Şimdi Ara

Jetta 1.6 Tdi vs Astra 1.4T Rolling (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
1
Favori
7.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam şaka mı yapıyorsun? Konuda en az 2 3 tane video var senin tezini çürüten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

250 hp civarı 3.0 lt hacimli dizele binin sonra benzinli bir araca binmezsiniz.
    Aynı tadı, ivmelenme hazzını veren turbo benzinli araçların ne yaktığı ortada.
    işte bunlar hep ezik 1.6 dizelleri güya yazımlayıp turbo benzinli araçlara kafa tutanlar yüzünden oluyor. şimdi o yazılımı yapan vatandaş bu araba 140 - 150 beygir oldu kimse seni tutamaz diye gazlamıştır vatandaşı.
    Hocam buyrun gelin, atmosferik 3.5 v6 272ps lik e350 aracimla size hodri meydan :))

Ister roll ister drag farketmez...

Yapmayin boyle vallahi üzülürsünüz :)

Dizelde keramet olsaydi, ferro, maso, lambo, porş bi gün de dizeli deniyelim derdi.

Dedi mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanoona -- 30 Ağustos 2018; 13:9:40 >
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    Bırak allasen ya sizin tezleri arabayı yapan mühendisler çürütüyor siz hala ctdi, tdi, hdi diye tutturuyorsunuz.

Buyrun 2.0 dizel ile 1.4 tsi

https://youtu.be/Q5ZCrH40K84

Hala ısrar ediyorsunuz dizel şöyle böyle diye 1.6 dizele yazılım atınca 3.0 dizel mi oldu sanıyorsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    O video ile konunun alakası ne? Aynı güçte ve ağırlıkta benzinli ve dizel araç arasında yarış olsa benzinli geçer zaten bunu inkar etmiyor kimse. Dizelin tek artısı qra hızlanma olabilir. Onun haricinde dizel yüksek hızda daha erken kesiliyor. 1.6 cdti biturbo 160hp ile 1.4 150hp turbo teknik verilerine bakabilirsiniz mesela.

Tamam bunların üstünden geçtiğimize göre yazılımlı benzer hacimli dizeller benzinli leri tokatlıyor iddianızın aksine. Öyle 2.0 dizele gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 30 Ağustos 2018; 13:58:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryin

bu vw kullanıcılarını tokatlamak kadar güzel bir his yok
    Gti denk gelirse affetmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ciddi kedi kullanıcısına yanıt
    İnsignia 1.6 t gerçekten çok başka bir araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JNG9O

Gti denk gelirse affetmez

Alıntıları Göster
    her şeyin bi dengi var
    hocam siz yazılımı nerede yaptırdınız? ve araç manuel mi?
  • bu astra 1.4 turbo videolarını paylaşıyorsunuz, bunu izleyenler de gaza geliyor, kendilerini ispata başlıyorlar.

geçen ay 2017 çıkışlı 2. el astra j 1.4 turbo 140hp sedan otomatik benzin araç satın aldım. ilk sahibi 17" opc jant ve yan/arka camlara film kaplama yaptırmış (muayenede ne yapacağım o ayrı sorun), araç da koyu kahverengi olduğundan, artık aracın arkasında turbo yazısını mı görüyorlar, egzostan mı etkileniyorlar, jantlara, camlara bakıp mı gaza geliyorlar anlamış değilim; yolda 80'le giderken bile bana makas atıp önüme kıranlar mı ararsın, soluma gelip ara gaz çekenler mi ararsın ne cinsler varsa beni buldu. 7 yıl ibiza 1.6, 11 yıl astra 1.6 classic 2, 5 yıl da kia rio 1.4 dizel kullandım. hiç rastlamadığım muhabbetlere tanık oluyorum. üstelik 30 yıl manuel vites kullanmış biri olarak bu astra'daki otomatik vites bana devlet dairesindeki memura iş yaptırmaya benziyor; hala ne yapmaya çalıştığını çözemedim. manuel modunu öğrenmeye çalışacağım sanırım. 1-2 litre tasarruf da olsa işe yarar.

• quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

Hocam buyrun gelin, atmosferik 3.5 v6 272ps lik e350 aracimla size hodri meydan :))

Ister roll ister drag farketmez...

Yapmayin boyle vallahi üzülürsünüz :)

Dizelde keramet olsaydi, ferro, maso, lambo, porş bi gün de dizeli deniyelim derdi.

Dedi mi ?

Alıntıları Göster
    Bende 4.2 tdi getireyim o zaman?

3.0 lt diyorum 3.5 lt benzinliler falan havada ucustu. Ses etmeyim dedimde.. sizin o benzinlileriniz gazlarken 30 - 40 lt yakarken benim bahsettigim dizeller 15 - 18 lt lerdr kaliyor. Yapmayin etmeyin bir okuyun once , yakit dedim ben, ayni hazzi veren benzinli - dizel farki dedim.

Ayrica ferro ve lambo disindakilerin hepsinde dizel mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 30 Ağustos 2018; 19:55:22 >

• 1.6tdi değil 2.0tdi 140 hp gelsin.

https://youtu.be/UkC53_ukDmM

• Filmler hafif kusur olarak geçiyor muayenede sıkıntı yok ustam...

