Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: disintegrators Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64.824
Cevap
415
Favori
3.479.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haklıymışsın benim model 4200i miş. Heralde update edilmesi sözkonusu değil.
  • ankara dan 256 k ile bağlanıyorum. emule ile 25 kb download yapıyorum fakat internete baglanırken sorun yasıyorum.

dns ayarları için programda yükledim, otomatik de denedim. ama sayfalar çoğu zaman açılmıyor. "sayfa

yüklenirken hata oluştu" deyip duruyor.

aynı sorunu yaşayan var mı.
  • @tsulhan

4200 modeme neden update yapmak istediğinizi anlamadım.eğer sorunsuz bir fw e sahip se ilk versiyon ve son versiyon arasında bir fark olmadığını söyleyebilirim.5101i lerde fw arızalı olduğu için 3 günde bir kilitlenme yapıyordu onun için güncelleme yoluna gitmiştik.

@dasdasq

belkide bölgedeki yoğunlukdan böyle oluyordur.dns programını kaldırıp onun yerine cfosspeed kurabilirsiniz.internet trafiğiniz düzenlenir sayfaları açmakda güçlük çekmezsiniz.birde unutmadan emule de upload ınızı 3 kb a limitlerseniz bir nevze daha rahatlatır sizi.

saygılar
  • @MaedHrOS güncelleme işini hallettim.hatta ondan sonra 15dk lığına 1mbit oldum.türksat denemeler yapıyor.4mbit geliyormuş.yardımların için sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bo$$_HoGG

@MaedHrOS güncelleme işini hallettim.hatta ondan sonra 15dk lığına 1mbit oldum.türksat denemeler yapıyor.4mbit geliyormuş.yardımların için sağol

ufacik bir tiyoda ben vereyim üstü kapalı olsun :D 6mbit docsis 2.0 geliyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaedHrOS

quote:

@MaedHrOS güncelleme işini hallettim.hatta ondan sonra 15dk lığına 1mbit oldum.türksat denemeler yapıyor.4mbit geliyormuş.yardımların için sağol

bişeyler geliyor o kesin
  • quote:

quote:

quote:

bişeyler geliyor o kesin

sabır diyorum sadece :D

• Sabır denen erdem bizde sonsuz da biraz da tuzu az olursa bu gelecek hizmetlerin valla çağ atlarız çağ
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

Sabır denen erdem bizde sonsuz da biraz da tuzu az olursa bu gelecek hizmetlerin valla çağ atlarız çağ

hemen su koyuvermeyin ne demek tuzu az oyunbozanlık yapmayın :D neyse fiyatı ödenecek :D
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hightowerfrl

quote:

@tsulhan

PM gönderdim size.

aynı pm yi ben de rica etsem
    teşekkür ettim

şimdi karışıklık oluyor bazı arkadaşlarda yaşadık modeminizin Motorola 5101i olması lazım bu mudur modeli?
    bazılarının haberi yokda sadece güncel olsun modemi diye yazıyor anlamı kalmıyor

geç döndüm kusura bakma
    evet model 5101

• @hightowerfrl

PM gönderdim ;)
  • MaedHrOS neden P.M ile gönderiyorsun anlamadım??? Sonuçta ortada bir tane telefon numarası var ve bu motorola ya ait bu firmayı arayıp sizin adresinizi foruma koyabilirmiyim dediğin zaman hayır koyamazsın kardeşim mi dediler?

Bu arada docsis 2.0 ı sadece 6 mbit alana mı uygulayacaklar yoksa tüm altyapı 2.0 a mı döncek eğer tüm altyapı 2.0 olursa süper olur o zaman QoS yani Quality of Service gelcek. Gelince de upload download ı ya da download uploadı etkilemeyecek üstüne üstelik pingler artıcak ve hat daha pürüzsüz olacak!!! İnşallah izmire gelir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

MaedHrOS neden P.M ile gönderiyorsun anlamadım??? Sonuçta ortada bir tane telefon numarası var ve bu motorola ya ait bu firmayı arayıp sizin adresinizi foruma koyabilirmiyim dediğin zaman hayır koyamazsın kardeşim mi dediler?

Bu arada docsis 2.0 ı sadece 6 mbit alana mı uygulayacaklar yoksa tüm altyapı 2.0 a mı döncek eğer tüm altyapı 2.0 olursa süper olur o zaman QoS yani Quality of Service gelcek. Gelince de upload download ı ya da download uploadı etkilemeyecek üstüne üstelik pingler artıcak ve hat daha pürüzsüz olacak!!! İnşallah izmire gelir...

