Şimdi Ara

Jeep Renegade 1.6 multijet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jeep Renegade 1.6 multijet kullanan varsa yorumlarına ihtiyacım var alınır mı? Servis imkanları nasıldır? Sorunsuzluk bakımından nasıldır ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Muhammett1218 M kullanıcısına yanıt
    Arac DOBLO ile aynı platform.
    DOBLO ya bin beğenirsen zaten mutlu eder seni.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kupa hariç Fiat 500 ile aynı araç motor şanzıman Fiat yürüyen aynı alınır.

• Doblo mu 500 mü şimdi?

hangisi bu araba

• celal_55 C kullanıcısına yanıt
    Biraz araştırdım motor şanzıman olarak Fiat grubu zaten andırıyor Fiat araçlarını ama bence direkt şu aracın alt yapısı demek yanlış olur çünkü Fiat’ın her aracından bi iz var gibi arkası bana dacıayı andırdı mesela merak ettiğim yol tutuşu sorumsuzluğu vs. Onlar nasıldır

Sen bunlara ne bakıyorsun. Laf anlatılmaz bunlara. Burada belirli konular var onları açınca curcuna olur.
    Misal: 1.2 puretech, dsg, ve açmış olduğunuz fiat grubundan egea dışında araç alma konusu

Servis ağı fiatın her yerde mevcut. Sorun yaşanacak bir motor ya da araç değil.

Yine yol tutuş demişken forumdakiler hicivlere başlamadan.
    İlk çıktığı dönem test aracı ani frende arkaları havalanıyordu. Lakin seri üretime hiç girmeden çözüldü bu durum.

Suv sonuçta bu yol tutuş arıyorsan grandland bakın derim. Lakin güncel araçlar bunlar hepsinin yol tutuşları ve limitleri yüksektir. İçiniz rahat olsun.

YouTube incelemelerine göz gezdirin burası birazdan dobloydu, fiat 500dü,süslü fiattı, çerdi çöptü diye yorumlarla dolacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 28 Ekim 2024; 0:35:42 >

• Metufkcr kullanıcısına yanıt
    Evet bazı yorumlar görmüştüm frene basınca alt tarafı ayağı kalkıyor alınmaz diye araştırdım dediğiniz gibi deneme sürüşlerinde olmuş hemen düzeltilmiş kafamın karışıklığı gitsin diye forumlara giriyorum daha da çok kafam karışıyor :) benim aslında bu arabayla iliğini merak ettiğim yürütme maliyetleri bi Egea gibi diğer arabalara nazaran ucuz mu olur yoksa Jeep servislerinde ki o pahalılıkları mı olur? Motor şanzıman evet Fiat ama elektronik aksam ve çoğu şey kendine has bi kaç yerde gördüm hep servislerden dert yanmışlar.Sence c hatchback mi b suv mu hocam bi de sana sorayım yeni evliyim ilk aracım olacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Ladyimiz aracı kullanacaksa B suv. Ben keyife geleceğim az basıp virajlarda eğlenmek istiyorum diyorsan C.

Teşekkür ederim :)

• Aracı aldınız mı hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Servis ikame olarak vermişti, bir kaç gün kullanma fırsatım oldu dizel otomatik. Gerçekten başarısız bir araç. Konfor ve frenleme özellikle kötü. Vites geçişleri hissediliyor. İçine oturunca hem tasarım hem de malzeme kalitesi yönünden ticariyi andırıyor üstüne dizel motorla beraber kombinasyon tamamlanıyor. O dönem combo vardı abimde, benzer hissiyatı vermişti. Beni tek tatmin eden dış tasarımı olmuştu. Sonrasında compass da kullandım o da mutlu etmemişti

• 100 bin kmdir kullanıyorum. Sıfır aldım. Periyodik bakımlar dışında bir arızam falan olmadı çok şükür. Dpf tıkandı bi kere o da ilk kez dpf li araç kullandığımdan uyarılara dikkat etmediğimden. Araç benim için güzel. İçi geniş bagajı kullanışlı. 3 büyük boy valiz dik halde yanyana sığıyor. Motoru gerçekten muazzam 325 nm tork üretiyor. Rampada falan kökleyince koltuğa yapıştırıyor. Maalesef bu motor gelmiyor artık. Yeniler hibrit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekonomi doktoru -- 3 Kasım 2024; 18:44:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.