Şimdi Ara

Joypad Üzerindeki Ledler Çıldırdı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar...Her zamanki gibi xbox pazar gecesi oyunumu(gta 4) oynuyodum Ama oyunu oynarken joypadin üzerindeki ledler bi yerinde durmadı;daha önceden 1'de sabit dururdu,anlamadım niye böyle oldu?..Joypadin çalışmasında bi sorun yok,çalışıyo ama dediğim gibi ledler sürekli tarama yapıyo...İki kez de böyle yaptıktan sonra kendi kendine kapandı...Çözüm için joypadi konsola yeniden tanıttım olmadı,pilleri çıkartıp yeniden taktım olmadı;benim ne yapmam lazım?..Bunun neden olduğunu bilen ya da böyle bi şey yaşamış arkadaşlar,yardım lütfen...

• sakın pillerin bitiyor olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 29 Haziran 2009; 4:00:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 12henry14

sakın pillerin bitiyor olmasın

Yapma be abii;daha yeni aldık makineyi,nerden bileyim ben bunun o anlama geldiğini?..

Bu arada pillerin bitmiş olabileceğini hiiç düşünmedim;çünkü xbox'ı alalı zaten 2 hafta oldu,o kadar kısa sürede biter mi pil yaa?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red Dragon_10 -- 29 Haziran 2009; 4:05:54 >
  • 2 hafta çok yeterli bir süre :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: the c0smic

2 hafta çok yeterli bir süre :D

O zaman iyi ki şarzlı pil almışım desene...
  • 4 tane şarjlı pil var
    çok kaliteli değiller 1 haftada şarj ediyorum dönüşümlü olarak yetiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: 12henry14

4 tane şarjlı pil var
    çok kaliteli değiller 1 haftada şarj ediyorum dönüşümlü olarak yetiyor

İyi bari sorunu anlamış oldum en azından bundan sonra garipsemem bu durumu...Yarın şu duracell supreme 2650 mah'lık pilleri doldurayım ben o zaman da alem performans görsün bee...Çakal Pascal:Görsün abii,doldur bakaalıımm...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hangi marka şarjlı pil kullanıyorsunuz? Piyasadaki şarjlı pillerin çoğu kalem pillere oranla yarım yada 1 milimetre civarı daha kalın. Haliyle joypadin pil yuvalarına zorla girip çıkıyor. Sırf o yüzden laçkalaşıyor pil yatağı.
    Hangi marka model önerirsiniz?
  • Bana da ilk olduğunda, 10-20sn sonra hemen anlamıştım pillerin bittiğini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.