Merhabalar, 01.2020 Tarihinde başlamış olan 27 aylık sözleşmemi 06.2021 tarihinde dondurdum. 08.2021 tarihinde yurtdışına taşındım ve ikametgahımı buraya aldım. Bu tarihte ikametgahımı kanıt olarak göstererek aboneliğimin iptali başvurdum fakat 1225₺ cezai işlem uygulanmış (Sözleşmede modem yoktu). Son ödeme tarihide bugündü. Bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim?
Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar. |
TT Taahhüt Devam Ederken Yurt Dışına Taşındım
-
-
Ödemezseniz internet kesilir dava açılır, kararları yükleyin, kanun maddelerini ekleyin vs vs -
cevabınız için teşekkür ederim hocam.
-
Arkadaşlar merhaba, konu ile ilgili THH'ye başvurmuştum ve karara bağlandı. THH beni haklı buldu. Örnek olması açısından başvuru metnini ve karar metnini paylaşıyorum.
Not: Ücret iadesi için nasıl bir yol izlemeliyim? Beklesem kartıma yatırılır mı? Bu konuda yardımcı olur musunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXGHOST -- 29 Haziran 2022; 0:19:37 >
-
Türk Telekom genelde THH kararlarına itiraz edip durumu bir üst merciye taşıyor bilginiz olsun. Olayı takip etmeyi unutmayın.
Oldu ki karara itiraz etmediler o durumda IBAN bilgilerinizle beraber sizin iletişime geçmeniz gerekebilir. Karta iade olacağını sanmıyorum.
-
Cevabınız için teşekkür ederim. Süreci takip edebileceğim bir platform var mı?
-
E devlet üzerinden ya da kendi sitesinden bakın alacak varmı diye iade başvurusunda bulunursunuz
-
9 ay da karar çıkmış, adalet jet gibi !
-
E devlette alacak sorgulaması var orada da gözükür. Siz onlara Iban vereceksiniz onlar ibanınıza yatırıyordu.
Eğer karara itiraz edip süreci Tüketici Mahkemesine taşırlarsa, E devlette dava sorgulama ekranında gözükür.
-
Telekomun yerinde olsam ekstra para isterim verdiğim hizmetin üst düzey kalitesi, olanakları dahilinde yurt dışına çıkmışsınız ne güzel. Ne olur bir nevi gönül borcu minvalinde faturayı ödemeye devam etseniz.
Gigabit, IPv6, Encrypted DNS ile premium hizmeti ucuza verseydim yurt dışına gitmezdiniz -
o para da pul olmuş zaten :))
tt ödeyecekse de çatır çatır faizi ile geri ödemeli o parayı. -
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Gelişme oldukça buraya yazacağım.
Benzer içerikler
- türk telekom hipernet nedir
- tarife değişikliği ne zaman yapılmalı
- türk telekom hız yükseltme taahhüt bitmeden
- zyxel vmg3312-b10b arayüz şifresi
- eve fiber kablo çektirme ücreti
- türk telekom port açma ücreti
- türk telekom e-sim ücretli mi
- kapanan hat nasıl açılır
- en hızlı internet
- hat takılı ama şebeke yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X