Şimdi Ara

Kablo çekme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. uydunet ve teledünyaya abone olmak istiyorum ama ev sahibim eve delik açma konusunda sıkıntılı bi tip :D acaba apartmanda merkezi çanak varsa o hatta kablo tv kutusundan hat çeksem normal anten girişleri üzerinden uydunet ve teledünya bağlantısı alabilir miyim? alabilirsem de sağlıklı olur mu? veya bunu o merkezi hatta bağlamanın başka bi yolu var mıdır yoksa illa bi yerleri delmek mi lazımdır? bilgisi olanlar aydınlatırsa çok mutlu olurum :D

• Delmeden dışardan pencere camlarından geçirtebilirsin camda yuvarlak delik kestirirsin..
  • Uydu kablosu üzerinden tv int alırsın. Bunun için powerpass e eya onların dilinde bölücüye ihtiyacınız olacak. 2 tane. Aşağıda uydu için birleştirmeye, dairede ayırmaya. Ama uydu kullanmıyoruz dersen direk kullanabilirsin yine. Dışardan camdan kablo çekeceklerini sanmıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merkezi sistemden gelen uydu kablosuyla alıyorum ben yayını mesela, o şekilde de olabilir. Yan dairedekiler normal uydu yayınlarını izlerken ben teledünya ve internet alıyorum aynı kablo üzerinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATEŞ

Merkezi sistemden gelen uydu kablosuyla alıyorum ben yayını mesela, o şekilde de olabilir. Yan dairedekiler normal uydu yayınlarını izlerken ben teledünya ve internet alıyorum aynı kablo üzerinden.

Peki yan dairenin kaçak şekilde Teledünya izlemesini nasıl engelliyorsun? Bütün apartmana Teledünya vermiş oluyorsun şimdi diyceksin kartı yoksa izleyemez ama şifresiz analog yayınlar da var ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber çekme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.