|
Bildirim
|
Kablonet ise beklenmez hocam, yatırım yaparken kablonet
![]() |
Kablonet önce 100mbps 7/24 hız düşümsüz sınırsızı 250 TL altına getirmeli bence.
FTTH'ye geçmeleri güzel bir gelişme olur, Türksat'tan böyle güzel gelişmeleri her zaman bekleriz kullanıcı olarak. |
Saha dolabına kadar gelen fiber FTTC olarak adlandırılır. Hatta koaksiyel ile karma bir yapı olduğu için HFC de denir. binaya gelirse FTTB daireye gelirse, avr amerikada müstakil evlere home dendiği için FTTH dir.
rf çıkış rg6 ile tv ye kadar bağlantı yapmak için. sadece analog değil digital içinde kullanılan hali hazır sistem zaten. aşağı bina girişinden amfiden gelmiyorda yayın, modem görevi gören ont den geliyor varsayın. diğer türlü hdmi çıkış olsa ya tv yanına kurulum gerekir yada 10-15 m minimum hdmi kablo çekmek gerekir ki maliyetler hane sahibi içinde turksat içinde ciddi oranda artar. bu benim şahsi fikrimdir. |
turksatkablo zaten kablotv operatörü, neden direkt fiber versin ki?
adam akıllı low latency docsis 3.1'e geçse zaten fibere gerek kalmayacak. binama kadar fiber geliyor ama ttnin verdiği bakır hizmette pingim daha düşüktü. neden? kendilerini yeni teknolojilere adapte edemiyorlar. docsis 3.1'e geçseler ne bufferbloat, ne de kafadan +8 ms ping sorunu olacak. ama bunu yapacak adam var mı turksat'ta onu bilmiyorum. mail atıyorum docsis 3.1 diyorum, adamlar bana 25 mbps üstü hız için docsis 3.0 modem almalısınız falan otomatik cevap atıyorlar. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTech -- 3 Nisan 2020; 23:29:27 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loiloyse -- 5 Nisan 2020; 9:11:32 > |