Şimdi Ara

Kablonet Rezilliği!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kablonet'e abone olduğum güne lanet olsun.
    15 gündür akşam 8'den sonra böyle internet.
    Her akşam saat 8 oldu mu internet sürekli kopuyor, hız sürekli dalgalanıyor, Upload 0
    Yanlış duymadınız KOCAMAN 0.01.
    Bu firmaya bulaşmadan önce 1000 kez düşünün.
    Onlarca şikayet'ten sonra sadece 1 kez görevli geldi o da sorunu çözmeden kaçıp gitti. MH Sürekli ilgiliymiş gibi davranıp sizi oyalıyor ama sorun çözme yok!
    Kablonet Rezilliği!
    Kablonet Rezilliği!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eskiden kablonet abonesiydim ne zaman sorun olsa hemen geliyorlardı

• Valla artık gelen giden yok. 15 günde 10 tane şikayet açtırdım, sonuç kocaman bir sıfır. Şikayetvar'a bakıyorum çoğu kişi aynı durumlardan şikayetçi olmuş. Nasıl bir rahatlık ve kalitesizlik hakimse firmaya, şikayet için BTK dahil her kanalı kullandım. Benim gibi binlerce kişi var ama adamlarda yüzsüzlük tavan yapmış.

• Telekom altyapısını kullanıyorlarsa umutsuz vaka.

Bende de aynı sorun var. Kopma, dalgalanma, uzun süreli düşük hız vb.

• speedtest benim sonuçlarımı hep bozuk çıkarıyor nperf veya alternatif hız test sitelerini kullanmanı tavsiye ederim, sorun hakkın'da kablonet kapasite artırımı ile ilgili sürekli devamlı olarak sorun düzelene kadar şikayet kaydı açmaya devam :)
  • Sadece hız problemi değil, bağlantı hiç stabil değil. Download ve upload ölçümlerim de sürekli bir dalgalanma var Ping de çok yüksek.

• Evde çalışma süresince bize neler çektirdi neler her akşam kopma, geceleri uzun arıza kesintiler bezdirdi sonunda iptal ettirdim..

Ben hala kabloneti övenleri ve tavsiye edenlere şaşırıyorum..

ama tabi herkesin tercihi kendine ben asla kimseye tavsiye etmiyorum

Sağlıklı günler.
  • Yaklaşık 15 gündür ben de aynı sorunu yaşıyorum. Günlerdir arıza kaydı oluşturmaktan başka hiçbir destek sunmuyor müşteri hizmetleri. Saat 21'e kadar 95 mb download ve 5 mb upload alırken 21 olur olmaz bir anda download 5'e upload 0.1'e düşüyor. 3 senedir minimum sorun yaşayarak kullandığım interneti kullanamaz hale geldim. Böyle bir hizmet anlayışı olamaz.
  • 4 gün önce benim sorunum çözüldü. Şu an download ve upload gayet stabil.

• 2016 da kullanmaya başladım Kablonet Varlık fonuna aktarıldığından beridir performansı giderek azaldı o zamandan beridir hayır görmüyorum 2 haftada bir kesinti garanti saat farketmeksizin ayriyetten pingde dalgalanmalar anlık kopmalar docsis 3.1 veya 4 e geçeceklerini de düşünmüyorum, bizim devletin çalışma mantığı budur elindeki değerli şeye yatırım yapıp değerlendirmez veya korumaz hazır yiyici gibi sadece alır artık zarar etmeye başlayınca da özelleştirme ile satar mantık bu yapacak bir şey yok günübirlik yaşamanın ömrü kısa olur.

Edit- Bu arada eğer online oyunlarla içli dışlı iseniz asla tavsiye etmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merfarukkk -- 19 Haziran 2020; 0:18:0 >
  • acaba akıllı sınırsız pakette iseniz ondan olabilir mi gündüz asıl hızınız akşam düşük hızlar vardı galiba web sitesinde yazıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.