Şimdi Ara

Kaç yıllık masaüstü bilgisayar kullanıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merak ettiğim bir konu var. Evinizde oyun amaçlı kullandığınız bilgisayar kaç yıllık? Ben Nisan 2009 tarihinde aldığım bilgisayarımı tam 10 yıldır kullanıyorum. 10 yıldır sadece ve sadece ekran kartını yükselttim ve 1GB ASUS GT 430 DX11 128Bit ekran kartı satın aldım (3 ay önce 100TL'ye ikinci el olarak satın aldım bu kartı ve çok memnunum). Öyleki 2000-2013 yılları arasında çıkan tüm oyunları kaldırıyor elimdeki bilgisayar sistemi (low-medium-high detaylarda yerine ve oyununa göre her halükarda çalıştırıyor). Bilgisayarımın sistem özellikleri aşağıda imza kısmında yazıyor.

Hepinize saygı duyuyorum ve düşüncelerinizi merak ediyorum. Sadece ben miyim aynı bilgisayarı 10 yıldır kullanan? Bir on yıl daha kullanmayı düşünüyorum. "Neden" diye soranlara ise cevabım: 2000-2013 yılları arasında oynadıklarım kadar hiç oynamadığım, sırasını bekleyen ve keşfedilmeyi bekleyen daha çok oyun var.

Benim gibi düşünenleriniz varsa bir ufak tüyo daha vereyim: Teknolojiyi 5 yıl geriden takip edin, 5 yıl önceki sistemi toplayın, günümüz pc donanım bileşenlerine boşuna servet harcamayın. GTA 5'mi çıktı? Durun bir sakin olun. Acele etmeyin. Siz kesinlikle ölü fiyata GTA 4'lük sistem satın alın karlı çıkın. Çünkü bundan 5 yıl sonra nasılsa GTA 5'lik sistemi GTA 4 sisteme ödediğiniz eşdeğer ölü fiyatı ödeyecek ve yine karlı çıkacaksınız. Bu döngü böyle devam edecek. Ayrıca satın aldığınız pc sisteminin oyunları kaldırabildiği maksimum -son- yıldan geriye dönük tüm oyunları harika bir akıcılıkta oynayabileceğiniz için bir çok oyun arşivinizdeki yerlerini alacaktır.

Saygılarımla

• Tam aksini düşünüyorum, Zaman daha önemli bilgisayar başında geçirdiğin sürede yavaş bilgisayarla iş yaparken veya oyun oynarken loading ekranı bile can sıkabiliyor, Zamanın değerini iyi bilmek gerekli diye düşünüyorum.O yüzden yeni bir sistem toplayıp 5-6 yıl kullanmak daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrowbarG0d -- 4 Ağustos 2019; 21:20:0 >
  • 3 yıl olacak. Ama beni 3-4 yıl götürebilecek bir sistem kurmuştum. 1080p'de çok sıkıntısız oynuyorum. Bu fiyatlarla nasıl 4k için sistem kurulur ileride bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sempron 3200

Bu mesaj silindi.
    Peki sen pentium mmx 200'ü bilir misin veya Commodore 64'ü? yoksa yaşın küçük müydü?
  • Lga775 soket -p35 çipset
    Lga775 soket- p43 çipset

Temiz 12-13 yılı var
  • 0.5 yıllık bir pc kullanıyorum ☺
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.