Şimdi Ara

k770i mi w810i mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaslar telefon alıcam ama bi türlü karar veremiyorum. k770( k790 da olabilir) yada w810 arasınad kararsız kaldım.. çünkü 770 te 3.2 mp kamera var 810 da 2mp ama çokta iyi çekiyo. mp3 te de mükembel ama benim için mp3 çok çok önemli değil. 770 inde görünümünde kararsızım. siyahhını bulmak zaten zor. diğer renklerde pek sarmadı ama çok büyük bi sorun değil bu. yani beni düşündüren sadece 3.2 mp kamera için yaklaşık 130 ytl falan fazla para vermeye değermi? yada 770 in diğer özellikleri ne göre değermi diyim:D bana bi yardımcı olursanız çok sevinirim ya çok kararsız kaldım

• w810 günümüzde çok kullanıcısı olan bir model

ben k790 aLmanı tavsiye ediyorum.k770 de gerçek flaş bulunmuyor.

3.2 mp lin çok önemli bir rolü bulunmakta
    Müzik kalitesi aynıdır .Acusticle halledebiliyorsun zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 25 Temmuz 2008; 16:17:27 >
  • k790i öneririm ama konu yanlış yerde
  • herkez k 790 öneriyor. tasarımıda 770 ten iyi gibi ama daha başkaartıları nedir??

yanlış yere açtıysam özür dilerim. artık yetkililer taşır ümid ediyorum:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeSsSimisT

herkez k 790 öneriyor. tasarımıda 770 ten iyi gibi ama daha başkaartıları nedir??

yanlış yere açtıysam özür dilerim. artık yetkililer taşır ümid ediyorum:)

xenon flaş daha iyi bir ses daha iyi bir kamera görüntü dış görünümü iyi olsun istiyorsanda k 770 değil k 810 öneririm
  • k790 bence daha iyidir .
  • Arkadaş K790i almış

quote:

Orjinalden alıntı: PeSsSimisT

az önce hepsiburadadan sipariş verdim. Allah nasip ederse artık bende bi K790i kullanıcısıyım:)

http://forum.donanimhaber.com/m_25068974/tm.htm
  • evet aldım.. bütün forumu krcalayınca bi kaç yere yazmak sorunda kaldım o yüzden aynı konu bi kaç yerde döndü kusura bakmayın:) çok teşekkür ederim ilginize ve yorumlarınıza :)
  • k790 iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.