evet arkadaşlar başlıktanda anlışalacağı gibi telefon alıcam tavsiyelerinizi istiyorum.yada 400 civarı başka bir telefonda olabilir.
gözün kapalı K750i diyorum muhteşem telefon.
quote:
Orjinalden alıntı: Emre654
gözüm kapalı K750i diyorum muhteşem telefon.
Arkadaş SE nin yanında samsung un lafını etme bi kere.
k750i ve w700i arasından w700i al derim. ama alabiliyorsan azıcık daha para ekle w800i al. için rahat olsun...
arkadaşlar bende k750i var ona bi tane 512 mb memory stick pro duo hafıza kartı aldım ama kartı takınca takılıp kalıyo acaba pro duo ile duo arasında fark varmıdır cevaplarınız için
------ T-E-Ş-E-K-K-Ü-R-L-E-R ------
valla kardeş samsung e390 ın tavsiye etmem ben kullanmadım fakat çok araştırdım bende almayı düşündüm fakat hiç öneriilmiyo telefonun sadece tipi güzel içerik bakımından 0.
k750i ve w700i arasında tercihte bulun derim.ikisininde aşagı yukarı özellikleri aynı.Eğer fazla müzik dinlerim diyosan w700i yok fazla dinlemem diyorsan k750i yi tavsiye ederim.
ama 400 ün üzerine biraz çıkabilirsen w810i derim (bende burdaki arkadaşlar sayesinde w810i fanatiği oldum) eski konulara bakarsan benimde böyle bir topigim var seninki gibi ama beni w810i ye yönlendirdiler.Son olarak w810i yi ankarada en son 455 ytl ye buldum.
saygılarımla
k750i
quote:
Orjinalden alıntı: shadowen
evet arkadaşlar başlıktanda anlışalacağı gibi telefon alıcam tavsiyelerinizi istiyorum.yada 400 civarı başka bir telefonda olabilir.
Bu ucu arasindan W700i alinir diyorum ben..400 ytl baska alternatif Asus V80, Nokia 6131, 6151, Siemens SXG75 olabilir..
K750i yi tek geçerim...!
Piyasa da adlığı paranın hakkını sonuna kadar verebilen tek cihaz...!
saolun arkadaşlar araştırdığım kadarıylada hep k750 demişler bende gittim aldım yorumlar için teşekkürler.
quote:
saolun arkadaşlar araştırdığım kadarıylada hep k750 demişler bende gittim aldım yorumlar için teşekkürler.
hayırlı olsun güle güle kullan..
quote:
hayırlı olsun kardeş yalnız;hassas alettir ona göre kullan
Telefonunuz hayırlı olsun en doğru seçimi yaptınız.
Adı farklı olduğuna göre bi farkı vardır elbette...
quote:
Orjinalden alıntı: mustafaresulkuş
arkadaşlar bende k750i var ona bi tane 512 mb memory stick pro duo hafıza kartı aldım ama kartı takınca takılıp kalıyo acaba pro duo ile duo arasında fark varmıdır cevaplarınız için
------ T-E-Ş-E-K-K-Ü-R-L-E-R ------
k750i al yada ekleyebilirsen w810i
k750i al yada ekleyebilirsen w810i
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme