Bildirim
Kablonet baglaticam yardim. Ping degeri hakkinda (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben ankaradayım kablonet bizim mahalleye geleli 2 yıl oldu ve kullanıcı sayısı cok az olmasına rahmen surekli oyun oynayan birisi olarak 50-90 ms arası degerler görmekteyim.
oynadıgım oyunlar
cs-go
pubg pc + mobile + emilatör
dota-2
18 aylık uyeyım sorunum yok 0-50 ms aralıgında olsa daha makbule gecer ama bunada sukur. 100 ms gecmedıgı surece sorun etmıyorum. -
iyi hocam trace de alıp oyunda alamamak garip değil mi?Sonuçta aynı servera gidiyor 2 side... -
Evet, bana da garip geldi. Daha sonra oyun icerisinde tekrar kontrol edecegim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PM attım size.quote:
Orijinalden alıntı: Der Meister.
Evet, bana da garip geldi. Daha sonra oyun icerisinde tekrar kontrol edecegim. -
-
1 ay öncesine kadar oyunlarda hiç birşey yoktu fakat 1 aydır pingim zıplayıp duruyor. Speed testte ping normal ama oyun oynatmıyor bana.KAç kez kayıt açdım. modemdeki ip ile ip adremi karşılaştırdığımda aynı fakat ping düzelmedi.
Bu arada modemi aç kapat yaptığımızda ip adresimiz değişmiyor mu? -
Kabloneti asla ve kata tavsiye etmiyorum, aşağı yukarı 4-5 yıldır Kablonet ile online oyunlarda yaşadığım sıkıntıları ben bilirim. Normal bir internet kullanıcısıysanız ve günlük internet kullanımı sosyal medya, dosya indirme gönderme vb. için kullanacaksanız Kablonet gayet yeterli ve randımanlıdır ancak işin içine online oyun vs. sokacaksanız asla Kablonet almayınız, varsa VDSL devam. -
Selam Hocam;quote:
Rekabetçi
Yakalayacağım az kaldı. TT yurtdışı ile alakalı sorunları düzeltmiş. Artık trace route'da net 38ms alıyorum. Fakat oyundaki net_graph'da 38ms'i daha yakalayamadım. Ama yakındır, hissediyorum.
Alıntıları Göster
Fifa19 server larınada tracert atarmısınız ping değerlerini görelim saygılar.
-
Bazi ip blocklari engellendi haberi oldugundan beri blizzard oyunlarinda 150 sabit ping aliyorum oncede 60lardaydi cozum uretmiyorlar wtfast kullaninca 52 lere iniyor ping tavsiye etmiyorum bu firmayi her ay 70 lira wtfast parasi veriyorum -
Tt gipon 100 mbit fiber kullanıyorum speedtest te 2 3 değerlerinde ping im , pubg ps4 60 civarlarında dolanıyor.
Başka bir binaya taşınıyorum kablonet düşünüyorum 100 mbit ping değerleri üzer mi acaba?
Pubg yoğun netflix yoğun iptv yoğun olarak kullanılıyor. Netflix ve iptv nin sağlıklı çalışması açısından hızdan taviz vermek istemiyorum ama ping değerleri de pubg için önemli.Ne dersiniz?
Bu arada salon + bir odaya ethernet çektirmek istiyorum iç kurulum ücretsiz dendi (gelen arkadaşı üzmezseniz halleder hepsini dedi kayıttan sonra kurulum için arayan arkadaş).Doğru mudur? Modem ücreti denmiş yine bana öyle bir şey söylenmedi.Var mıdır modem ücreti?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C81E767DF -- 17 Temmuz 2019; 13:22:35 > -
Selamlar.. Sunucuları (IP) gönderirseniz atarız. -
Bu mesajınızı görmemişim. Geç bir cevap olacak ama birkaç sorunuza cevap yazayım. İstanbul Avrupa yakasındayım. Bu konuda bu kadarını yazayım. Router olarak elimde Asus RT-AC68U var. Fakat çoğunlukla devre dışı bırakıyorum. Kullandığım zamanlar da bridge mode'a alıp üzerinden VPN açıyorum. Açıkçası konunun Router ve ekipmanlarla pek alakası yok. Çünkü iki türlüde fark etmiyor. İstediğiniz için yine de kullandığım diğer ekipmanları da yazayım. Onun dışında, Ethernet kablolarım CAT7. ISP - TT Fiber. Tracertleri santral içerisinden atmıyorum. Ama teknik olarak aynı değerler diyebilirim. Mesala Türkiye'den Google'a min. erişi süresi 9ms. Ben de 9ms.'de erişebiliyorum.
