Merhaba arkadaşlar jbl t210 kulak içi kulaklığa sahibim. Kulaklığın performansından memnunum ancak telefona taktığım zaman. Bilgisayara takınca sesin kalitesi aşırı düşüyor ses yüksekliği az basslar güçsüz tizler güçsüz. Bunun sebebi nedir? Daha önce de kulak içi kulaklıklardan bilgisayarda kullandım apple kulaklığı urbanears vs. onların telefon ve bilgisayar performansları aynıydı.
up
Pc ses kartları ses kalitesi için yapılmaz, olması gerektiği için vardır.
Kalite performans bekliyorsan ses kartı/dac alman gerekir.
quote:
Orijinalden alıntı: sikörtıl_
Pc ses kartları ses kalitesi için yapılmaz, olması gerektiği için vardır.
Kalite performans bekliyorsan ses kartı/dac alman gerekir.
daha önceki kulaklıklarımda böyle bir problem yaşamamıştım ama telefonda ne ise pc de de aynı şekildeydi performansları
Cryin
kullanıcısına yanıt
Ses konusu sabit değildir en ufak değişiklik birçok etken sesleri etkiler
Pc üzerinden eq ayarı yapmayı deneyebilirsin
Ayrıca kulaklığın rodaj sonrası sesi oturabilir
quote:
Orijinalden alıntı: Cryin
daha önceki kulaklıklarımda böyle bir problem yaşamamıştım ama telefonda ne ise pc de de aynı şekildeydi performansları
Alıntıları Göster
fx sound pıling yükle istersen onsuz pc olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: sikörtıl_
Ses konusu sabit değildir en ufak değişiklik birçok etken sesleri etkiler
Pc üzerinden eq ayarı yapmayı deneyebilirsin
Ayrıca kulaklığın rodaj sonrası sesi oturabilir
anakarta bağladım aux uzatıcı yardımıyla ses daha doygun kaliteli gelmeye başladı
teşekkürler hocam yükledim artış oldu bi kaç ayarda yaptım güzel oldu
quote:
Alıntıları Göster
craklı yükledin değilmi kardşeim ? olmadı sana link vericem ordan yaparsın youtubeda çok var bişeye ihiyacın olursa yaz.
mesela benim laptopun kulaklık çıkışı çok güçlü
modeli: HP DV6 6020ST
quote:
Alıntıları Göster
Bu arada fx sound resmen bir amfi görevi görür onsuz müzik dinlenmez pc de resmen evrim geçiriyor ses, bak ben ayarlarımı vericem sana yarın resimli burdan uygula kesin ama en güzel zevki kulakların seçer
quote:
Orijinalden alıntı: MERNEPTAH
Bu arada fx sound resmen bir amfi görevi görür onsuz müzik dinlenmez pc de resmen evrim geçiriyor ses, bak ben ayarlarımı vericem sana yarın resimli burdan uygula kesin ama en güzel zevki kulakların seçer