Şimdi Ara

Jet Modem ile ilgili soru(n)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba, iyi geceler.
    Benim bir maruzatım var kendim işin içinden çıkamadığım ve internette de tatmin edici cevaplar bulamadığımdan (bu forumdaki diğer konu başlıkları dahil) konu açma gereği duydum yardımcı olursanız çok sevineceğim.

Şimdi soruma geçeyim, bir tanıdığım yakın zamanda HP marka bir netbook aldı ve bununla birlikte kullanmak için Avea Jet Modem de almış. Kurulumlarını vs herşeyini yapmış ancak bağlanmayı becerememiş. Bilgisayar normal wireless bağlantılara bağlanıyor ve mobil modemi de tanıyor. Modem de başak bilgisayarlarda çalışıyormuş(kendimde henüz denemedim) Sonra benden rica etti bir bakmam için.

Modemi bilgisayara taktığımda normal olarak Avea'nın bağlant programı geliyor bilgisayar modemi tanıyor ve bağlanmaya hazır duruma geçiyor.

Bağlan tuşuna bastığımda ise birtakım işlemler yaptıktan sonra şu şekilde hata veriyor.

"Bağlantı hatası. Hata = 619"

Bilgisayarı yeniden başlatıp denedim ve farklı usb girişlerinden bağlamayı da denedim fakat durum değişmiyor.

İnternette kesin bir çözüm ve konu başlığı bulamadım.

Belkide çözümü çok basit olan bir durumdur ancak ben kendim kullanıcısı olmadığımdan mobil modemler konusunda çok bilgi sahibi değilim bu yüzden bana mümkün olduğunca net bir şekilde açıklama ve çözüm sunarsanız çok ama çok makbule geçecek.

Şimdiden teşekkür ediyorum.

• Bu arada modemi kendi kullandığım HP marka başka bir netbook ile denedim (sıfırdan kurulum) ve yine aynı hatayı aldım.
    Bu hatayı verme sebebi nedir nasıl bir çözüm bulunur yardımlarınızı bekliyorum..
  • Bu soruna daha önce kimse yakalanmadı mı arkadaşlar yardıma gerçekten ihtiyacım var..
  • avea mh aradın mı veya satın aldığın yeri. Belki modem bozuktur zaten öyle görünüyor.
  • merhaba benim jet mobil modemim var ne kadar kullandığı mı bilmiyorum. mesaj atıp öğrenecek mişim ama jet ten nasıl mesaj atılacağını bilmiyorum lütfen acil yardım edebilir misinizzzz ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emtn11

merhaba benim jet mobil modemim var ne kadar kullandığı mı bilmiyorum. mesaj atıp öğrenecek mişim ama jet ten nasıl mesaj atılacağını bilmiyorum lütfen acil yardım edebilir misinizzzz ??

kullan yaz 5555e
  • peki ben jet te ki hattı telefona takıp mı göndermem gerek? yoksaaa bilgisayar üzerinden jetten mi göndereceğim onu bulamadım jeetten şu sms atma olayınıda o yüzden onu soruyorum kullanım kılavuzdan mesaj atabilirsiniz diyor ama neredn atacağımı bilemedim jetten

teşekkür ederim
  • Avea taraftar jetmodem aldım 3g router alacağım (data hattı takılabilen) tavsiyeniz varmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.