Şimdi Ara

Jazz'ım hızlanmıyor. Ciddi performans kaybı mevcut

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2007 model elite otomatik sahibiyim. Aracı 20000 km'deyken bir yıl önce aldım. 6bin km kullandım. Son üç aya kadar anında hızlanan, dokunmamla şehir içinde 70-80 km hıza çıkan bir araçken hızla ivmelenmeyen ve yokuş aşağı bile 140'ı görmeyen bir araç oldu. Yetkili serviste baştan aşağı incelendi. Subap ayarı ve kelebek temizliği bile yapıldı. Sonuç; çok hafif bir iyileşme oldu. Araca dip gaz yapınca motor bağırıyor ama araç çok yavaş hızlanıyor ve 100 kmyi aşamıyor. Servis " sağır alıştırmışsın" yani motoru açamamışsın dedi. Halbuki aldığımda canavar gibiydi. Devirli gittiğim için Yakıt tüketimi de arttı. Bu konuda tecrubesi olanlardan yardım bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir an evvel sat kurtul; civic al; canavar gibi valla
  • Hocam sıkıntı şanzımanda gibi duruyor, gazı köklediğinde devir yükselmiyor ve araç hızlanmıyorsa şanzımanda sorun olabilir. Aracın manuel olsaydı zaten direk şanzıman diyecektim. Hocam Ankarada oturuyorsan aracını Şaşmazdaki Kadir-Hüseyin-İbrahim ustalardan birine götür derim. Geçmiş olsun
  • Devir yukseliyor. Araba bagiriyor ama sanki ruzgar itiyormus da yavas yavas gidiyormus gibi oluyor. Torkun t si yok:)

Bu arada 2004 civicimi daha yeni sattim. Onun tadi passatta dahi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademozlem -- 30 Eylül 2013; 21:06:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklıma egsoz geldi.
    Birgun Izmir Antalya uzun yolda birden tıkanmıştı eski 2001 polo arabam, yokusları zor cıkar olmus, kamyona otobuse geç geç diye işaret yapmaya başlamıştım.
    Sanayide problemin eksoz oldugu cıktı ortaya. Katalitik konvektörü iptal edince yeni araba almış gibi olmuştum, eskisine göre inanılmaz serileşmişti.
    Meğer nefes veremiyormuş garibim.

Ya egzos mu, eksoz mu, egsoz mu, eekzos mudur nedir bu ya..
    Exhaust ingilizcesi ama?
    www.hurriyet.com.tr
    TDK’dan son nokta: Doğrusu, “egzoz”
    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/15413706.asp

• Öncelikle şanzıman, olmadı motora girip çıkan aksamlar sırayla kontrol edilecek gibi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • egzos veya egzort olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.