Şimdi Ara

Kablo net Bağlantı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende Scientific Atlanta EPC 2203 modem ve netmaster 54m router ile internete bağlanmaya çalışıyorum.Ethernet le masaüstü bilgisayarıma bağlanıyorum fakat notebook ile bağlandığım zaman wireless olarak sürekli internet kopuyor.Notebook'u ethernetle bağlayınca sorunsuz bağlanıyorum.Wireless ilede bağlanırken notebookta bağlantı full gözüküyor ama internet hep kopuyor.Yardımcı olursanız sevinirim.
    Beni çileden çıkarttı bu durum.Şimdiden teşekkürler....

• Kablonetın modemlerı sorunlu diyebilirim :) kablonetin herşeyi sorunlu... Aynı modemi hem usb hem ethernet oalrak bağladığımda nerdeyse 2 pc de de bağlantı 256k yı geçmiyecek bir durumda oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiG_mAsTeR

Kablonetın modemlerı sorunlu diyebilirim :) kablonetin herşeyi sorunlu... Aynı modemi hem usb hem ethernet oalrak bağladığımda nerdeyse 2 pc de de bağlantı 256k yı geçmiyecek bir durumda oluyor.

Çok çok genelleme olmuş
  • Router da sorun olması ihtimalini düşündün mü hiç.Ya da router ayarı vardır belki.Bende kablosuz bağlanıyorum hiç kopma yaşamadım.
  • Ben bu sizdeki uydunetin modemle ayni anda ethernetten dizüstü ve usb den masa üstü (windows vista 64 bitte calismiyor usb güncel sürücüsü olmadigi icin, ben daha önce kullandigim xp yi kastediyorum) bilgisayarlarimda cok rahatlikla hiz sorunu felan olmadan baglanti kurdum. Simdi ise adsl kablosuz modemi airties rt-205 baglantisiyla gayet iyi bi sekilde kullanabiliyorum(adsl kablosuz modemin tek portu oldugu ve vista 64 bitte uydunetin usb sini masa üstünde kullanamadigim icin uydunet modemden gelen ethernet kablosunu adsl kablosuz modeme takiyorum masa üstü internetsiz kaliyo haliyle)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.