Bildirim
KABLO İNTERNET
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
0212 310 28 28 numaralı telefonda başvuru hakkında bilgi alabilirsin. Bende evimde kablonet kullanıyorum ve son zamanlarda yaptıkları indirim sayesinde bence adsl ye göre çok daha avantajlı. En azından "kota" diye bir sınırlama yok -
mesela şu anda bağlanmak için ne yapmam lazım,ne almam lazım mesela adsl e adsl modem fln aldık buna ne alcz?quote:
Orijinalden alıntı: exantrick
0212 310 28 28 numaralı telefonda başvuru hakkında bilgi alabilirsin. Bende evimde kablonet kullanıyorum ve son zamanlarda yaptıkları indirim sayesinde bence adsl ye göre çok daha avantajlı. En azından "kota" diye bir sınırlama yok -
Verdiğim telefondan randevu alıyosun. Eve geliyorlar kablo modem ile birlikte bi takım formlar dolduruyosun. Yaklaşık 2-3 içerisinde internetin aktif oluyor..quote:
Orijinalden alıntı: batuhankk_fb
mesela şu anda bağlanmak için ne yapmam lazım,ne almam lazım mesela adsl e adsl modem fln aldık buna ne alcz?
Alıntıları Göster
Daha geniş bilgi içinwww.kablonet.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exantrick -- 15 Aralık 2005, 16:21:46 >
-
yaklaşık ne kdr tutuo bunun ücreti?quote:
Verdiğim telefondan randevu alıyosun. Eve geliyorlar kablo modem ile birlikte bi takım formlar dolduruyosun. Yaklaşık 2-3 içerisinde internetin aktif oluyor..
Daha geniş bilgi içinwww.kablonet.com
Alıntıları Göster -
Tesis ücreti : 30 YTL + 0,19 YTL (Damga Vergisi)quote:
Orijinalden alıntı: batuhankk_fb
yaklaşık ne kdr tutuo bunun ücreti?
Alıntıları Göster
Modem ücreti : 50$
quote:
Orjinalden alıntı: batuhankk_fb
-
adsl'den daha iyi o zaman bu hm ? öylemi ?quote:
Tesis ücreti : 30 YTL + 0,19 YTL (Damga Vergisi)
Modem ücreti : 50$
quote:
Orjinalden alıntı: batuhankk_fb
Alıntıları Göster -
modem işi sorun yaquote:
Orijinalden alıntı: DeathWing
adsl'den daha iyi o zaman bu hm ? öylemi ?
Alıntıları Göster -
En güzel yanıda sınırsız download imkanı..quote:
Orijinalden alıntı: DeathWing
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu
-
vergileri kdv si falan dahilmiquote:
En güzel yanıda sınırsız download imkanı..
quote:
Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzzzz -- 15 Aralık 2005, 18:37:40 > -
evetquote:
Orijinalden alıntı: zzzzz
vergileri kdv si falan dahilmi
Alıntıları Göster -
256 sınırsızın aylık fiyatı 37+12=49 ytlquote:
Orijinalden alıntı: GobliN
evet
Alıntıları Göster -
TV yayını gittiğinde internette gidiyomuş bu aradaquote:
Orijinalden alıntı: pacman
256 sınırsızın aylık fiyatı 37+12=49 ytl
Alıntıları Göster -
Evet tv yayını gidince bağlantı gidiyor. Fakat 2 senedir kablonet abonesiyim ve toplam sadece 3 kere yayın kesildi..quote:
Orijinalden alıntı: Administrato®
TV yayını gittiğinde internette gidiyomuş bu arada
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Administrato®
-
Peki bu kablonet bağlantısını paylaştırma imkanı yok mu?quote:
Evet tv yayını gidince bağlantı gidiyor. Fakat 2 senedir kablonet abonesiyim ve toplam sadece 3 kere yayın kesildi..
quote:
Orjinalden alıntı: Administrato®
Alıntıları Göster
Zannedersem 50$ fiyatla taktıkları kablo modemde böyle bir özellik yok. Bireysel router için 800 $ gibi bir fiyat belirlemiş kablonet...
