Şimdi Ara

k770i mi k790i mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaslar bu konuda kararsız kaldım k770i mi k 790i mi. bi çok kişi 790ı önerdi ama hepsiburada da bi kıyaslama yaptım 790 da handsfree, resimli telefon defreti ve ses kaydı yok. çok önemli olmasada 709 dah apahalı olduğuna göre biraz saçma geldi. açrıca kamera kapağının tasarımı biraz düşündürüyo beni. fazla çıkıntılı. örneğin cep e koyup çıkarırken takılma gibi bi durum oluyomu. kullanan arkdaslar bi kullanım sıkıntısı yaşıyolarmı bu konuda.. ama 790 ında siyah olması cazip geldi bayağı. 770te özellik fazlayken 790 daki bu fiyat farkı neyden kaynaklanıyor? kamera veya görüntü kalitesinden falanmı. yada şöyle söyleyim. 770 varken yaklaşık 150 ytl fazla verip 790 almaya değermi???

• fotoraf kalitesi açısından değer
  • Fotoğraf kalitesi açısından K790i daha başarılı bir model. Ayrıca, handsfree, resimli telefon defteri ve ses kaydı gibi özellikleri de desteklemekte.
  • hepsiburada da o özellikler yok görünüyodu. bende ondan öyle düşündüm.. sen kullanıyomusun bu aleti nasıl emin olabilirm olup olmadığı konusunda?
  • Bİrde K790 da Xenon flaş mevcut baska bir deyişle gerçek flaş yani fotograf makinelerinde kullanılan flaştan. K770 de ise led flaş var üfürükten dandik flaş K790 la k770 in flaşı arasında daglar kadar fark var.
  • ne 150 si kardeşim aralarında 20 lira fark var sen nerden baktın fiyatına..... kesinlikle k790...
    bunun araştırmasını yapmana gerek bile yok.....
    telefonun kamera kapağını dert etmene gerek yok gözüktüğü gibi değil..gayet sağlam..
    1 yıldır..hiçbir problrm yok....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara_şahin -- 25 Temmuz 2008; 21:50:39 >
  • ben hepsiburada ve koysepete den araştırdım.. sen nerde gördün arkdasım 20 lira farkı:) nette falanmı yoksa dükkanlardamı:) ??
  • Fotoğraf çok önemli değilse K770i'yi öneriyorum. Hem K790i'ye göre çok daha yeni bir model hemde tasarım ve büyüklük olarak çok iyi... K770i'nin tek eksiği bana göre Xenon Flash olmayışıdır...
  • http://telpa.com.tr/?s=fiyat

İkisinin arasında tam 29 ytl fark var. K790 daha pahalı.
  • teşekkürler ben hepsiburaya şimdi baktım aynı fiyatta olmuşlar. ayrıca fotoda önemli benim için. müzik neysece foto çok önemli.. teşekkürler arkdaslar ilgillenen herkeze. k790 da karar kıldım:)
  • ayrıca K770in sar değeri çok yüksek..
  • az önce hepsiburadadan sipariş verdim. Allah nasip ederse artık bende bi K790i kullanıcısıyım:)
  • güle güle kullan şimdiden
  • K790 vay be
  • quote:

Orjinalden alıntı: frt-_-ctn

güle güle kullan şimdiden

teşekkürler:) telefon kargoda sabırsızlıkla bekliyorum:)

@sorry_for_kill_you noldu ya:)
  • iyi bir seçim

k770 in artısı
    -flash menü
    -3G
    -7.5 mm daha ince
    -20 gr daha hafif

k790 artıları

-xenon flaş
    -64 mb dahili hafıza
    -Daha geniş ekran
    -infrared
  • k790i de flash menu yok mu:s
  • k790 flash lite desteklemez
  • quote:

Orjinalden alıntı: sedces

iyi bir seçim

k770 in artısı
    -flash menü
    -3G
    -7.5 mm daha ince
    -20 gr daha hafif

k790 artıları

-xenon flaş
    -64 mb dahili hafıza
    -Daha geniş ekran
    -infrared

+ olarak K790i'nin SAR değeri avantajı da var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.