Şimdi Ara

Joe Biden oldugu yerde dondu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Altında baglı beze mi dolduruyor patır patır acaba?

The Telegraphyoutube
    President Joe Biden appeared to freeze during Juneteenth celebrations at the White House on Monday evening. Philonise Floyd, brother of the late George Floyd seemed to notice the concerning pause, and wrapped his arm around the president in an apparent effort to help. The president’s speech became slurred as he addressed the crowd later at the event. #Biden #Freeze #Juneteenth Subscribe to The Telegraph with our special offer: just £1 for 3 months. Start your free trial now: https://www.telegraph.co.uk/customer/subscribe/digitalsub/3for1/?WT.mc_id=tmgoff_pvid_conversion-subscription_editorial-iniative_03-22_EGW-13_organic_youtube Get the latest headlines: https://www.telegraph.co.uk/ Telegraph.co.uk and YouTube.com/TelegraphTV are websites of The Telegraph, the UK's best-selling quality daily newspaper providing news and analysis on UK and world events, business, sport, lifestyle and culture.
    https://www.youtube.com/watch?v=0vpIF65ISZU

• Biden nın durumu bellide o kadın kıyafetli zencinin ki belirsiz. ABD sokakları bunlarla ve gogocularla dolu.

• O ara güncelleme alıyordu muhtemelen ondan donmuştur.

• The Surrogates 2009

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam tamamen bunamış. Benim merak ettiğim kendini çok zeki zanneden ABD solcuları nasıl bu bunamış adamı aday gösterebilirler tekrar ...

Bu Trump'a seçimi hediye etmekten farksız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 13 Haziran 2024; 22:14:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce de donup kalmıştı. Yeni bir şey değil. Bu arada gelecek seçimlere kadar idare edebilir umarım. Sonraki seçimde aday olmasını akıllıca bulmuyorum.

• 70 yaş üstüne siyaset yasak olması lazım. Direkt anayasaya madde olarak konulması lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yedek kalmak cok koyuyor lan
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hani bizimkiler neysede, şu abd halkında da gram akıl yok, laaa adam öldü ölecek bunu niye seçiyonuz. Trump gibi genç, dnamik, deli manyak biri varken  

• Parkinsonda donmalar görülüyor, yüzü de bradimimik,yakın bellek kusuru da belli, Şudur budur diyemem ama dejeneratif süreç belli . Demekki başkan işi ABD de göstermelik , yalnız 4 yıla kendi ihtiyaçlarını gideremez hale gelebilme riski varken göstermelikte olsa başkan nasıl olacak. Türkiye’de banka kredi vermez, kendi evini arabasını doktor raporsuz satamaz ama dünyayı yönetiyor

• 2 sol yanındaki tip nasıl bir tip oyle  tam bir bidon seçmeni.

• Cem kullanıcısına yanıt

ABD halkı Trump'tan kaçarken Biden'a tutuldu hocam.  

• AO A kullanıcısına yanıt

3 ay evvel Miami' deydim.

Ocean Road üzerinde gündüz vakti bir kafede herkesin dikkatini çekecek şekilde yüksek volumlü müzikli eğlence vardı.

Yoldan geçenler de adeta tribün olmuş izliyorlardı.

Ben de merak edip baktım bunlat ne izliyor diye;

Zenne dans ediyor bunlar da coşuyordu. Ama ne dans...

Ertesi gün yine aynı kafede yine hınca hınç aynı eğlence olduğunu da görmüştüm...

• Bu gaddar ve zalim sever gerizekalı alzheimerlı bunağın koca abdy i yönettiğini düşünmek safça bir yaklaşım olur; abd nin derin devletinin kuklası olarak koltukta oturuyor, bunun tasması kimin ellerinde onu bilemem..

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

SanFrancisco da **** bolluğundan ve ot kokusundan yolda yürüyemiyorsun, nerden bi **** çıkacak diye. Zeballah gibi zenciler etekle dolaşıyor ortalıkta.

• AO A kullanıcısına yanıt

Los Angeles' da o tipleri hiç görmedim ama özellik Little Tokya civarında her kaldırımda homeless vardı...

• Biz bizimkilere sallıyoz yolda yürüyemiyorlar çok yaşlılar hala koltuk peşindeler diye. Bi de şu adama bak. Her hareketi faul, sürekli gaf yapıyor, havayla tokalaşıyor, donup kalıyor falan. Değişik çar.  

• trump başkan seçildi diyelim .bu adamı nasıl aday gösterirler şaşıyorum.bıdenı

• 1 çocuk kokusu alsa hemen kendine gelirdi ama talihsizlik olmuş etrafta çocuk yok.

• Ben daha çok soldaki parlak kıyafetli kişinin kadın mı erkek mi olduğunu çözmeye çalışıyordum.  

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.