öncelikle verdiğim telefon numarası motorolaya ait değil türksatdan birini veriyorum..ona danışmadanda public etmem.zaten verdiğim kimsede public etmedi işini gördü ve bitti.

diğer bir konu 4mbit docsis 1.1 standardında verilecek 6.0mbit den itibaren docsis 2.0 a geçilecek diye bilgim var.öncelikle ankaradan başlanacak bu uygulama bir süre içersinde türkiye çapında yayılacaktır.

saygılar

EDİT: yazım yanlışı düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaedHrOS -- 25 Temmuz 2007; 3:31:53 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

MaedHrOS neden P.M ile gönderiyorsun anlamadım??? Sonuçta ortada bir tane telefon numarası var ve bu motorola ya ait bu firmayı arayıp sizin adresinizi foruma koyabilirmiyim dediğin zaman hayır koyamazsın kardeşim mi dediler?

öncelikle verdiğim telefon numarası motorolaya ait değil türksatdan birini veriyorum..ona danışmadanda public etmem.zaten verdiğim kimsede public etmedi işini gördü ve bitti.

diğer bir konu 4mbit docsis 1.0 standardında verilecek 6.0mbit den itibaren docsis 2.0 a geçilecek diye bilgim var.öncelikle ankaradan başlanacak bu uygulama bir süre içersinde türkiye çapında yayılacaktır.

saygılar

docsis 1.0 Çoktan bitti diye biliyorum çünkü DocSiS 1.1 KabloNET zamanından beri var.

• @ThisisaNightmare

dalgınlıkla 1.0 olarak yazmışım düzeltiyorum.şu anda kullanılan standart 1.1 standardı.
    teşekkürler
  • @MaedHrOS

teşekkür ettim kardeş
  • benm modem 2.0 desteklemio. 2.0 a geçilirse biz napıcaz. sorun çıkmaz di mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nacde

benm modem 2.0 desteklemio. 2.0 a geçilirse biz napıcaz. sorun çıkmaz di mi?

docsis 2.0 olayan modem ile docsis 2.0 bağlantıları almanız mümkün değil.bunu aynı adsl2+ a benzetebilirsiniz. desteklemeyen modem ile kullanılmaz.

saygılar
  • 3 gündür bağlantımı kurmaları için bekliyorum
    ben çorlu dayım yoğunluk var diyorlar bakalım bir türlü test edemedik şu kablo neti
  • quote:

Orjinalden alıntı: dasdasq

ankara dan 256 k ile bağlanıyorum. emule ile 25 kb download yapıyorum fakat internete baglanırken sorun yasıyorum.

dns ayarları için programda yükledim, otomatik de denedim. ama sayfalar çoğu zaman açılmıyor. "sayfa

yüklenirken hata oluştu" deyip duruyor.

aynı sorunu yaşayan var mı.

Ankara Balgat tayım 512 Sınırsız kullanıyorum, sinyal seviyelerim de sorun yok. Birkaç haftadır bu şekilde durum. 5-6 kez aradım 126 yı. Bilgisayardan anlamadığımızı sanıp bilgisayarınız da virüs var deyip duruyorlar. Halbuki şebekeden kaynaklanan bir sorun var. Kardeşim çalışma var sorun var deyin kabul edicem diyorum. Yok bakıyo bilgisayar sorun yok deyip duruyor. Ama 5-6 senedir, kablonetin en kötü olduğu zamanlarda bile internet yavaş olsa bile sayfaları dolaşmada sorun çıkmazdır.

Operatör deki adam, bilgisayarınıza virüs falan bulaşmış olmalı diyor. DNS veriyor burdan bir sorun gözükmüyor deyip duruyor. Linux Live CD versiyonları deniyorum virüs spy a karşı falan, yine aynı şey sayfalara girmiyor. Güzel güzel çalışıyor arada bi 30 sn modem hattan düşmeden bağlantı cevap vermez oluyor. Durum böyle olunca adamla 30 sn tartışıyoruz, ondanson şimdi i bi denermisiniz diyo deniyoruz giriyor. Öyle olunca adama söyleyecek bişey de kalmıyor telefonda. Dedim bakın Konuşmalar kaydediliyor insan gibi söyleyin hiç mi şikayet eden yok diyorum bu durumdan diyorum, Hizmetimiz böyle deyin değiştiriyim bağlantımı diyorum adam hiç bişey demiyor bi sn diyor tekrar denermisiniz falan diyor e öyle olunca evet web siteleri gelmeye başlıyor. E ama bişeye tıklıyosun error verip duruyor , time out diyor tepki vermiyor diyor, 5-6 kez yenile diyorsun ancak geliyor sayfa e böyle olunca ne tadı kaldı ?

@MaedHrOS

Bende Netmaster CBW500 Wireless router lı modem var. Hepsiburda satılan modemden. Firmware konusunda veya başka bir konuda yapmamı tavsiye ettiğin bişey varmı ? Veya ulaşmam gereken biri varmı ?

Sağol

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.