Şimdi Ara

Kablo Modem ve Wireless

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese selamlar, adsl kullanıcısıyım ve Linksys WAG354G wireless modeme sahibim. Ancak kota olayından bıktım ve kablonet(uydunet) e gecmek istiyorum. Malum uydunet kampanyasının verdiği konusturan modemde wireless ozelligi yok ama evde wireless olmasi benim acimdan onemli öğrenmek istediğim şey ise şu anda varolan modemimi uydunetin modemi ile birlikte kablosuz dagiticisi gibi kullanabilirmiyim? Şimdiden teşekkürler

• Yokmu bilen kimse yaw
  • adsl modemlerin router özelligi kablolu kablo internet modemleriyle 100 de 100 uyumsuz dostum.Bu acıdan linksys wrt54gc alıp sorununu cozebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: streamin

adsl modemlerin router özelligi kablolu kablo internet modemleriyle 100 de 100 uyumsuz dostum.Bu acıdan linksys wrt54gc alıp sorununu cozebilirsin.

Sagol dostum
  • peki bu "linksys wrt54gc" modemle nasıl turksatkablo net 'i kullanıcaz ... ınternet olarak gelen kablo , kablolu yayında gelen kablo gibi yani ethernet falan degil ki... modemin ustunde bu tarz bı gırıs yok ..
  • Lütfen burdan devam edelim arkadaşlar

http://forum.donanimhaber.com/m_6788284/mpage_197/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SiN_

peki bu "linksys wrt54gc" modemle nasıl turksatkablo net 'i kullanıcaz ... ınternet olarak gelen kablo , kablolu yayında gelen kablo gibi yani ethernet falan degil ki... modemin ustunde bu tarz bı gırıs yok ..

kablo modemden cıkan etherneti linksys wrt54gc a takacaksın
    zaten kablo modemi bedava veriyorlar

bahsettiğin kablo da zaten kablo modeme giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglar_sss -- 13 Ocak 2009; 19:20:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.