Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
47.547
Cevap
291
Favori
3.193.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
87. Sırada  bugün en iyi #39
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bu sabah STB nin ekranında OTA yazısı ile gördüm. TV açtığımda yazılım güncelleme sayfasında bekliyordu.
    teledunya çalışanları gece çaktırmadan evlere girip aletleri güncelleyorlar sanırım. Aceleden benim aleti kapamayı unutmuşlar sanırım :)
  • bu ne ya adamlar doğru dürüst sistem kuramamış mı herkesten şikayet var bende almayı planlıyodum yıl başını bekliyim madem
  • haftasonu ankara'da teledünya'ya abone oldum, servis scartla bağladı görüntü pek başarılı değildi açıkcası, hdmi ile bağlayınca görüntü gerçekten iyi oldu, bazı kanallar dışında sd kanalların hemen hemen hepsi iyi, cnbce, tnt gibi kanallar dvd gibi ama kurulum yapan servisler çok yetersiz kartı bile ters takmışlar, forumdan okuyup düzelttim

hd'ye gelirsek..şuan hd diyebileceğim birşey yok eurosport hd çok kaliteli değil, ses bazen geliyor, bazen gelmiyor, bazen 1dk bekleyince geliyor, luxe tv gerçekten kaliteliydi ama yarım gün izleyebildim sonra kesildi, nat geographic nasıldır hiç göremedik ayrica turksat info da açılmıyor..

şuan ankara da turksat info, nat geo hd ve luxe tv izleyebilen var mi??
  • teledünya yetkilileri bugün geldiler. sony lcd tv min dvb-c kart giriş yeri var ancak scart kart bağlanamadı. codex modül gerekliymiş. sony servisler bunun ne olduğundan bihaber.. tv üzerinde kart giriş yerinden üzerinde pc slot yazan plastik bir parça çıktı ancak scart kartıyla uyumsuz.. codex modül nedir nasıl temin edilir. set up box almak zorunda kalacakmıyım? hd box almaya değer mi? sd box alıp hd kanal sayısı artınca hd boxa fiyat farkıyla geçilebilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: albatrosshigh

Şimdi TURKSAT Kablolu TV abonelerinin, analog yayın dışında, dijital yayında alabilmeleri
    Teledünya adı altında SD ve HD olmak üzere iki çeşit dijital yayın seçenegi yaratmıştır.

1. Teledünya abonesi olabilmek için kesinlikle Kablolu TV abonesi olunması gerekiyor.
    Kablolu Tv abonesi olduktan sonra, evinizde bulunan kablolu tv kutusundan çekeceğiniz
    anten kablosu yada kabloları ile bir ve birden fazla tuplu tv uzerinden analog yayın alabilirsiniz.
    Fakat, bunun dışında lcd yada plazma tv'ler için dijital yayın isteniyorsa mutlaka Teledünya
    aboneside olunması lazım.

2. 7 ytl olan Kablolu TV aboneliği üzerinden, +2,5 ytl daha ödeyerek, 9,5ytl'ye, mevcut
    analog kablolu tv yayınımız üzerinden aynı zamanda dijital yayın alabilmeyede sahip oluyoruz.

Demek ki doğru söylüyormuşuz değil mi
  • Merhaba arkadaşlar teledünyaya gelebilecek olan kanallar hakkında bilgisi olan var mı ? Bu arada eurosport hd'nin full hd yayın yaptığı zamana denk gelmemiş olabilirsiniz, bazen 16/9 sd ya da 4/3 sd yayın yapıyorlar.. Digitürk'te de aynı şekilde .. Turksat info'yu ben de izleyemiyorum , istanbul beşiktaştayım. Kimbilir ne şahane bi kanaldır ehehehe umarım teledünya sitesindeki itici kadınla o kanal üzerinden tanıtım yapma konusunda anlaşmamışlardır...
  • Dün akşam itibari ile ankarada NG HD gelmiş bulunmaktadır. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: wellwell

Dün akşam itibari ile ankarada NG HD gelmiş bulunmaktadır. :)

hay allah dün akşam eve geç gitmiştik. yine kaçırdık beee. aksama kadar kim bekliyecek şimdi. eee wellwell anlat bakalım nasıl görüntü kalitesi? luxe HD kadar kaliteli mi yoksa Eurosport HD gibi orta düzey mi? receiverda dolby simgesi çıkıyor mu? seste problem var mı? şimdiden teşekkür ederim. ve hala yayın var mı ? :))
  • bende Tnt ve bazı kanallar da sesler çok kötü görüntüde kesik kesik geliyo . sank cd takılıyomuş gibi

bende dün itibariyle kullanmaya başladım NGHD çok iyi değil bence gerçi scart tan bağlı HDMI den bağlayınca değişeceğini umuyoruz...
  • Ankarada dün gece Natgeo HD izleyebilen şanslılardan biri de benim, sabah itibariyle yine yayın gitmişti :) Görüntü kalitesi bence süperdi, Luxe tv den aşağı kalır yanı yoktu. 1 haftadır 50 tane teknosanın önünden geçtiğim halde inatla fiberoptik kablo almayı unuttuğum için sesi test edemedim, zaten yayın da kesildi gerek kalmadı
  • Sabaha karşı box kendi kendine açılıp güncelleme sayfasında bekliyo, bunun bir çözümü yokmu ve neden olmakta acaba? Sadece Ankara'da oturanlarda mı bu sorun olmakta?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iced -- 25 Kasım 2008; 11:58:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurum

