Şimdi Ara

JİNEKOMASTİ AMELİYAT KORKUSU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet açıkça ifade etmem gerekirse jinekomasti ameliyatı olmam şart, herşey hazır. Para pulu tamamladık ama kendim hazır değilim. Korku galip geliyor ve ameliyatı erteleyip duruyorum ama sanmayınki jinekomastiden sıkıntı duymuyorum. Ömrümü yedi ömrümü. anestezi safhasını aklımda geçemiyorum, ama jinekomasti yüzünden günlerim hep sıkıntı içinde neredeyse

• 3 hafta oldum jinekomasti ameliyatı olalı hiç bir şekilde korkmana gerek yok çok ciddiyim liposuction oldum ben üstümü çıkarttım sadece donla kalıyorsun sana deli gömlegi gibi bi önlük giydiriyolar sonra götürüyolar ameliyathaneye yatırıyolar masaya başına doktorlar üşüşüyo biri damaryolunu açıyor digeri gögsünü çiziyo 5 dk da sonra sonra kafanı yaslıyosun oksijen maskesini dayıyolar 10 dan geriye say diyolar ben 9 dedigimi hatırlıyorum sonra pırt uyandıgımda korsenin baskısını hissettim hafif bi ağrı duydum sonra 1 gece yattım ertesi gün taburcu oldum şuan çok iyi durumda çok mutluyum
    sormak istedigin bişey varsa sorabilirsin pm den de olur burdan da olur
  • jinekonastide deri kendiliginden siklasma sansini komple kaybetmis mi oluyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

jinekonastide deri kendiliginden siklasma sansini komple kaybetmis mi oluyor ?

jinekomasti de derinin içinde yağ dokusu oluşuyor ve sarkma meydana geliyor en azından benimkinde öyleydi hala sarkma mevcut ama ödemden ve hafif kiloma bağlı olarak diyor doktorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUTAHYASPOR

jinekomasti ameliyatının ağrılı olduğunu duymuştum, kilo vermeyi denemeye karar vermiştim ama aklıma düşürdünüz, fiyatı ne kadardır ?

ne alaka arkadaşım kanama bile olmadı ki ağrısı mağrısı yok bak jinekomastisi olan varsa çok ciddiyim buna katlanmasınlar 2 saatlik ufak bi operasyonla hallediliyor ve hemen taburcu ediyolar işinizin başına dönebiliyorsunuz ağrısı mağrısı da olmuyor
    ben bedavaya olmuştum haydarpaşa numunede
  • Ennes kardeş cevabın beni rahatlattı açıkçası. ben sedasyon anestezi ile özel bi estetik kliniğinde olacağım, genel anestezi gibi değil sedasyon. lokal anestezi üstüne hastaya uyku hali verilmesi. benim tek düşündüğüm bu. ameliyat hane korkusu ve anestezi. gözlerden lazer olmuştum azdaha kalkıp kaçıyordum birisi başımı bastırdı kaçamadım. işte böyle tedirginliğim geçmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldenage

Ennes kardeş cevabın beni rahatlattı açıkçası. ben sedasyon anestezi ile özel bi estetik kliniğinde olacağım, genel anestezi gibi değil sedasyon. lokal anestezi üstüne hastaya uyku hali verilmesi. benim tek düşündüğüm bu. ameliyat hane korkusu ve anestezi. gözlerden lazer olmuştum azdaha kalkıp kaçıyordum birisi başımı bastırdı kaçamadım. işte böyle tedirginliğim geçmiyor.

valla kardeşim sana tavsiyem ister dinle istersen dinleme bak ne olursa olsun kendini devlet hastanelerinden başka bi yerde tedavi ettirme bak kaç yaşındasın bilmiyorum ben 18 yaşındayım belki abimsin belki kardeşimsin ama tavsiyemi dikkate al çünkü özel hastane alacağı paraya bakar insanı keserler doğrarlar alacağı para önemlidir onnlar için tabi her yer için bu durum böyle midir bilmiyorum ama her zaman devlet hastaneleri daha iyidr. Devlet hastanelerinden birinde muayene oldun mu hiç bu durumla ilgili ?