Router özelliği olan bir kablo modemi kendimiz alamıyor muyuz? İlla onların sattıkları modemi almak zorunda mıyız?
Kullanan böyle bir şey yapan arkadaşımız var mı?
-
switchler olmuyor mu:Squote:
Orijinalden alıntı: El Turco
Peki bu kablonet bağlantısını paylaştırma imkanı yok mu?
Zannedersem 50$ fiyatla taktıkları kablo modemde böyle bir özellik yok. Bireysel router için 800 $ gibi bir fiyat belirlemiş kablonet...
Router özelliği olan bir kablo modemi kendimiz alamıyor muyuz? İlla onların sattıkları modemi almak zorunda mıyız?
Kullanan böyle bir şey yapan arkadaşımız var mı?
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: tehlike
switchler olmuyor mu:S
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: tehlike
Bende onu diyorum zaten. Modemi kendileri getirip taktıklarına göre interneti dağıtma özelliği yok herhalde. Öyle olunca switch hub para etmez. Bunun bi çözümü yok mu? Yüksek hızda bağlanıp, bağlantıyı da paylaştık mı maliyeti düşürürüz.
İşin aslı kablonet bağlantısı ile ilgili bilgim yok. Detaylı bilgi verebilen olursa sevinirim. Böyle bir imkan varsa Kabloya yönelmek en doğrusu olur. Telekomun da tekeli kırılmış olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: pacman
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: pacman
Benim bildiğim ADSL 512K sınırsız aylık 49YTL.
Nerede kablo net in avantajı??? -
quote:
Orijinalden alıntı: El Turcoquote:
Bende onu diyorum zaten. Modemi kendileri getirip taktıklarına göre interneti dağıtma özelliği yok herhalde. Öyle olunca switch hub para etmez. Bunun bi çözümü yok mu? Yüksek hızda bağlanıp, bağlantıyı da paylaştık mı maliyeti düşürürüz.
İşin aslı kablonet bağlantısı ile ilgili bilgim yok. Detaylı bilgi verebilen olursa sevinirim. Böyle bir imkan varsa Kabloya yönelmek en doğrusu olur. Telekomun da tekeli kırılmış olur.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: El Turco
quote:
bildiğim kadarıyla modemler var bir usb + bir ethernet portlu
2 pc için uygun yarın 512 kabloya geçiyorum adsl iptal
-
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRaquote:
Orjinalden alıntı: pacman
Nerede kablo net in avantajı???
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
Nerede kablo net in avantajı???
ADSL 256K sınırsız' ın fiyatı 49 YTL.
Görünürde fiyatlar aynı. Ancak yanlış anlamadıysam ekstrası KabloTV yayınları da aynı fiyat içine dahil.
quote:
Mevcut KabloTV Sisteminde tek yönlü bir bilgi akışı sözkonusudur. Yayınlar aboneye iletilmektedir. Bununla birlikte aboneden (mevcut şebeke üzerinde) bilgi almak mümkün olmamaktadır. İnteraktif KabloTV sisteminde çift yönlü bilgi akışı yoluyla Kablo TV abonelerinin birçok yeni hizmetten yararlanması mümkün olacaktır. Abone, televizyon ekranında görüntülenecek olan bir menüden istediği interaktif hizmeti seçip bu hizmetlerden yararlanacaktır.
İnteraktif Sistemle KabloTV Şebekesine Kazandırılacak Yeni Özellikler
İnternet ve Data Hizmetleri
Evden Eğitim
Evden Alışveriş
Evden Banka İşlemleri
Danışma ve Bilgi Hattı
İsteğe Bağlı Video Film Seyretme
Bilgisayar Oyunları
Hırsız ve Yangın Alarmı
Video Gözetleme ve Uzaktan Kontrol
Görüntülü Konferans
Pay TV
www.kablonet.com.tr den alıntıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Turco -- 15 Aralık 2005, 21:48:40 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X