Bildirim
KAÇ MBPS ALABİLİRİM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Stabil olarak alabileceğin max hızı zaten alıyorsun daha fazlasını alamazsın tabi binanda vdsl yoksa internetten fiber sorgulama yaparak daha doğru bilgiye sahip olursun :) -
-
quote:
Orijinalden alıntı: cehesterquote:
Orijinalden alıntı: Mzlm42
Stabil olarak alabileceğin max hızı zaten alıyorsun daha fazlasını alamazsın tabi binanda vdsl yoksa internetten fiber sorgulama yaparak daha doğru bilgiye sahip olursun :)
1 sokak yukarıda bu saha dolabına benzer bir dolap yerleştirdiler şuanda kullandığım modem adsl 2 desteği veriyor acaba vdsl 2 modem aldığımda bu derğerler yüksek gösterirmi?
Vdsl2 alabilirsin dolabın üstünde yazan dslam ip'ye komut isteminden ping at cevap gelirse hattın o dolaptaki fiber hatta bağlıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 13 Kasım 2016; 2:10:12 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: phorever
Bizim bölgedeki dolaplarda bu yazıyı göremedim. Bazı dolaplarda yazmıyor sanırım. Keşke hepsinde yazsa
Hangi saha dolabına bağlı olduğumu öğrenmenin başka yolu var mı acaba?
https://siparis.vodafone.net.tr/Query/FiberAvailable
Burdan sabit telefon hattınız varsa numarayı yazarak yoksa adresi girerek sorgulayın. -
Bunu öğrenmek kolay binanızdaki ankastre kutunuzun üzerinde veya bina girişinde numaralandırma verilir.
Bu numaralar sizin hangi dolaba bağlı olduğunuzu gösterir.
Ankastre benim Saha dolabına bağlı olduğunu gösteriyor.Vdsl 2 ay içinde aktif olacak ve yeni Saha dolabı koyacaklar yeni fiber kablo çekildi.
Fiber kabin bizim yan binamızın ve Direk Santral'e bağlı bilginiz olsun.
Vdsl dolabı bu bizim orada değil örnek olması için gösterdim S.D. numarası ile ankastre numaranızın tutması lazım.
-
Değerler iyi gözüküyor. Hattınız, VDSL2'de 50-80 Mbit arasını kaldırır. -
Az önce ttnet müşteri hizmetlerini aradım hattım hipernet i destekliyor ama ne kaç mbit onlarda bilmiyor 50 mbite geçmek istiyorum dedim son aşamada hattınız 24 mbit destekliyor dedi acaba şuan kullandığım modem adsl2 destekli ondanmıdır gerçi salı günü vdsl modem aldım o gelicek vdsl modem geldiğinde ulaşılabilir hızım değişirmi sizce.
-
-
hocam vdsl alırsınız 50 Mbps modem uyumlu değil -
Hala hat değerlerim düzelmedi dün geceden beri yağmur yağıyor acaba ondanmı ttnet i arasam halledebilirlermi acaba. -
-
Hocam rahat 100Mbps alırsınız hayırlı olsun -
Teşekkürler, 100Mbps pakete geçicektim ama kampanya yoktu taahhüt üm de var mecbüren ttnet ile 50mbps 200 gb pakete geçebildim şuanda bir sıkıntı yok şans eseri saha dolabıda yakınımdaydı buralarda çok az yerde var saha dolabı caddeye koymuşlar 1 tane bizde alt sokakta olarak yararlanmış olduk yoksa buralarda çok sıkıntılıydı 1 sene önceye kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cehester -- 30 Kasım 2016; 20:59:13 > -
Hocam benim internet hattı 4Mbps desekliyor kaç yıl oldu hala aynı -
quote:
Orijinalden alıntı: cehester
Teşekkürler, 100Mbps pakete geçicektim ama kampanya yoktu taahhüt üm de var mecbüren ttnet ile 50mbps 200 gb pakete geçebildim şuanda bir sıkıntı yok şans eseri saha dolabıda yakınımdaydı buralarda çok az yerde var saha dolabı caddeye koymuşlar 1 tane bizde alt sokakta olarak yararlanmış olduk yoksa buralarda çok sıkıntılıydı 1 sene önceye kadar.
Hocam peki saha dolabından binanıza kadar gelen kablolarda yada bina / ev içi tesisatta yenileme oldu mu? -
tabiki saha dolabı geldiğinde sokaktaki tüm telefon kabloları değişti ben sadece cat5 kablo ile yaklaşık 15mt kadar uzattım odama kadar belki direk gelen telefon kablosuna taksaydım modemi daha iyi olabilirdi değerler. -
ADSL Port Details Upstream Downstream
Line Rate: 0.807 Mbps 8.223 Mbps
Actual Net Data Rate: 0.797 Mbps 8.191 Mbps
Trellis Coding: ON ON
SNR Margin: 17.0 dB 11.4 dB
Actual Delay: 0 ms 0 ms
Transmit Power: 12.1 dBm 19.5 dBm
Receive Power: 4.7 dBm 4.7 dBm
Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols
Total Attenuation: 21.4 dB 34.0 dB
Attainable Net Data Rate: 1.101 Mbps 10.616 Mbps
kaç mbit alabilirim bu değerlerle? -
quote:
Orijinalden alıntı: cehester
tabiki saha dolabı geldiğinde sokaktaki tüm telefon kabloları değişti ben sadece cat5 kablo ile yaklaşık 15mt kadar uzattım odama kadar belki direk gelen telefon kablosuna taksaydım modemi daha iyi olabilirdi değerler.
O kabloyu modemden odaya çekseydiniz hocam nasıl olsa her türlü odanıza kadar gelmek zorunda :)) -
quote:
Orijinalden alıntı: dirim7
ADSL Port Details Upstream Downstream
Line Rate: 0.807 Mbps 8.223 Mbps
Actual Net Data Rate: 0.797 Mbps 8.191 Mbps
Trellis Coding: ON ON
SNR Margin: 17.0 dB 11.4 dB
Actual Delay: 0 ms 0 ms
Transmit Power: 12.1 dBm 19.5 dBm
Receive Power: 4.7 dBm 4.7 dBm
Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols
Total Attenuation: 21.4 dB 34.0 dB
Attainable Net Data Rate: 1.101 Mbps 10.616 Mbps
kaç mbit alabilirim bu değerlerle?
Şu değerlerle daha yüksek almanız mümkün değil zaten. Hat zayıflaması da yüksek. Yinede telekomu arayıp hipernet altyapınız olup olmadığını sorabilirsiniz, belki vardır.
Benzer içerikler
- ttnet ücretsiz modem değiştirme
- dsl kablosu nasıl bağlanır
- zyxel vmg3312-b10b arayüz şifresi
- ttnet şikayet etme en etkili 2 yol
- türk telekom magnet limitsiz
- ağda kayıtlı değil ne demek
- kapanan hat nasıl açılır
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- cep magnet nedir
- türk telekom internet çekmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X