Arkadaşlar iyi günler, dün vatandan indirim varken bilgisayar topladım. Bugün gidip aldım, sabah aradılar montajı yapıldı alabilirsiniz diye. Kablolamaları doğrumu yapılmış herhangi bir sorun varmı anlayan varmı diye geç olmadan görseli paylaşıp görüşlerinizi almak istedim. Not: ekran kartını bütçeden dolayı bi 15 gün sonra monitörle beraber alıcam, hdd almadım ssd var. Ekran kartını almadığım için test edemiyorum kendim. Bi sorum daha olacak bu bilgisayardan şuan görüntü almam mümkünmü? Vga monitör ve hdmi tv var görüntü alabileceğim cihazlar arasında.
daha iyi yapılabilirdi. özenmeden kurmuşlar Ryzen sistem aldınız sanırım işlemci numaranız nedir ? 2400g gibi bişey ise görüntü alabilirsiniz ama r5 2600 aldıysanız malesef görüntü alamazsınız
Ryzen 5 2600 aldığım işlemci. Peki bi sorun çıkartırmı şuanki kablo düzeni yoksa sadece görüntü olarakmı kötü durur.
Batuhan01TB
kullanıcısına yanıt
Göruntu olarak sorun olur onun disinda sorun olmaz. 2600 igpu yok harici kart baglamalisiniz goruntu icin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme