Şimdi Ara

Kablonet baglaticam yardim. Ping degeri hakkinda (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
94
Cevap
0
Favori
6.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mustafa1403

hangi pubg den ping istiyorsun. emilatör mü? yoksa paralı satılan pc versiyonumu yada yeni cıkan lite serisinden mi_
    Ankara/Keçiören sancaktepe mah. kendi alt yapısı eve kadar.

Alıntıları Göster
    Steam PUBG hocam var ise;

Sorunumu da şu linkten görebilirsin benimki de eve kadar ama tat vermiyor.

ANKARA/MAMAK

Bendeki sıkıntı sizde de çıkacakmış gibi.

https://forum.donanimhaber.com/vodafone-fibermax-kullanip-pubg-steam-oynayan-var-mi-upload-packet-loss-sorunu--138743131-7#139209955

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 21 Temmuz 2019; 22:50:57 >

• Hocam halen bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Der Meister.

Bu mesajınızı görmemişim. Geç bir cevap olacak ama birkaç sorunuza cevap yazayım. İstanbul Avrupa yakasındayım. Bu konuda bu kadarını yazayım. Router olarak elimde Asus RT-AC68U var. Fakat çoğunlukla devre dışı bırakıyorum. Kullandığım zamanlar da bridge mode'a alıp üzerinden VPN açıyorum. Açıkçası konunun Router ve ekipmanlarla pek alakası yok. Çünkü iki türlüde fark etmiyor. İstediğiniz için yine de kullandığım diğer ekipmanları da yazayım. Onun dışında, Ethernet kablolarım CAT7. ISP - TT Fiber. Tracertleri santral içerisinden atmıyorum. Ama teknik olarak aynı değerler diyebilirim. Mesala Türkiye'den Google'a min. erişi süresi 9ms. Ben de 9ms.'de erişebiliyorum.

Kullandığım CAT7 Ethernet kablosu da bu;

İnternet üzerinden bulabilirsiniz.

Bunlar dışında sistemlerinizde kesinlikle Antivirus tarzı programlar kullanmayın. Özellikle Kaspersky, Bitdefender, Avast tarzı programları. Bunlar bağlantınızın dengesini bozarlar.
    Hocam cevap için teşekkür ederim fakat Avrupa yakası demişsiniz birde hangi ilçede olduğunuzuda ekleseydiniz, ben istanbul osmanbey tarafında oturuyorum TT nin 100/4 Mbps VDSL paketini kullanıyorum sende çıkan 1-2ms ler bende hep standart 11ms hiç değişmiyor inan hiç memnun değilim benim mahallede alt yapı sorunu var ancak T11 kabinden alıyorum bu VDSL hizmetini fakat belirttiğim gibi memnun değilim, FİFA19 oynuyorum PS4 de mesela online oynadığım zaman bazen hafif takılmalar donmalar v.s yaşıyorum bunu çözmem için eve metro bağlantımı yaptırmam gerekiyor bir türlü çıkamadım işin içinden bu konu ile ilgili bana yardımcı olabilirsen sevinirim hatta hem pangaltı merkez hemde gayrettepe merkez binada tanıdığın varsa bu konu ile ilgili ilgilenecek çok sevinirim işin içinden çıkamazsam sözleşme tarihi bitince TT yi bırakmayı düşünüyorum şimdilik hoşçakalın saygılarımla.

• Madem daha önce söz vermiştim. Size de şunları göstereyim.

Kablonet baglaticam yardim. Ping degeri hakkinda - Kablonet baglaticam yardim. Ping degeri hakkinda - Kablonet baglaticam yardim. Ping degeri hakkinda - Kablonet baglaticam yardim. Ping degeri hakkinda

• Hocam hayırlı olsun gerçekten biz daha kablonetle falan ugralasım 50 ping almaya çalışıyoruz :)))
  • Lancelot06 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Aslında 50ms alabiliyorsanız yine de iyi. Mesela ekran görüntüsü attığım D2 haritasında karşı takımın hepsi Türk'tü. 50ms alabilen yoktu. Hatta skor tablosunda görünen değerler net_graph değerlerinden daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lancelot06

Hocam hayırlı olsun gerçekten biz daha kablonetle falan ugralasım 50 ping almaya çalışıyoruz :)))
    Paket kayıpları ve rubberbandingi de cabası. Kablonette ping belki de en az sorunlu durum türkiye geneline göre.
  • Kablonet baglaticam yardim. Ping degeri hakkinda

Bu hangi program?
  • Hocam artık fiberle 50 ms mümkün büyükşehirlerde.Ama ne yazıkki hale çoğu yerde fiber yok.
  • Arkadaşlar kablonette durum budur. Kablonet ile maalesef o pek yalancı fiber fiber diye sattıkları yalan olan kablonette online oyun oynamak hayal maalesef. Gönül istiyor ki aksini gösterebileyim ve söylebileyim ve hiç bir derdim olmadan oyun keyfime bakayım ancak değil.

Kablonette online oyunlarda rubberbanding 7/24 bitmiyor. Paket kayıpları 7/24 asla bitmiyor. Ping yani gecikme artışı akşam 19:00 ila gece artık kaça kadar dersiniz ben diyim 02:00 siz diyin 03:00 ping tavanda geziyor ve bununda etkisini çok daha fazla online oyunlarda lag compensationa maruz kalarak hissediyorsunuz. Tüm bu terimlerin gecikme yani lag dediğimiz durumların Uber tepe üstü türev ve çeşitlerini en çorba şekilde Kablonet ile hissedebiliyorsunuz. Ben PS4 üzerinde online oyun oynayan biriyim ve kablonette uzun yıllardır 5. senemdeyim neden oynanmıyor, keşke oynansa keşke düzeltseler de güzel bir hizmet olsa verdiğimiz paranın karşılığı olsa evimde 2-3 tane farklı internet sağlayıcısı olmasa keşke bu mesajlarım ilgili yetkililer tarafından görülse de kablonet kendine bir çeki düzen verip düzeltse diye yazıyorum ama nafile sanırım. Kendilerine direkt atınca da değişen bir şey olmuyor. Aşağıda bugün içerisinde gerçekleştirdiğim aynı koşullarda gerçekleşen gün içindeki 3 farklı saatte 3 farklı konuma ping ve paket kayıpları için yaptığım sonuçları sizlerle paylaşıyorum. Hafta içinde Pazartesi olduğunu belirteyim. Takdir sizlerin.

21 Ekim 2019 Pazaartesi 15:50 Kablonet Tracertler

Google

Kablonet baglaticam yardim. Ping degeri hakkinda

FIFA

NBA 2K

21 Ekim 2019 Pazartesi 18:30 Kablonet Tracertler

Google

FIFA

NBA 2K

22 Ekim 2019 Salı 00:30 Gece Yarısı Kablonet Tracertler

Google

FIFA

NBA 2K

• Merhabalar. Kablonet 100mbs Akıllı Sınırsız Geçmeyi Düşünüyorum. Sizce İyi Mi 100 Tl Değer mi ve Pubg Mobile'de Kaç Ping Alırım ? ( Bilgisi Olmayanlar Yazmasın Lütfenn )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun için vs... sakın bulaşmayın. Koronadan beri pingler berbat. Son 2 haftadır online oyunlara giremiyoruz bile. Yaptık diyorlar 3-4 gün sonra yine aynı. Discord'a bile giremiyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.