Şimdi Ara

Kablosuz wireles mouse 17 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.494
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir seneye kadar pil ömrü diyor a101 den aldığım mouse pili çabuk bitiyor diye aldım

özellikleri

kozyatagi caffur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ben aldım kullandım 1-2 gün. Ürünün hassasiyeti sıkıntılı, ayarladım ettim ama olmadı,hoşuma gitmedi rahat çalışamadım. Ederi bu kadar, anca iadereten ya da yedek mouse olarak alınabilir. Sürekli kullanımda da 1 seneden fazla kullanılabileceğini düşünümüyorum. İsteyene kargo sizden 10 liradan vereyim.
  • 6 ay götürürse yine iyi bence.
  • www.hepsiburada.com
    Polosmart PSWM03 Kablosuz Mouse Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/polosmart-pswm03-kablosuz-mouse-pm-HB00000JETNG
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worcestershire

+Kargo

Alıntıları Göster
    bütün ölücülerin aklına o meksika çıkmazı soru belirir ;

en yakın a101'e yürümek mi, kargo parasını ödemeyi kabullenmek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 2 Aralık 2019; 12:28:34 >

• ucuzunu alıyorsun ayda 1 pil masrafı oluyor, logitech al geç
  • A101'de GoMobile var 14.90 lira. Alıcıları dahil çoğu aynı fabrikadan çıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Hocam o bende var zırt pırt pilli bittiyor a4tech vardı o iyidi onunda alıcısı kayboldu a4tech uyar mı ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root 1987 -- 2 Aralık 2019; 13:0:50 >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    40 TL den aşığı yok indirim bulursam kacirmam

• iPoint kullanıcısına yanıt
    Yorumlar iyi değilmiş dün bu yüzden almadım

• quote:

Orijinalden alıntı: root 1987

Hocam o bende var zırt pırt pilli bittiyor a4tech vardı o iyidi onunda alıcısı kayboldu a4tech uyar mı ki
    Alıcı işi şans tamamen ve her mouse için ayrı bir eşleşme kodu işlendiğinden uyum ihtimali yok gibi birşey. Dediğim GoMobile mouse'da orta alt noktadaki DPI düğmesini de süs/dekor olarak koymuşlar. Hiçbir işe yaramıyor ama yine de aygıt iş yapıyor şimdilik. Alıcısı Everest/Piranha gibi Cemşit markalarla uyumlu. A4 Tech ile pek zannetmiyorum.

Şimdiye kadar kablosuz mouselarda en çok sinir olduğum sıkıntı tek tıklamanın çift tıklaması, drag yani sürükleme yaparken kendiliğinden bırakması. Pil sorunu hiç etkilemedi şu zamana kadar beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Aralık 2019; 13:6:6 >
  • Ben aldım kullandım 1-2 gün. Ürünün hassasiyeti sıkıntılı, ayarladım ettim ama olmadı,hoşuma gitmedi rahat çalışamadım. Ederi bu kadar, anca iadereten ya da yedek mouse olarak alınabilir. Sürekli kullanımda da 1 seneden fazla kullanılabileceğini düşünümüyorum. İsteyene kargo sizden 10 liradan vereyim.
  • İl olan Aksaray carrefoursada everest makro mouse 13 lira ihtiyaci olan arkadaşlar dolaşsin sanirim her ilde satilamayip elde kalanlar satişa koyuyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SSD sıcak fırsatlar konusu gibi bir tane de klavye/fare sıcak fırsatlar konusu olsa ne güzel olur ya. Atıyorum ben oyuncu değilim sadece en ucuz ama çöp kalitede olmayan kablosuz klavye fare seti arıyorum bunlar aynı konuda paylaşılsa şu siteden şu marketten aldım diye fiyatı paylaşılsa, kullananlar varsa incelemesini değerlendirmesini yapsa. Piyasa klavye fare kaynıyor ve de hepsi de kötü değil illa ki aralarında iyi olanlar da var ama iyisin bulana kadar 3/4 set değiştirsen zaten pahalısının fiyatına geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haksancan -- 2 Aralık 2019; 13:25:39 >
  • İyiymiş be. Hem kablosuz, hem wireless. Elimde kablolu wireless vardı, değiştirmenin vakti geldi demek ki
  • Alın bir logitech pili unutun. Yıllardır kullanıyorum pil en son ne zaman değiştirdim hatırlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANLOVE -- 2 Aralık 2019; 13:50:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • outofnick O kullanıcısına yanıt
    Wireless dediği bulut değil mı

• teknosanın markasından almıştım pili su gibi içiyordu,bimden aldığım piller 1 ay gitmiyordu hemde 2 pilli.markasızlar berbat.

• Logitech bozulunca bunların yayvan bir modeli var A101'de onu almıştım. Gayet güzel tavsiye ederim..
  • iki haftalık kullanımda scroll bozuldu.alıcısı arada sapıtıyor.sinir hastası olmak isteyen alabilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.