Şimdi Ara

Jetta 1.6 Tdi vs Astra 1.4T Rolling (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
1
Favori
7.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O ayarda bir turbo benzinlinin o ayarda bir dizeli tokatlamasından daha doğal ne var niye yapılmycak gibi anlatıyorsunuz bunu anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    Hala dizel ile benzinli aracı bir tutuyorsun bence sen bu kadar fanatik olma şuan 1.6 ctdi dizel yazılımlı bulsam şu Sivasta çekip video atacam gıcık ettin valla beni

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Azstek kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir karşılaştırma buldum. Yalnız 320d 184’lük olan, 190’lık değil.

http://www.zeperfs.com/en/duel2988-4183.htm

Özellikle 100-200’lere bakıldığında;

insignia 1.6 T sw 28,7 sn

320d 184 32 sn

sürüyor.

Ayrıca çok fark eder mi bilmiyorum ama insignia burada sw ve yaklaşık 40kg daha ağır.

Bir de hep şu hata yapılıyor, roll yapılırken hep süresi iyi olan önde bitirecek diye algılanıyor oysa ki en fazla yolu alan önde bitirir.

Yani hız zaman grafiğinde taralı alanın altında kalan alan ne kadar fazla ise o araç daha fazla yol aldığından ipi önde göğüsler.

Mesela 0-100’ü kötü olan bir araç iyi olan bir araçtan daha önde bitirebilir.

Edit: Bu arada 190’lık 320d’nin 100-200’ü de 29,5 ki yine insignia 1.6T sw’den yavaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi individual -- 31 Ağustos 2018; 0:7:5 >

• BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    Peki dediğin gibi olsun. Benzinli turbo her zaman dizeli geçer. Yazılımlı da olsa geçer, 2.0 olsa da geçer. Gönlün oldu umarım.
    Yok ben senin gönlünü yapacam bulacam senin 1.6 ctdi yazılımlı araç çekecem videosunu koyacam sonuç ne olursa olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Peki dediğin gibi olsun. Benzinli turbo her zaman dizeli geçer. Yazılımlı da olsa geçer, 2.0 olsa da geçer. Gönlün oldu umarım.
    Yazılım iyidir laflarına aldanıp yüksek fiyattan yazılım yaptırmış havası seziyorum sizde. Bu yüzden de iç rahatlatma savaşı veriyorsunuz gibime geldi. Konuyu baştan aşağı okudum, bu kanıya vardım.

Aman kaza falan yaparsınız sebep olmak istemem. Zaten denedik diyorum. Sizin aracın manueli ile yaptık oda aynamda kayboluyor. Videodaki 165hp insignia gibi. 1.5 165 hatta sizin aracın manuelini geçiyor. Sizinkini daha da farkla geçer. Ortada olan şeyi niye zorluyorsunuz. Hangi ildesiniz. Yakınlarda iseniz gelirsem haber edeyim deneyim. Benim aracımı da kullanıp deneyebilirsiniz.
    Sivasta yaşıyorum kayseri tokat Erzincan gibi yerlere yakın olursanız gelirim size bi çay ısmarlarım üstünede tekrar söylüyorum o dizel 1.6 ctdi aracınızı ısırmak büyük bir zevk olur

Eğer adana ve Ankara tarafindaysaniz yine gelirim oralara çok işim düşüyor gidiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 31 Ağustos 2018; 0:36:56 >
  • High Quality kullanıcısına yanıt
    590tl verdim yazılıma. Son kuruşuna kadar değdiğini düşünüyorum. Bence fiyat makul. 1500tl veren de var. Şahsen o kadar vermezdim ben. İç rahatlamayı gerektirecek ne var onuda anlamadım. Aracın öncesi ve sonrası performansını bilerek yaptırdım. Ayrıca motorun uyumuna hassasiyetine de baktım. Bence siz yazılıma heveslenip yaptırmayanlardan olabilirsiniz.
    O videolar Erzincanda çekildi. Bayramda Erzincanda idim. O ara çektik videoları. Daha önceden konuyu açsaydınız davet ederdim sizi valla. Birazda gezer, yer içerdik. Üstüne video çekerdik. Ondan önce de kayserideydim. Malatyaya da sık sık giderim.

Astra K araç ta var stok. Onunla sizin aracı denemeyi isterim.
    Bak bayramda bende sivasin imranli ilçesine gitmiştim Erzincan'a çok yakın ortada bir yerde bulusurduk

Erzincan'a gelince haber et ortada buluşalım kaybeden köfte ve pirzola alır mangal yakar

Yani yemekler benden diyosun
    Sıkıntı yok yemekten içmekten korkmam ama o mangalı sen yakacaksın bundan eminim

• etusch kullanıcısına yanıt
    Bu arada önceki ve 5 sene kullandığım aracım da astra j1.6 T 180 hp idi ,yani şu anki aracıma uçıyor kaçıyor demiyecek kadar benzinli ve yeterince güçlü bir araç kullandım,o yüzden sadece onu başlığına karşılık gelen videomu paylaştım ve ona göre yorum yap

• quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

Hocam buyrun gelin, atmosferik 3.5 v6 272ps lik e350 aracimla size hodri meydan :))

Ister roll ister drag farketmez...

Yapmayin boyle vallahi üzülürsünüz :)

Dizelde keramet olsaydi, ferro, maso, lambo, porş bi gün de dizeli deniyelim derdi.

Dedi mi ?

Alıntıları Göster
    sizin araciniz 0-100 6.1

535d 3000cc 6.4

bence arada 2 kat benzin ödemeye gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: MrT4ngo

sizin araciniz 0-100 6.1

535d 3000cc 6.4

Alıntıları Göster
    Iki kat benzin cok abarti olmus hocam.

Benim aracimin ortalamasi 13 civari.

5.30 bmw kac yakiyor 6.5 mu ?

• quote:

sizin araciniz 0-100 6.1

535d 3000cc 6.4

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    hocam bende 530d var. sehir ici devirli kullanimda 9 ila 9.5 arasi geziyor. ayni kondisyonda 13 den fazla yakar gibime geliyor. malum benzin 7 tl. bu arada pedalin altinda yumurta varmis gibi surursem 7.5 lara kadar cok rahat iniyor.

• quote:

hocam bende 530d var. sehir ici devirli kullanimda 9 ila 9.5 arasi geziyor. ayni kondisyonda 13 den fazla yakar gibime geliyor. malum benzin 7 tl. bu arada pedalin altinda yumurta varmis gibi surursem 7.5 lara kadar cok rahat iniyor.

Alıntıları Göster
    yumurtayi bende koysam 11 e iner..

Sonuc itibariyle 5.30, e350 nin yarisi yakmiyor.. ben 13 yakiyorken siz 10 yakiyorsunuz..

3 litre farka benzin deger hocam. Bi gun kullanin benim yavruyu anlicaksiniz ne demek istedimi.

• quote:

yumurtayi bende koysam 11 e iner..

Sonuc itibariyle 5.30, e350 nin yarisi yakmiyor.. ben 13 yakiyorken siz 10 yakiyorsunuz..

3 litre farka benzin deger hocam. Bi gun kullanin benim yavruyu anlicaksiniz ne demek istedimi.

Alıntıları Göster
    bakalım kısmet olursa kedi gözü mercedeslere bir türlü ısımamıyorum :))

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.