Şimdi Ara

JB sonrası recovery ekranı hatası(ekranı geçemiyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle şöyle anlatayım.telefon isviçreden gelme.simkilitli olduğu için simkilit ekranını JB yapılmadan geçilmeyeceiğini söylediler(yada ATT kartı gerekiyormuş)bende redsnow ile jb yaptım ama şöyle söyleyeyim telefon simkilit ekranı geçilmediğinden telefonun versiyonu basebandı nedir ne değildir bilmiyorum.tiniyumbrelladan baktım altlarda 4,3,5 yazıyor shs kaydı al dediğimde 5,1'inkini alıyor.aslında bilmeden baya bir kurcaladım jb yaparken birçok fw ile denedim (mesela 4,3,3-4,3,4)şimdi ise recovery mod ekranda kalıyor geçemiyorum.itunesten 4,3,5 fw yüklemeye çalışıyorum 3194 hatası aldım(host dosyası herşey denenmiştir)yani acaba yanlış versiyon mu yüklüyorum neden restore ederken 3194 hatası alıyorum anlamadım.simkilitli olmasa(geveyli)basacam 5,1 geçecem ama bir telefonu böyle çöp yaptık baseband yükseldi bunuda bozmak istemiyorum yardım eden arkadaşlara çok teşekkür ederim

• ya arkadaşlar yokmu yardım edecek
  • sunu dene
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=48030289&p=1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Republic.

sunu dene
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=48030289&p=1

ben telefonun versiyonunu bilmiyorum çünkü simkilit ekranı geçilmiyor yani ayarlar genel menüye giremediğim için bilmiyorum.4,3,3 shs kaydı olmadan yükkleyebilirmiyim snowbreezle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asossss29

arkadaşlar öncelikle şöyle anlatayım.telefon isviçreden gelme.simkilitli olduğu için simkilit ekranını JB yapılmadan geçilmeyeceiğini söylediler(yada ATT kartı gerekiyormuş)bende redsnow ile jb yaptım ama şöyle söyleyeyim telefon simkilit ekranı geçilmediğinden telefonun versiyonu basebandı nedir ne değildir bilmiyorum.tiniyumbrelladan baktım altlarda 4,3,5 yazıyor shs kaydı al dediğimde 5,1'inkini alıyor.aslında bilmeden baya bir kurcaladım jb yaparken birçok fw ile denedim (mesela 4,3,3-4,3,4)şimdi ise recovery mod ekranda kalıyor geçemiyorum.itunesten 4,3,5 fw yüklemeye çalışıyorum 3194 hatası aldım(host dosyası herşey denenmiştir)yani acaba yanlış versiyon mu yüklüyorum neden restore ederken 3194 hatası alıyorum anlamadım.simkilitli olmasa(geveyli)basacam 5,1 geçecem ama bir telefonu böyle çöp yaptık baseband yükseldi bunuda bozmak istemiyorum yardım eden arkadaşlara çok teşekkür ederim

telefon takılıyken tinyumbrella yı aç sag üst köşede exit recovery mod a tıkla telefonun moddan çıkar. açılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: asossss29

arkadaşlar öncelikle şöyle anlatayım.telefon isviçreden gelme.simkilitli olduğu için simkilit ekranını JB yapılmadan geçilmeyeceiğini söylediler(yada ATT kartı gerekiyormuş)bende redsnow ile jb yaptım ama şöyle söyleyeyim telefon simkilit ekranı geçilmediğinden telefonun versiyonu basebandı nedir ne değildir bilmiyorum.tiniyumbrelladan baktım altlarda 4,3,5 yazıyor shs kaydı al dediğimde 5,1'inkini alıyor.aslında bilmeden baya bir kurcaladım jb yaparken birçok fw ile denedim (mesela 4,3,3-4,3,4)şimdi ise recovery mod ekranda kalıyor geçemiyorum.itunesten 4,3,5 fw yüklemeye çalışıyorum 3194 hatası aldım(host dosyası herşey denenmiştir)yani acaba yanlış versiyon mu yüklüyorum neden restore ederken 3194 hatası alıyorum anlamadım.simkilitli olmasa(geveyli)basacam 5,1 geçecem ama bir telefonu böyle çöp yaptık baseband yükseldi bunuda bozmak istemiyorum yardım eden arkadaşlara çok teşekkür ederim

benımde benzer durum oldu yaklasık 6 saattır ugrasıyorum,benım anladıgım 5.1 e yukseltmıssınız maalasef dusurme yok yanı tınyumb. ıle shsh kaydınızı pc ye kopyalamadıysanız su an mumkun degılmıs kopyaladıysanız ifaıth le versıyon dusurulebılıyormus neyse ben dusuremedım su an unlock oldugu ıcın 5.1 kullanıcam,snowbreeze ıle 5.1 fw nızı expert mode da de hactıve secenegını secın ve fw yı olusturun dfu moduna alın ıtunes e baglayın sonra shıfte basılı tutarak restore yı tıklayın ve cıkardıgınız snowbreeze fw sını yukleyın tabı semı tethered olacak pushlar sanırım calısmayacak gene neyse umarım yardımcı olmusumdur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.