Şimdi Ara

Just Cause 4, Epic Games Store'da ücretsiz! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
5.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • drejtc kullanıcısına yanıt
    Bende de ayni sorun vardj. İnterneti kapatinca ofline olarak oynayabiliyorsun. Online da sorun var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • epic isterse 1k lira bakiye versin yine o leş clienti indirmem.Hız limitini kısmak için sene 2020 de aracı programlarla uğraştıran adamlara 1 kurus bile kazandırasım gelmiyor.O kadar tepki ve istek gelmesine rağmen düzeltmiyorlar.Serisi ölmüş tr pazarında kur yüzünden fiyatı 200-300 arası olan oyunu vermesi hoş.Ama bu oyunu sadece kütüphaneye ekleyip iyi oyunum oldu diyecek insan sayısı %75 den fazladır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 21guns -- 18 Nisan 2020; 2:22:51 >
  • Benim 95 olmuş :) Baya kaçırmışım sanırım. 1 tanesini bile yüklemedim. Çalışmaktan fırsat bulamıyorum. Lise, üni zamanı ne güzel özgürce saatlerce oynardım :P

• quote:

Orijinalden alıntı: hyhelvaci

Bende de ayni sorun vardj. İnterneti kapatinca ofline olarak oynayabiliyorsun. Online da sorun var
    Aynen bende öyle yapınca girdi, bu arada oyun bok gibi olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • multiplayer var mı oyunda arkadaşlar.
  • Gece yarısı operasyonuyla indirdim

• Spider_hip kullanıcısına yanıt
    aynen hocam bende 1 tanesini bile oynamadim. ps4de oynuyorum ama eskisi gibi tat vermiyor.

• arkadaşlar oyunu indirmesi tamamlanmazsa 23 nisana kadar<br /> internet yavaş benim<br /> iptal mi olur

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Kütüphanene geldiyse senindir indirmene gerek yok

• .Statistics. kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum hocam arayüz çok kötü umarım güzelleştirirler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok harika bir oyun Just Cause 4. PS4 de oynamıştım. Sonra Just Cause 3 'ü satın aldım. Şimdi onu oynuyorum. Oyun bitmiyor :) Adamlar yapmışlar
  • Arkadaşlar bu konularda bilgisizim ps4 e bu oyunu indirebiliyormuyuz? ps4 ten nete bağlanıp indirmeye çalıştım indirmedi

• Arayüzü uplayden daha berbat ama idare ediyor. En azından verdiği oyunların hepsi çöp değil.

• Oyundan her çıkıp girdiğimde en başa atıyor. Bunun bir çözümü var mı? Offline denedim yine aynısını yaptı.
  • Windows 7 64bit'de alışmadı oyun
  • peki bu konuyu şuan görmem ?
  • Arkadaşlar oyun offline açamıyorum oturum açmadan dene dediğimde hata veriyo ls003 kodlu
    Bilgisi olan var mı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.