlarda cep telefonu açılmaz diye bir kural vardı hatta hala otobüslerde açılmaz bu araçta da problem oluyor mu cep telefonları

herkese iyi sürüşler
  • Tırtıll güle güle kullan kazasız belasız.Cep meselesine gelince ben konuşuyorum.ABS'ye direk etkisi var mı bu muamma.Ama bize olduğu şüphesiz.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.