Şimdi Ara

Kablo Toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar resimdeki kabloyu saran siyah şeyin ve beyaz kelepçenin adını söylermisiniz ve nerden bulabilirim.

Kablo Toplama

• kablo yu saran şey slevee forumda satan arkadaşlar var

http://forum.donanimhaber.com/m_53817931/mpage_1/f_/key_kablo%2Ccorabi//tm.htm#53817931

bu abimizden temin edebilirsin ben aldım
  • Çok teşekkurler peki beyaz kelepçe tarzı şeyin adını biliyormusunuz. ?
  • beyaz kelepçenin adı plastik kelepçe diye biliyorum nalbullarda bulabilirsin
  • kablo klipsi
    elektirikçilerde vardır ...
  • hırdavatçıya / nalbura cırt kelepçe yada plastik kelepçe dersen verirler, 100 lü paketini 90 kuruşa aldık bursada biyerden
  • Peki koçtaş vs. yerlerden bu slevee varmıdır yada dışardan alınacak mağazalar soylermisniz istanbulda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa toplama
    geçen yıl açıldı
    Toplama PC 2000TL
    10 yıl önce açıldı
    PC Toplama
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • EIN diye bi arkadaş var forumda, o getiriyo yurt dışından, karaköyde dükkanı var
  • Turkiyede satılmıyormu karakoye yurt dısından getiren dısında mağazalarda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smt325

Turkiyede satılmıyormu karakoye yurt dısından getiren dısında mağazalarda ?

biz de bu sleve olayıyla bu forumda tanıştık, internetten ne kadar ararsan ara, donanımhaber ilanları çıkıyo başkada bişey çıkmıyo, bu da demek oluyo ki kolay bulunan bişey değil
    sen yine forumdan bulmaya çalış
  • Anladım tesekkurler.
  • Buyrun arkadaşlar forumda da satış yapan djemo31 yani emrah beyin sahibinden deki ilanıdır.UV duyarlı ve siyah kablo sarma çorapları bulunmaktadır.Ben kendisinden birkez yaptım alışveriş inş. ilerleyen günlerde bir alışverişim daha olacak :)

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-uv-duyarli-kablo-sarma-coraplari-54558917/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: smt325

Peki koçtaş vs. yerlerden bu slevee varmıdır yada dışardan alınacak mağazalar soylermisniz istanbulda.

evet koçtaş pratiker gibi yerlerde var hatta koçtaştan ben onun renklisini aldım 50 şer adet 5 tane yani 250 tane 3 tl ye sarı kırmızı mavi siyah yeşil bu renklerde
  • http://www.madeingamer.com/index.php?route=product/category&path=102_109

Kablo Toplama

Bu UV duyarlı kablo çorabı veya kablo toplama kiti denilebilir. çeşitli boyları var paket içinde ve o kelepçe diye tabir edilen kanlo bağları da var içerisinde 10 adet. uv duyarlı.

Kablo Toplama

ayrıca almak isteyenler için 6 renk uv kablo bağı da var sitede.
     Kablo Toplama

Kablo Toplama

• UV Duyarlı olunca fiyat baya artmış ... ama ogrendim uv istemiyordum zaten tesekkurler.
  • beyaz olanı elektrikçilerde çok kolayca bulabilrsiniz. kablo bağcığı derseniz anlalar. diğerini kablo kılıfı, kablo sleeve ya da çorabı olarak forumda bulmanız mümkün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.