Şimdi Ara

Kablonete Devam Etmelimiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Annemlerin Evindeki Kablonet Sözleşmesi Haftaya Pazartesi Bitiyor Kablonet Bugün Açıklama Paylaşmış Sitesinde 1 Mayıs BTK Kararları Hakkında 3 Madde Şöyle Diyor(Resim Ekledim) Ve ''Kampanyasız tarife ücretleri ile ilgili Süresi Biten Tarifeler sayfasından bilgi alınabilir.'' Diyor Baktım Fiyatı 40 TL Yeni Sistemdeki Gibi Kota Falanda Yok AKN Sonra 16 Mbps Alırım Sizce Sözleşme Yapmadan 40 TL Kullanmak Mantıklı Geldi Yorumlarınızı Bekliyorum Şu Andaki Tarifem İse 25 Mbps 25 GB Kotalı 30 TL

• 56 tl'de iyi bence.Yeni tarifelerde bu fiyata bulma olasılığı yok.En azından birkaç ay beklemekte fayda var
  • sakın değiştirme kullan böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darch

Kablonet kullanabilmek için en azından Analog kablotv yayını almak gerekiyor. Hani hiç telefon ve tv için kutu işine girmezsen faturaya 16 lira ekleyerek hesapla.

Kutu Ve Modemim Var
  • Devam et mis gibi kullan memnunsan tabikide

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • taahhüt bitene kadar kullan, GB başına para istedikleri zaman direk kapat
  • Bende full kullanmaya devam et çünkü yeni tarifelerin hepsi diğer sirketlerden daha uygun fiyatlı içinde telefonla TV de veriyorlar. Ayrıca kota aşımı yapmak istemiyorsan 75 gb ile 150 gb arasında bile 10 tl gibi fark var. Yani her konuda yeni fiyat olarak uygun bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2fann

Bende full kullanmaya devam et çünkü yeni tarifelerin hepsi diğer sirketlerden daha uygun fiyatlı içinde telefonla TV de veriyorlar. Ayrıca kota aşımı yapmak istemiyorsan 75 gb ile 150 gb arasında bile 10 tl gibi fark var. Yani her konuda yeni fiyat olarak uygun bence

Asil problem hacklenme virus girmesi torrent acik kalmasi gibi durumlar. 25mbps hizla cok hizli bir sekilde o kotayi bitirip 300tl fatura alma olasiligi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sözleşmeli adamdan kota parası alamıyorlar değilmi ?
  • Diğer servis sağlayıcılardan birine geç derim. Mutlaka daha uygun fiyatlı bir tarife bulursun. Hem uzun vadede kafan rahat olur. Superonline ve Türk Telekom'un tarifelerine iyice bak derim. Türksat'ın yeni tarifeleri arasında rakiplerine göre bir tane bile avantajlı tarifesi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master Mirror

sözleşmeli adamdan kota parası alamıyorlar değilmi ?

1 Mayıs öncesi ise almıyorlar, eski kampanyadan devam ediyorsun.

Sözleşmeniz varsa (1 Mayıs öncesi) o bitene kadar devam edin, sonra duruma göre ISS değiştirin.
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    2018 eylüle kadar var sözleşme ta 2016 ekimde yapmıştım online işlemlerde 25 mbit 50 gb akn li yazıyor herhalde geçirmezler bana o yüzden abanıyorum youtube da 4 k videolara
  • "Süresi biten kampanyalar" kısmında böyle bi fiyat listesi göremedim. Tam olarak nerden aldınız bu listeyi?

Benim 3. maddeden anladığım, herkes kendi "kampanyasız" fiyatından kullanmaya devam edecek. Süresi bitenler kısmından yararlandığınız kampayayı bulun, orada tarifenizin kampayasız fiyatı yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekin_can

"Süresi biten kampanyalar" kısmında böyle bi fiyat listesi göremedim. Tam olarak nerden aldınız bu listeyi?

Benim 3. maddeden anladığım, herkes kendi "kampanyasız" fiyatından kullanmaya devam edecek. Süresi bitenler kısmından yararlandığınız kampayayı bulun, orada tarifenizin kampayasız fiyatı yazıyor.

Türksatkablo.com girin Solda Yukarıda Tarifler Var Ordan İnternet Tarifleri Mavi Şeritte "Süresi biten kampanyalar" Var Orada Yazıyor Ve Ek Kota Aşım Ücreti Yazmıyor Yani Ek Ücret Yok Direk Link;

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler-Suresi-Biten,162

• quote:

Orijinalden alıntı: VVizard

quote:

Orijinalden alıntı: ekin_can

"Süresi biten kampanyalar" kısmında böyle bi fiyat listesi göremedim. Tam olarak nerden aldınız bu listeyi?

Türksatkablo.com girin Solda Yukarıda Tarifler Var Ordan İnternet Tarifleri Mavi Şeritte "Süresi biten kampanyalar" Var Orada Yazıyor Ve Ek Kota Aşım Ücreti Yazmıyor Yani Ek Ücret Yok Direk Link;

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler-Suresi-Biten,162

Gördüm hocam. Umarım bu fiyatlar geçerli olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.