EIN diye bi arkadaş var forumda, o getiriyo yurt dışından, karaköyde dükkanı var
Turkiyede satılmıyormu karakoye yurt dısından getiren dısında mağazalarda ?
quote:
Orijinalden alıntı: smt325
Turkiyede satılmıyormu karakoye yurt dısından getiren dısında mağazalarda ?
biz de bu sleve olayıyla bu forumda tanıştık, internetten ne kadar ararsan ara, donanımhaber ilanları çıkıyo başkada bişey çıkmıyo, bu da demek oluyo ki kolay bulunan bişey değil sen yine forumdan bulmaya çalış
Anladım tesekkurler.
Buyrun arkadaşlar forumda da satış yapan djemo31 yani emrah beyin sahibinden deki ilanıdır.UV duyarlı ve siyah kablo sarma çorapları bulunmaktadır.Ben kendisinden birkez yaptım alışveriş inş. ilerleyen günlerde bir alışverişim daha olacak :)
Peki koçtaş vs. yerlerden bu slevee varmıdır yada dışardan alınacak mağazalar soylermisniz istanbulda.
evet koçtaş pratiker gibi yerlerde var hatta koçtaştan ben onun renklisini aldım 50 şer adet 5 tane yani 250 tane 3 tl ye sarı kırmızı mavi siyah yeşil bu renklerde
Bu UV duyarlı kablo çorabı veya kablo toplama kiti denilebilir. çeşitli boyları var paket içinde ve o kelepçe diye tabir edilen kanlo bağları da var içerisinde 10 adet. uv duyarlı.
ayrıca almak isteyenler için 6 renk uv kablo bağı da var sitede.
UV Duyarlı olunca fiyat baya artmış ... ama ogrendim uv istemiyordum zaten tesekkurler.
beyaz olanı elektrikçilerde çok kolayca bulabilrsiniz. kablo bağcığı derseniz anlalar. diğerini kablo kılıfı, kablo sleeve ya da çorabı olarak forumda bulmanız mümkün
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme