Şimdi Ara

JBL GT5-12 SUBW. NASILDIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞALAR ARACIMA SES TESİSATI YAPMAYA KARAR VERDİM, İKİ TANE 30CM LİK SUB. DÜŞÜNÜYORUM, ASLINDA BEN BİR ADET 38CM SUB. DÜŞÜNÜYORDUM AMA KİME SORDUYSAM 2 TANE 30CM LİK DAHA PERFORMANSLIDIR DEDİ, TABİKİ GİRİŞ SEVİYESİ SUBLAR OLUCAK.

JBL GT5-12 1100WATT PİK 275WATT RMS DEĞERLERİ VAR SANIRIM BU WOOFER NASILDIR FİYATI 120-130YTL CİVARLARINDA,

BİRDE ÇİFT BOBİNLİ WOOFERLAR NASIL OLUYOR, ANFİDEN İKİ KANALMI BAĞLIYORUZ,

ANFİ OLARAKTA, JBL 4.75 MODELİNİ TERCİH EDİCEM 340YTL CİVARI FİYATI OLMASI LAZIM, ALTERNATİF OLARAK NE DÜŞÜNEBİLİRİM,

KENWOOD CDLİ 4*50W ANA ÜNİTEM VAR BUNU DEĞİŞTİRMİCEM, ÖNLERDE 10CM PİONEER 3 YOLLU HOPARLÖRLERİM VAR BUNLARI DURUMA GÖRE SÖKEBİLİRİM, GENE ÖNDE JAMESON DOME TWETER VAR ARKADA İSE TS-A 6976 200WATT (60W RMS) PİONEER 6*9 VAR BUNUDA GENE PİONNER 6*9 SON SERİ İLE DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM, FİKİRLERİNİZ VE TAVSİYELERİNİZ NELERDİR?

• Sözü geçen Bass modelini ,bir kaç gün öcen forumdan Ozdamar nickli Yusuf arkadaşımız aldı , o size yardımcı olabilir Bass'ın genel durumu hakkında...
  • gt4 ile karşılaştırmalarda gt4 ün daha iyi olduğunu söylüyorlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HarryBlade

gt4 ile karşılaştırmalarda gt4 ün daha iyi olduğunu söylüyorlar..

katılıyorum...
  • evet gt4 daha iyidir.
    bu işi yapan bir arkadaşıma da sordum sonuç gt4 den yana...
  • o anfiyle bu basları besleyemessin sana 4 ohm da 500 rms veren anfi lazım çift bobinler yeni nesildir ve 2 ohm da çalıştıra bilirsin farkı 4 ohm ve 2 ohm da çalıışması
  • quote:

Orjinalden alıntı: brainiac_x

evet gt4 daha iyidir.
    bu işi yapan bir arkadaşıma da sordum sonuç gt4 den yana...

kardeş evde önceden gt4 kullanıyodum gt5 ilk çıktığı zamanlar aldım vede bana sanki gt4 den daha performanslıymış gibi geldi evde daha çok camı titretiyo ama yinede benimki ev ortamı sen arabada kullanacaksın önerim gt-5 den yana ama sen bilirsin birde o anfi 2 tane ne gt-4 kaldırır ne gt-5 ancak onları edison 1000a kaldırır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JBL CS762 mi? Jbl Cs-760C mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardes bak bobinleri sağlam deil diolar(gt4 için) bnm gt4 üm vardi yandi şimdi jvc aldim kurtuldum eve
  • jbL sub aLıosan ve 2 Li koyucam diosan sana ßi önerim var resimdeki suba ii ßak 12oo peak ve 2 tane aLıcaksan ßu subLarı ßesLemek icin kesene qöre jbL in 6o1.1 yada 12o1.1 mono ßass amfiLerinden ßirini tercih edeßiLirsin yanLız arabanın ßaqaj kapaqına yaLıtım yaptırmak zorunda kaLabiLirsin ßen ßu aLeti 75.4 amfiyLe ßesLiorum ama yinede acaip ßir performansı var

Edit : imLa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UwiLLbeCursEd -- 19 Kasım 2007; 0:08:06 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.