Şimdi Ara

jetta bozuk direksiyon derdi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. 2007 jetta midline aracım var. arabanın direksiyon sistemi elektro-servo. yani hızlandıkça sertleşmesi gerekiyor. fakat saatte 180 le giderken bile direksiyon tüy gibi yani bu direksiyonu sertleştirmesi gereken mevzu bozuk. VW bunu bir türlü kabul etmiyor ve dolayısı ile garantiden değiştirmiyor. aracı alalı bir seneye yaklaşıyor ama arabadan da VW markasından da iyice soğudum. ne yapabilirim, neler önerirsiniz.

• www.sikayetvar.com sitesine şikayet yaz. Belki sonuç alırsın. Almasan bile markaya gelen şikayetlere +1 kazandırmış olursun. Bu da anlayana yeter.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mercator

arkadaşlar merhaba. 2007 jetta midline aracım var. arabanın direksiyon sistemi elektro-servo. yani hızlandıkça sertleşmesi gerekiyor. fakat saatte 180 le giderken bile direksiyon tüy gibi yani bu direksiyonu sertleştirmesi gereken mevzu bozuk. VW bunu bir türlü kabul etmiyor ve dolayısı ile garantiden değiştirmiyor. aracı alalı bir seneye yaklaşıyor ama arabadan da VW markasından da iyice soğudum. ne yapabilirim, neler önerirsiniz.

yani garantiden değiştiremiyorsan paşa paşa sevisten paranla yaptıracaksın..VW den soğumak ??

yani bi kaç yetkili sevisine sor bakalım fiyatlarını...
  • Otobana yakın bir bayiiye git ve Jetta almak istediğini söyle . Yol tutuşu hakkında kötü duyumlar aldığını ve test aracını otobanda kullanıp yol tutuşunu denemek istediğini söyle.Test aracıyla o süratlere çık ve bak bakalım test aracında direksiyon seninkinden farklı bir tepkimi veriyor.
    Ona göre Doğuş otonun merkezine bizzat gidip, müşteri hizmetleri ile yüzyüze görüş.Gerekirse Almanyaya mail atıp durumu bildir.Merak etme adamlar müşteri şikayetleri hakkında bizimkilerden daha duyarlılar...
    Ben bu tür hak aramaları çok yaptım ve sonyericssondan tut Kanz çocuk giyim firmasına kadar birçok firmadan hakkımı söke söke aldım...
    Almanyaya kesin mail at....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 2 Nisan 2008; 20:38:28 >
  • lastiklerin havası fazla olabilir
    180km giderken direksiyon taş kesmez
    direksiyona ilk uygulanacak müdahale (çevirme) sert olacaktır ilk 2cm lik sağ yada sol hareketi daha sonra tabiiki tüygibi dönecektir
    bide 180km hızla direksiyonu en fazla 4cm sağ yada sol yaparız tam tur attırmayız sanırım
  • VW bence müşderi memnuniyetine önem veren bi firma
  • Başka bir jetta kullan, tanıdığın falan varsa. Belki sana sertleşmiyor gib geliyordur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arızanın olup olmadığını anlamanın sizin için en iyi yolu farklı bir araçta denemeniz.eğer eminseniz garantiden değişmesi gerekir bozuk parça.
  • Golf, Jetta ve kullandığım Passat'larda artik klasik hidrolik direksiyon sistemi yok (servo, yağlı, havalı olarak da adlandırılıyor). Yani krank milinden kayış vasıtası ile güç alan bir hidrolik pompası, hidrolik basınç boruları, hidrolik yağ haznesi ve bu hidroliğin direksiyon kutusunda dolaşmasını sağlayan sarmal ve labirent borular yok.

EPS aşağıdaki gibi çalışıyor. Arkadaşların önerisine katılıyorum. Aynı otomobilden kullanın, aradaki fark küçükse sorunu aracınızın başka bir yerinde arayın, fakat büyükse arıza var demektir ve VW servisi bundan kaçamaz. ECU veya tork motoru arızalıdır. Yapmak zorundadır.
    Saygılarımla,

Taner Göde

jetta bozuk direksiyon derdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner Göde -- 4 Nisan 2008; 21:44:38 >

• ARKADAŞLAR JETTA HAKKINDAKİ TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIM VAR BİR GÖZ ATARSANIZ SEVİNİRİM
    http://forum.donanimhaber.com/m_22578825/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.