Şimdi Ara

Jb hala yasal mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben iPhone 3GS kullanıyorum. Sürüm 4.1. Jailbreak yapmak mümkünmüş. Yapicam yapmasinada hala garanti cercevesindemi ? Yani Jb li iken telefonu garantiye göndersem garanti dahilinde olurmu ?

• JB hiçbir zaman yasal olmadı ama hiçbir zamanda servisten bu tel JB.li biz bunu tamir, değişim vs. dediğini duymadım.en azından ben duymadım duyan arkadaş varsa yazsın
  • Şahsen ben JB'li şekilde göndermem telefonu garantiye. Tam olarak nedir bilmiyorum ama zaten adamlar her türlü durumu kullanıcı hatası olarak göstermek için yırtınıyor, adamların ekmeğine bal sürmüş olursun diye düşünüyorum.
  • sadece unlock amaçlı kullanılan jb serbest diye birçok haber okuduk yabancı ve türk sitelerde. apple tarafından serbest bırakıldığı söyleniyor
  • jb illegaldir.jb yaparsan telefonunu garantiye verme gibi bir sorun yaşarsan telefonu restore edip vermen iyi olabilir.bu servislerin napacagı belli olmaz
  • Jb li telefonumu servise verecegim zaman restorelayip vermistim problem cikmamisti.
  • peki telefon açılmazsa telefonu nasıl restore edicez ?
  • Tebrikler denixex :) ben daha önce gönderdim hiçbir sorun olmadı ama onu safariden slide to Jb den yapmıştım. Yani jailbreak me den. Bana kesin bi cvp lazım çünkü tlefon açılmaması gibi bir sorun olabilir.
  • arkadaslar itunestan restore yapip götürürseniz birşey olmuyo bildigim telefon kapali da olsa acikda olsa isinize yariyo zaten restore ama tam olarak bilmiyorum ...
  • telefon açılmama gibi bir problem olursa riskli tabi.garantide anlaşılmazsa sorun yok.ama anlaşılırsa garanti dışı kalır cihaz.

ama şu zamandır jb yüzünden telefonum garanti dışı kaldı diyen görmedim.
  • sagolun :)
  • jb yasal olmadı mı artık yasal diye biliyorum?
    o gün vodafone muydu turkcell mi iphonelarına baktım standaki jb'liydi :)
    adamlar kendileri jb yapıo.
  • JB: hiç bir zaman yasal olmadı fakat şöyledi bir durum var
    Birincisi telefonun açılmıyosa büyük ihtimalle servis de açamayacak ve restore edecektir telefonu yani JB olduğunun farkına bile varmıycaktır
    Açılır durumda ise zaten kendin restore edebilirsin
    Kaldı ki güzel ülkemdeki teknik servis elemanlarının çoğunluğu bir iphone'un JB'li olup olmadığını anlayamayacak kapasitededir. (buna gülen smiley mi yapsam ağlayan mı yapsam bilemedim)

• turkiyedeki servislerin bu tip elemanlarla dolu olmasi sevindirici tabi..
  • Us'de yasal oldu da buralari bilmiyorum ama jbli sekilde servise gidipte degisim yapilan cihazlar olmustu
  • Shat o cihazlardan biride benimkiydi :)
  • hocam dikkatini çekerim sadece ABD de yasal.. diğer ülkelerin hiçbirinde böyle bir uygulama yok.. yasallıkta sadece itunes da olmayan uygulamalar için, kırılmış uygulama kullanmak hala suç..
  • Peki tr'de jb yasaktir diye bir yasa fln var mi?
  • evet varmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.