Bildirim
Kaç Ay Fatura Ödemezsek Hat İptal Olur
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kontörlü hatlarda 6 ay sonra kısıtlama, sonraki 90 günde yükleme yapmazsanız iptal oluyor ama faturalı hatlarda icralık olabilirsiniz faturanızı ödeyin ve kontörlüye geçin bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingstonn -- 24 Mart 2023; 17:25:14 > -
Yanlış bilgi vermeyin 3 ay sonra kısıtlama olmuyor .
-
Siz biliyor musunuz hat durdurma ne zaman olur diye. Acaba 2. ayın faturasinjn son ödeme tarihi geçtikten sonra falan mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son ödeme tarihini 1 hafta geçtikten sonra kısıtlanabilir .Tam bilgim yok
Faturanızın detaylarında yazar muhtemelen
-
Bir kere otomatik ödemeye bıraktığım için bir faturada aksaklık yaşamıştım son ödeme tarihinden 3 hafta geçtikten sonra hat iptali mesajı geldi ilk defa olduğu için çok anlamadım umursamadım 1 ay sonra eve zarf geldi icralık olacaksınız son uyarı diye mart ayı faturasını mayıs sonunda felan ödemiştim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X