• 2010 yılında devlet hastanesine muayene oldum ameliyat günü valizi hazırladım gittim. korku falan yok tabi. doktorum yurtdışına çıkmıştı sis nedeniyle o gün gelemedi erteledim bende hayır vardır dedim. şimdi özel bi estetik merkezinde bu işte iyi bir doktorla görüştüm. lipoşaksın ile meme dokusu dahil ne varsa alıyor. ona ameliyat olanlarda memnun. kesi olmaması ve genel anestezi olmaması nedeniyle onu tercih ediyorum ve başka biyer düşünmüyorum. sadece ameliyata hazır olmak istiyorum inşaAllah
  • bende korkuyordum daha doğrusu heyecan yapıyordum hani topluluğun icin goguslerini acıcan falan hemsiler dalga gecip gülcek gbisinden ama onlar o kadar alısmıslar ki direk olaya dalıyorlar bi de benim ki 1 litre yaglı olmasına ragmen,hic korkma dostum yatıyorsun hemen anestezi hemsiresi gelip koluna sırıngayı sokuyor,bana 10a kadar say dedi 3den 4e gectigimi hala hatırlayamıyorum ne ara gitti benim gözler hâla anlamadım ameliyattan sonra tabi biraz cefa cekecen sonucta ameliyat ve gogus bolgeni acıyorlar ama 3 gunde hic bir sey kalmıyor,bi de ben tek ameliyat oldum ailemin haberi yoktu git kurtul hemen bence agustosta denizde olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2500 5000 tl arasında değişiyor meme dokuna bağlı fiyatlar ve ameliyatın türüne
  • quote:

aslında bu tarz bir operasyon için çok büyük para sayılmaz, eğer ağrısız ve başarılı sonuç veriyorsa kesinlikle değer ; eğer çok özel değilse operasyon yaptıran arkadaşlar operasyondan önce ve sonra resimlerini koyarlar, yaptırdıkları yeri ve ödedikleri ücreti söylerlerse çok sevinirim, çok fazla şey istedim sanırım :o

sonrasını koyabilirim fakat öncesi benimde elimde yok ama acayip derecede bi fark oldu şuan ödemlerden dolayı şişlik var doktorumun demesine göre 2 3 ay içinde tamamen ideal bi memeye kavuşabilirmişim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ennes58

quote:

aslında bu tarz bir operasyon için çok büyük para sayılmaz, eğer ağrısız ve başarılı sonuç veriyorsa kesinlikle değer ; eğer çok özel değilse operasyon yaptıran arkadaşlar operasyondan önce ve sonra resimlerini koyarlar, yaptırdıkları yeri ve ödedikleri ücreti söylerlerse çok sevinirim, çok fazla şey istedim sanırım :o

sonrasını koyabilirim fakat öncesi benimde elimde yok ama acayip derecede bi fark oldu şuan ödemlerden dolayı şişlik var doktorumun demesine göre 2 3 ay içinde tamamen ideal bi memeye kavuşabilirmişim

hayırlı olsun kardeşim, senin adına çok mutlu oldum; artık denize, havuza rahat rahat girersin, millet bakıyomu bakmıyomu diye

sagolun fakat tam olarak iyi bi vücuda kavuşmam gerek biraz yağlarm var yanlardan falan onları fa eritince havuzdan denizden çıkmam artık

• bende düşünüyorum aslında hep fiyat açısından hemde nerde olacağımı bilmediğim için çekinceliyim biraz.ameliyat felan korkum yoktur aslında
  • hocajm olmaz mı ülke nüfusunun yüzde 40 ında aslında jinekomasti ve göğüste yağlanma mevcut .... sadece yüzde 10 yada 20 lik bir kısmı yani bizler şikayetçiyiz ve araştırıyoruz yoksa ne adamlar var :))) şans işte allah kimseye hastalık vermesin bu da bir hastalıktır en nihayetinde belki fiziksel belki psikolojik ama hastalıktır bence..

goldenage hocam ameliyat oldun mu hele bi anlat da dinleyek memnun musun fotolar var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.