Kullandığım CAT7 Ethernet kablosu da bu;
İnternet üzerinden bulabilirsiniz.
Bunlar dışında sistemlerinizde kesinlikle Antivirus tarzı programlar kullanmayın. Özellikle Kaspersky, Bitdefender, Avast tarzı programları. Bunlar bağlantınızın dengesini bozarlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 18 Kasım 2020; 19:56:38 >
-
Üstat Pazar günü kurulum yaptıracağım bende kısmetse.Daire içi kablolama işlemlerinin hepsini ücretsiz olarak biz gerçekleştiriyoruz dedi bağlantı ofisinden arayan kişi.Salonda Tv için + Odanın birisine de Pc için kablo çektirmek istiyorum.Kurulum için gelen kişi nasıl bir kablo kullanır acaba bilginiz var mı?Cat6 kablo olsa mesela hız ve ping değerlerini çok etkiler mi?Ona göre görüşüp bu kablodan kendim temin etsem daha mı sağlıklı olur yoksa çok fark etmez mi değerler açısından acaba?Bu kablolama işlemlerini söylediğimde gelen arkadaşa bir şeyler verirseniz halleder gerek kalmaz onun haricinde kablo vs. ücrete dediler ama kalitesiz bir kablo kullanıyor ve değerlerimi etkilecekse şayet bu kablodan bakayım bende.Fikir verirseniz sevinirim.
Edit:
Gerçi sizin router falanda değişmiş; daha güçlü bir router
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C81E767DF -- 18 Temmuz 2019; 13:35:56 >
-
Hiz ve ping konusunda fark etmez. CAT7'nin avantaji Giga hizlarda sorun yasatmamasi ve dayanikliligi. Dusuk hizlar kullanmamiz ve fiyat konusundan dolayi CAT7'nin Turkiye'de cok yaygin oldugunu da zannetmiyorum.
Bugun baglandi. Turknet lol21 ping aliyordum ve dalgalanma oluyordu. Kablonette ise suan 27ping sabit.
TTNet adsl 39 ping gördüm yıl 2017 Ankara şuan görebilirmiyim; hayırquote:
Ben o kadar rekabetçi attım. Türkiye'den 50'nin altında değer alana denk gelmedim. Üstelik skor tablosunda görünen Ping'de. -
Hangi ilçesi hocam hangi alt yapı kendi altyapısı mı acaba?quote:
Orijinalden alıntı: mustafa1403
ben ankaradayım kablonet bizim mahalleye geleli 2 yıl oldu ve kullanıcı sayısı cok az olmasına rahmen surekli oyun oynayan birisi olarak 50-90 ms arası degerler görmekteyim.
oynadıgım oyunlar
cs-go
pubg pc + mobile + emilatör
dota-2
18 aylık uyeyım sorunum yok 0-50 ms aralıgında olsa daha makbule gecer ama bunada sukur. 100 ms gecmedıgı surece sorun etmıyorum.
PUBG SS istesem sizden ping için paket kaybı var mı yok mu diye? -
hangi pubg den ping istiyorsun. emilatör mü? yoksa paralı satılan pc versiyonumu yada yeni cıkan lite serisinden mi_quote:
Orijinalden alıntı: VII_outLaw
Hangi ilçesi hocam hangi alt yapı kendi altyapısı mı acaba?
PUBG SS istesem sizden ping için paket kaybı var mı yok mu diye?
Alıntıları Göster
Ankara/Keçiören sancaktepe mah. kendi alt yapısı eve kadar.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X