Şimdi Ara

k9a2-cf görüntü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar asus 8800gt ye uygun olsun diye msi ın k9a2-cf anakartını aldım daha yeni geldi bugün taktım fakat görüntü almayı başaramadım,nerede yanlış yaptığımı bulamadım bir türlü,başka bir ekran kartıyla da aynı sorun oldu anakart bozuktur geri ver diyecekseniz adamlar bana yanlışlıkla 2 tane göndermiş diğerini de denedim onda da aynı sorun oldu 2 de 2 olması beni düşündürdü sizce sorun nedir neyden kaynaklanır,işlemcinin termal macunu az gibi biraz bu etkiler mi ramler etkiler mi tavsiyeleriniz nelerdir? ayrıca klavye mouse bile çalışmıyor

• hikayen hiç inandırıcı değil
  • benimde daha önce buna bçyle bir sorunum olmuştu.eger fanla çalişiyor fakat görüntü gelmiyorsa önce clear cmos yap sonra tekrar açmayı dene,ben öyle halletmiştim.
  • Bende geçen msı 3870 almıstım birtane yanlıslıkla 2 tane göndermişler bende crossfire yaptım
  • Onbaşı, hangi firma 2 tane kartı gönderir ki? Koskoca anakart kutusunu görmemiş mi bu adamlar?

Atıyon gibi geldi..Bir daha ki sefere daha işe yarar bir konu aç oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feel.The.Heart -- 11 Ocak 2008; 19:28:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: replays

Bende geçen msı 3870 almıstım birtane yanlıslıkla 2 tane göndermişler bende crossfire yaptım

Dostum süpersin,cuk gibi oturmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: gazagelen

arkadaşlar asus 8800gt ye uygun olsun diye msi ın k9a2-cf anakartını aldım daha yeni geldi bugün taktım fakat görüntü almayı başaramadım,nerede yanlış yaptığımı bulamadım bir türlü,başka bir ekran kartıyla da aynı sorun oldu anakart bozuktur geri ver diyecekseniz adamlar bana yanlışlıkla 2 tane göndermiş diğerini de denedim onda da aynı sorun oldu 2 de 2 olması beni düşündürdü sizce sorun nedir neyden kaynaklanır,işlemcinin termal macunu az gibi biraz bu etkiler mi ramler etkiler mi tavsiyeleriniz nelerdir? ayrıca klavye mouse bile çalışmıyor

AYNI SORUN BENDE OLDU GİGATEKTEN ALMIŞTIM 1 GÜN ÇALIŞTI 2 GÜN PUFF SADECE CPU FANI DÖNÜYORDU.EKRAN KARTI CPU RAM PSU CMOS CLERA.V.S. DEGİŞTİRDİM AMA NAFİLE;BENDE PS/2 SORUNU VARDI.KLAVYE BENDE ÇALIŞMADI AMA AŞTIM ONU AMA ŞUAN PUFFBENDE BU GÜN YOLLADIM BAKALIM NE ÇIKACAK ÜRETİM HATSI VAR HERHALDE ?BU ARADA ANAKARTI NERENDEN ALMIŞTIN.(EGER SERİDE BİR DANDİKLİK VARSA BERABER UGRAŞALIM

• bir insanı yalancılıkla suçlamadan önce niye yalan söyler ki bu konuda diye düşünün bu iki tane göndermişler olayında benim ne çıkarım olacak size mi hava atacam söyleyecek birşeyin varsa söyle söylemeyeceksen sus,kendini bişey zannedenlere ajdardan geliyor:kapak olsun

k9a2-cf görüntü sorunu

k9a2-cf görüntü sorunu

k9a2-cf görüntü sorunu

k9a2-cf görüntü sorunu

k9a2-cf görüntü sorunu

ayrıca soruna yardım etmek isteyenler sağolun sorun işlemcideki bir iğnenin eğilmesinden imiş düzelttim,çalışıyor şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazagelen -- 12 Ocak 2008; 13:43:54 >

• Geçmiş olsun hacım, benim de aklıma yer etti MSI'larda sorun var diye... Meğerse, adamlar hakikaten "fiyer/verim" uygulaması yapıyorlarmış...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.