Şimdi Ara

joystick sorunu ?? aksam 9 a kadar tel alıcam acil yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaslar akşam saat 9 a kadar zamanımmvar telefon alıcam lütfen yorumlarınızı yazın. K810i almaya karar verdim ama joystiginde cok sorun yasadıklarını yazmıs kullananlar genel olarak böyle mi bu telefon kaç yıl dayanır normal kullanmaya 550 ytl 2yl garantı 512 kart var kutuda ama joystigine güvenemıorum arkadasım 1 hafta içinde bozuluo dedi yarım edin ne yapmalıyım?

• kardes joystı sorunu her zaman olabılecek bır arıza 1 haftada olabılr 1 senedede olabılır bende o makınayı almayı dusunuyodum ayrıca içine toz alıyomus makıne bıde acayıp el izi oluyo makınede bence o pararnın hakkını vemıyo bence n73 al yınede karar senın..
  • saolun ya sadece 1 kişi cok yardımcı oldunuz...
  • Doğru dürüs kullanırsan 1 yıldan fazla gider joystick ama sonuçta sorun sorundur.

Eğer telefonu hiç elin ıslakken tutmazsan ve temiz bir yerde (mesela kılıf) tutarsan kolay kolay bozulmaz.Cepteyken bozulma ihtimali yüksek.Hiçbir joystiğe güvenim kalmadı.
    Bu yüzden N73 ve K810 düşünürken E65 e yönelcem bu gidişle.
  • İnsan gibi kullanırsan hiç bişi olmaz, bende K750i vardı çizik yoktu, arkadaşta vardı dökülüyodu
  • hepimiz insanız soncta o kdar para verip öküzce kullanlar ya bol paralı yada aklı kıt olması lazım telı kullanıcaksam crystal case içinde kullanıcam ama hala kararsızım
  • Nazik kullanırsn jostick odaklı bir sorun yaşamazsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım telefonu kullanım şekline bağlı bir olay bu. Eğer telefonu sert, dikkat etmeyerek kullanırsan tabiki bozulur bu her modelde aynıdır nazik kullanırsan hiç birşey olmaz.
  • N73 ü tavsiye ederim Üstelik Daha Uzun Şarj gidiyo X20 zoomu var +Syimbian
  • Forumda N73 ile joystick konusunda sorun yaşayanlar olmuştu. Dijital yakınlaştırma fotoğraf kalitesini olumsuz yönde etkilediği için bu özelliğin çok da önemli olmadığını düşünüyorum.
  • konuyu başlatan arkadaşım akşam 9 a kadar demişsin aldın mı teli
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali6233

konuyu başlatan arkadaşım akşam 9 a kadar demişsin aldın mı teli

Dostum aksam 9 dedik forumdan ilk mesaj 20.34 te geldi bende bugüne kadar almadım daha. Ama haftasonu büyük ihtimal k810i alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan123 -- 19 Ekim 2007; 23:16:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozan123

quote:

Orjinalden alıntı: ali6233

konuyu başlatan arkadaşım akşam 9 a kadar demişsin aldın mı teli

Dostum aksam 9 dedik forumdan ilk mesaj 20.34 te geldi bende bugüne kadar almadım daha. Ama haftasonu büyük ihtimal k810i alıyorum.
  • w810i
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.