Şimdi Ara

JETTA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar MERHABA. bEN ŞİMDİ 2010 MODEL BİR VW JETTA SİPARİŞİ VERDİM VE MAYIS AYININ SON HAFTASI ELİMDE OLACAK. aCABA ACELE Mİ EDİYORUM. bİRİNCİSİ AĞUSTOS AYININ ORTALARINDA 2011 MODELLER GELECEK. . İKİNCİSİ 2011 YILININ İLK ÇEYREĞİNDE YENİ KASA JETTA YENİ KASA ÇIKARACAK. SİZCE NE YAPMALIYIM....

• ne zaman cevap yazacaksınız ? :-(
  • yeni kasayı bekleyin kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarumok

yeni kasayı bekleyin kesinlikle
    Hangi donanım ve ne kadara anlaştınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnan61

Hangi donanım ve ne kadara anlaştınız?

Alıntıları Göster
    1.6 tdi comfortline modeli için (metalik renk) 51.000 tl ye anlaştık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliemircelik

Alıntıları Göster
    Bir yıl arabasız kalmayı göze alabiliyorsan bekle derim. Kararın ne olursa olsun şimdiden hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinn06

Bir yıl arabasız kalmayı göze alabiliyorsan bekle derim. Kararın ne olursa olsun şimdiden hayırlı olsun...

Alıntıları Göster
    VW Jetta 1.4 TSI 160 PS DSG Comfortline 53800 TL
    VW Jetta 1.6 TDI 105 PS DSG Comfortline 54600 TL

Bence yeni Jetta'yı bu fiyatlara zor bulursunuz derim. Eğer araç hoşunuza gidiyorsa alın yoksa almayın derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    Seat Leon & VW Golf kıyaslaması
    10 yıl önce açıldı
    A3-civic-308
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: teaman1977

VW Jetta 1.4 TSI 160 PS DSG Comfortline 53800 TL
    VW Jetta 1.6 TDI 105 PS DSG Comfortline 54600 TL

Bence yeni Jetta'yı bu fiyatlara zor bulursunuz derim. Eğer araç hoşunuza gidiyorsa alın yoksa almayın derim.

Alıntıları Göster
    Eğer yeni kasayı beklersem yaklaşık 9 ay kadar arabasız kalacağım . Hem de yeni kasanın öyle resimlerdeki kadar güzel olup olmayacağını da bilmiyorum. Çok kararsızım. Ama şuanki mevcut jettanın içi çok güzel. (comfortline donanımı için konuşuyorum).

• quote:

Eğer yeni kasayı beklersem yaklaşık 9 ay kadar arabasız kalacağım . Hem de yeni kasanın öyle resimlerdeki kadar güzel olup olmayacağını da bilmiyorum. Çok kararsızım. Ama şuanki mevcut jettanın içi çok güzel. (comfortline donanımı için konuşuyorum).

Alıntıları Göster
    1-2 yıl içinde satma düşünceniz falan yoksa hiç beklemeyin alın derim. 2010 model Jetta iç mekan olarak çok kaliteli gerçekten. Alıp uzun yıllar binilecek bir araba .

• quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

1-2 yıl içinde satma düşünceniz falan yoksa hiç beklemeyin alın derim. 2010 model Jetta iç mekan olarak çok kaliteli gerçekten. Alıp uzun yıllar binilecek bir araba .

Alıntıları Göster
    Yok. Hemen Satmayı düşünmüyorum. En az 5-6 yıl binerim. Şuanki aracım Passat1.6 fsı comfortline ve 2005 model. Belki inanmicaksınız ama daha 34.000 km de

• quote:

Yok. Hemen Satmayı düşünmüyorum. En az 5-6 yıl binerim. Şuanki aracım Passat1.6 fsı comfortline ve 2005 model. Belki inanmicaksınız ama daha 34.000 km de

Biraz daha bekleyip yeni kasasını alsanız daha memnun olursunuz gibi geliyor.Jetta sonuçda passatan bir gömlek düşük fakat 1.6TDİ motor doğru seçim.Ben olsam biraz sabredip yenisini beklerdim.
  • Passat'tan Jetta'ya gecmek bence epey bir tuhaf oluyor diyecegim ancak acaba 2005 model Passat eski kasa mi oluyor yoksa?

Eger eski kasaysa yeni kasa Passat'a gecin. Yeni kasa Passat'in ulkemize gelmesi daha 1.5 yil falan surer diyorlar.

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: teaman1977

Passat'tan Jetta'ya gecmek bence epey bir tuhaf oluyor diyecegim ancak acaba 2005 model Passat eski kasa mi oluyor yoksa?

Eger eski kasaysa yeni kasa Passat'a gecin. Yeni kasa Passat'in ulkemize gelmesi daha 1.5 yil falan surer diyorlar.

quote:

Alıntıları Göster
    15 Nisan 'dan sonra aracın siparişi geçerseniz eğer gelecek olan araç 2011 model olur. VW fabrikası "genelde" her yıl 22 nci haftadan sonra yeni modeli üretir. Sizin aracı teslim almanız en geç Haziran sonu gibi olur.

Mutlaka 2011 modeli bekleyin derim, Bi-Xenon 'lar için Audi gibi gündüz LED farları ve ekstralar gelmesi muhtemel.

• quote:

Hiç pazarlık yapmadınız mı? Zaten liste fiyatı üzerinden metalik renk dahil 51.400 tl tutuyor. Sadece 400 tl mi indirdiler?
  • quote:

quote:

Hiç pazarlık yapmadınız mı? Zaten liste fiyatı üzerinden metalik renk dahil 51.400 tl tutuyor. Sadece 400 tl mi indirdiler?

Alıntıları Göster
    Ayrıca TorwaK'ın dediği gibi 15 Nisan' dan sonra yapılan siparişler 2011 model oluyorsa, bence siparişini hiç olmazsa nisan sonuna denk getir.Bayi bu konuda hiç fikir vermedi mi?

• quote:

Ayrıca TorwaK'ın dediği gibi 15 Nisan' dan sonra yapılan siparişler 2011 model oluyorsa, bence siparişini hiç olmazsa nisan sonuna denk getir.Bayi bu konuda hiç fikir vermedi mi?

Alıntıları Göster
    Bayiler asla bu konuda bilgi vermez çünkü onların asli görevi ellerindeki stoğu bitirmektir. Kısaca şu söyleyebilirim, eğer satıcı size siyah diyorsa bilinki o beyazdır. Asla işinizi aceleye getirmeyin ve 15 Nisan 'dan sipariş verin, satıcıyada özellikle aracınızın 2011 model olarak getirilmesini belirtin.

• quote:

Orijinalden alıntı: TorwaK

Bayiler asla bu konuda bilgi vermez çünkü onların asli görevi ellerindeki stoğu bitirmektir. Kısaca şu söyleyebilirim, eğer satıcı size siyah diyorsa bilinki o beyazdır. Asla işinizi aceleye getirmeyin ve 15 Nisan 'dan sipariş verin, satıcıyada özellikle aracınızın 2011 model olarak getirilmesini belirtin.

Alıntıları Göster
    Umarım pişman olmassın arkadasşım hayırlısı olsun ... Ayrıca bir sorum olacak biraz belki garbinize gidebilr ama yeni jettalarda kadranı 240 olarak gördüm 2009ları 260 idi neden düşürdüler acaba garip tabi vardır bi sebebi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DeAdLeY_27

Umarım pişman olmassın arkadasşım hayırlısı olsun ... Ayrıca bir sorum olacak biraz belki garbinize gidebilr ama yeni jettalarda kadranı 240 olarak gördüm 2009ları 260 idi neden düşürdüler acaba garip tabi vardır bi sebebi ?

Alıntıları Göster
    Vallahi hiç dikkat etmedim ama sanırım daha önceki motorlar 1,9 ve 2,0 tdi idi. Belkide onlara ayıp olmasın diye yani 1.6 tdi lerden farklı hissetsinler diyesdir.

• quote:

Vallahi hiç dikkat etmedim ama sanırım daha önceki motorlar 1,9 ve 2,0 tdi idi. Belkide onlara ayıp olmasın diye yani 1.6 tdi lerden farklı hissetsinler diyesdir.

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun simdiden, bizde 1 aydan uzun oldu sipariş vereli, hala gelmedi. simdiye kadar gelmesi lazımdı
    metalik gri sunroof dsg 1.6tdi 57 bin liraya anlaşmıştık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r_samur

hayırlı olsun simdiden, bizde 1 aydan uzun oldu sipariş vereli, hala gelmedi. simdiye kadar gelmesi lazımdı
    metalik gri sunroof dsg 1.6tdi 57 bin liraya anlaşmıştık.

Güle güle kullan arkadaşım.Darısı bizlerin başına
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.