Bildirim
K750 mi? D520 mi? E900 mü
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
valla kardeş diğerlerini bilmiyorum ama ben e900 kullanıyorum ve memnunum.Gayet şık bi telefon.kamera ve müzik olayıda idare ediyor iyi yani. -
e900 tabiki -
Bana Sorarsan Birde Sony Ericsson nun da tadına bak Kral 750i derim -
quote:
Orjinalden alıntı: zenith1
valla kardeş diğerlerini bilmiyorum ama ben e900 kullanıyorum ve memnunum.Gayet şık bi telefon.kamera ve müzik olayıda idare ediyor iyi yani.
bir insan bir telefona bu kadar cabuk uyum saglayabılır. pazartesi aksam elime aldım ama salı aksamı alısmıştım telefona -
k750i pişman olmassn -
Bence de K750i -
Aslında bu telefonları kullanım amacına göre kendin belirlemelisin.Nihayetinde ben ak derim sen kara dersin.
belirmem gerekirse de biraz önce yazdığım gibi k750i derim. -
K750 veya E900 al derim. E520 biraz iri, sen bıkmışsındır iri telefondan. Eğer özellik arıyorsan k750 al, ama karizma dersen e900. -
şık olsun dersen e900, ama özellik diyorsan K750 onca yıl geçmesine rağmen popülerliğini koruyor. -
Karar verdim ve yarın aksilik olmazsa Sony Ericsson K750 i alıyorum.Yardımlarınız için teşekkürler. -
tasarım=e900 özellik=k750i -
evet doğru seçimi yapmışsın ama keşke biraz daha ekleyip w810i alabilsen -
bnce k750i al bnde var çok memnunum valla özellikleri bakımından da çok güzel telefon , -
k750İ Yİ ALDIM.COK BEGENDİM.KARANLIK BİR ODADA IŞIĞINI AÇIP RESİM ÇEKTİM,İNANAMADIM SANKİ AYDINLIKTA ÇEKMİŞ GİBİ NETTİ.FOTOGRAF KALİTESİ ÇOK YÜKSEK. -
k750i fotoğraf konusunda çok iddialı bir model(tabii 2mpler arasında)bence doğru seçimi yaptın. -
quote:
Orjinalden alıntı: serdirim
k750İ Yİ ALDIM.COK BEGENDİM.KARANLIK BİR ODADA IŞIĞINI AÇIP RESİM ÇEKTİM,İNANAMADIM SANKİ AYDINLIKTA ÇEKMİŞ GİBİ NETTİ.FOTOGRAF KALİTESİ ÇOK YÜKSEK.
serdirim arkadaş bu K750i 'nin sağlamlığı hakkında'da biraz bilgi verirmisiniz bu cihaz çok kırılganmış diye işittim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X