Benim araç orjinal sade :)

Otomatik şanzıman iyidir biraz fazla yakıyor ama sorunsuzluk konusunda gerçekten çok güzel sağlam şanzımana sahip

• quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

Bende 4.2 tdi getireyim o zaman?

3.0 lt diyorum 3.5 lt benzinliler falan havada ucustu. Ses etmeyim dedimde.. sizin o benzinlileriniz gazlarken 30 - 40 lt yakarken benim bahsettigim dizeller 15 - 18 lt lerdr kaliyor. Yapmayin etmeyin bir okuyun once , yakit dedim ben, ayni hazzi veren benzinli - dizel farki dedim.

Ayrica ferro ve lambo disindakilerin hepsinde dizel mevcut

Alıntıları Göster
    O zaman 5.0 la onune gelirim...

Benim aracta turbo olmucak sende turbo var bence gayet fair enough...

Diger araclarda dizel var diyosun.. diyorumki hangi spor aracta var dizel motor. Porsche cayenne den bahsetmiyorum. Spor yani zevk araci olan bir arabada dizel gordunmu sen hic ?

Ne dizelmis ulan sanki dizelle dogdular. Alt tarafi 3 bin devir bandi olan yanmak icin suni teneffus yapan ...trk motorlar.

• Araclar gunumuzde piston, silindir, crank vs benzer motor yapisina sahiptirler. Yarislarda bircok faktor on plana cikar. Bunlardan biri de yakittir. Hiz icin yakitin cinsi onemli gunumuzde drag yarislarina katilan araclarda etanol ve katki maddeleri kullaniyolar. Neden dizel tercih etmiyolar o zaman dizel araba nazlidir ivmelenmeyi performansi sevmez, benzin gibi kolay yanmaz patlamali yanar, ucuculugu dusuktur. Dizel kirsal yakittir. Kamyon, traktor yakitidir. Termodinamikte en verimli cevrim otto(benzinli) cevrimi dir %35 civarinda.

Suraya da en sevdigim bi roll videosu atiyorum izlersiniz. Ayrica bircok araba videosu da var.

https://www.instagram.com/p/BlK812tn8gS/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1pcaoiusgd1by

• etusch kullanıcısına yanıt
    Birincisi seni tanımam etmem ,ikincisi alaycı üslub takınman anlamsız,ben videoyu konu başlığını açan arkadaşın sözü üzerine paylaştım,şahıs yazılımlıda olsa 1.6 dizel aracın 1.4 turbo bir aracı geçemiyeceği yönünde bir iddası vardı ve ben aynı tip aracın 1.4 turbo benzinli ve manueli ile 1.6 yazılımlı dizelinin onun iddasının tam tersi bir sonuç yakaladığını göstermek için paylaştım,ne atar yapıp çok hızlıyım çoğu aracı geçerim dedim ne de herkeze salça olurum yolda diye yazdım ,sadece denenmiş bir olayın videosunu paylaştım

• Bu benzincilerin psikolojisini anlamak zor. Sanki konuda dizel araçlar benzinli den perfomanslı diye bir iddia var. Konuyu saptırıp oradan tartışmaya çalışıyorlar. Cevap vermeyin gitsinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 30 Ağustos 2018; 22:38:56 >
    Bunu başlatan zaten sensin hocam kimse öyle bir iddia da bulunmadı siz Yazılımlı dizel Astranizla ortaya çıktınız

Konuyu açıp ilk mesajı düşünmeden attığınız için siz başlattınız. Piyasadaki en zayıf 1.6 dizel ile kapışıp '' 1.6 ne ki en az 2.0 lar gelsin'' derseniz olacağı bu.

Yazılımlı accent blue ile bi deneyin de aracınızı. Yanlız dürbün almayı unutmayın yanınıza .

Yazılımsız Astra K dizel manuel i bile zor geçer aracınız. Hatta geçebileceğinizden de yüzde 100 emin değilim.

Allah aşkına dostum sen dizelle mutlu ol senin dizel aracın daha iyi gidiyor hatta senin dizel aracını Avrupalı mühendisler kıskanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 30 Ağustos 2018; 23:36:44 >
    Hocam ne diyosun ya? Bir iddia attın ortaya. 3-4 üyeden yanlış olduğuna dair video geldi. Bu sefer dalgaya vurdun işi. Niye kabul etmiyorsun. Her insan herşeyi bilmek zorunda değil. VAG cı fanları geçince gaza mı geldin ne oldu anlamadım. 136hp Astra K AT6 aracımı 110hp lik DSG golf ile geçebileceğini en azından kafa kafaya gidebileceğini iddia eden bir arkadaş vardı mesela. Onunla vs yaptık arkada kayboldu. Böylesine denk geldin heralde (Kanalda videosu var bakabilirsin) Benim arabamın bi özelliği yok ki niye kıskansın millet.

Ben aslında 1.4T manuel alacaktım. Alacağım araba satıldı diye dizel aldım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.