Ankarada dün gece Natgeo HD izleyebilen şanslılardan biri de benim, sabah itibariyle yine yayın gitmişti :) Görüntü kalitesi bence süperdi, Luxe tv den aşağı kalır yanı yoktu. 1 haftadır 50 tane teknosanın önünden geçtiğim halde inatla fiberoptik kablo almayı unuttuğum için sesi test edemedim, zaten yayın da kesildi gerek kalmadı

nası gitti yav? şu anda hiç mi yok yoksa ara sıra gelip gidiyor mu? bilgilendirirsen sevinirim ozgurum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pireee

quote:

hay allah dün akşam eve geç gitmiştik. yine kaçırdık beee. aksama kadar kim bekliyecek şimdi. eee wellwell anlat bakalım nasıl görüntü kalitesi? luxe HD kadar kaliteli mi yoksa Eurosport HD gibi orta düzey mi? receiverda dolby simgesi çıkıyor mu? seste problem var mı? şimdiden teşekkür ederim. ve hala yayın var mı ? :))

görüntü kalitesi gayet güzel. ses dolby digital olarak geliyor. müzik sistemine bağladım gayet güzel idi ama dikkatimi çeken centerdan biraz ses az geliyordu, belki benim ayarlarımdandır, benim setin ses çıkışlarını tekrar ayarlamam gerekebilir.
    sabah TV açmadım dolayısı ile yayın devam ediyor mu bilmiyorum.
  • bu arada söylemeyi unuttum. NG ile NG HD tamamen farklı programlar yayınlıyordu. Eurosport gibi aynı program değildi.
    dün akşam yayınlanan programda gayet güzel idi. türkiyenin değişik yörelerindeki kuşlar ve bunlaruı korumaya çalışan bilim adamlarının çalışmalarını anlatıyordu. kısaca yayının içeriğide gayet başarılı.. :)

quote:

quote:

quote:

görüntü kalitesi gayet güzel. ses dolby digital olarak geliyor. müzik sistemine bağladım gayet güzel idi ama dikkatimi çeken centerdan biraz ses az geliyordu, belki benim ayarlarımdandır, benim setin ses çıkışlarını tekrar ayarlamam gerekebilir.
    sabah TV açmadım dolayısı ile yayın devam ediyor mu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wellwell -- 25 Kasım 2008; 11:59:30 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wellwell -- 25 Kasım 2008; 11:59:15 >
  • saol wellwell.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ozgurum

Ankarada dün gece Natgeo HD izleyebilen şanslılardan biri de benim, sabah itibariyle yine yayın gitmişti :) Görüntü kalitesi bence süperdi, Luxe tv den aşağı kalır yanı yoktu. 1 haftadır 50 tane teknosanın önünden geçtiğim halde inatla fiberoptik kablo almayı unuttuğum için sesi test edemedim, zaten yayın da kesildi gerek kalmadı

nası gitti yav? şu anda hiç mi yok yoksa ara sıra gelip gidiyor mu? bilgilendirirsen sevinirim ozgurum.

sabah işe hazırlanırken bir 10 dakika açtım bekledim, dolby işareti falan duruyordu ama yayın yoktu. belki de 24 saat yayın yapmıyordur. akşama bakacaz artık
  • Selam,

Ben de Teledünya abonesi olup HD stb almak istiyorum ama sorunları okudukça sürekli erteliyorum.

Forumu sürekli takip ediyorum. Ama bir türlü hah! artık tamamdır, gidip ben de abone olayım diyemiyorum.

İzmir Bornova'da oturuyorum.

İzmirli arkadaşlarım, bizim burada son durum nedir?
    Bizde NG HD kanalı yayına başlayabildi mi?

Bilgi verirseniz sevinirim.

Açıkçası sistem tam oturmadan abone olup da diğer aile fertlerime karşı rezil olmak istemiyorum.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Bugün itibariyle tüm yayınlar Ankara İstanbul ve İzmirde verildi...
    Şu an itibariyle hiçbir problem gözükmüyor.
    İsteyen arkadaşa teknik bilgi verebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurtlarsofrası

Bugün itibariyle tüm yayınlar Ankara İstanbul ve İzmirde verildi...
    Şu an itibariyle hiçbir problem gözükmüyor.
    İsteyen arkadaşa teknik bilgi verebilirim.

işte bu güzel haber. peki teknik bilgi derken HD kanalların saniyede aktarılan veri boyutları ile ilgili bilgi istesek? mümkün mü acaba. teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.