Bildirim
Kaç Ay Fatura Ödemezsek Hat İptal Olur
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kontörlü hatlarda 6 ay sonra kısıtlama, sonraki 90 günde yükleme yapmazsanız iptal oluyor ama faturalı hatlarda icralık olabilirsiniz faturanızı ödeyin ve kontörlüye geçin bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingstonn -- 24 Mart 2023; 17:25:14 > -
Yanlış bilgi vermeyin 3 ay sonra kısıtlama olmuyor .
-
Siz biliyor musunuz hat durdurma ne zaman olur diye. Acaba 2. ayın faturasinjn son ödeme tarihi geçtikten sonra falan mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son ödeme tarihini 1 hafta geçtikten sonra kısıtlanabilir .Tam bilgim yok
Faturanızın detaylarında yazar muhtemelen
-
Bir kere otomatik ödemeye bıraktığım için bir faturada aksaklık yaşamıştım son ödeme tarihinden 3 hafta geçtikten sonra hat iptali mesajı geldi ilk defa olduğu için çok anlamadım umursamadım 1 ay sonra eve zarf geldi icralık olacaksınız son uyarı diye mart ayı faturasını mayıs sonunda felan ödemiştim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon faturası ödenmezse ne olur
- kaç ay kontör yüklemeyince hat kapanır vodafone
- taahhüt bitmeden hat taşıma cezası
- sim kart değişikliğinde rehber kurtarma
- vodafone faturalıdan faturasıza geçiş
- vodafone superbox fiyat
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- iphone servis yok hatası
- türk telekom internet çekmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X