< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kaçınılmaz son! Volkswagen bazı fabrikalarını Çin'e satmaya hazırlanıyor! Almanya bitiyor!
-
-
Almanya batıyor demiştik
-
Avrupa'nın arabasını elinden al, ellerinde yurt dışına satabilecekleri tek tük şey kalır. Haliyle eskisi kadar ihracat yapıp ülkelerine döviz kazandıramayacakları içinde yoksullaşacak avrupa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
avrupanın gerçekten batacağına inanıyor iseniz, sizlere bir şey hatırlatayım, türkiye ihracatının %60 ını ab ülkelerine yapıyor, türkiyede üretim yapan firmaların sahiplerinede bakarsanız ab ülkelerindeki yatırımcıların önemli bir pay sahibi olduğunu görürsünüz.
ab batarsa türkiye bırakın batmayı 3-4 yüzyıl geriye zamanda yolculuk yapar.
-
Başlığa psiko dedim ve yanılmadim.
batı medeniyeti bir çöküşün daha eşiğinde. ikinci dünya savaşı öncesi işleyen plan yine devrede. abd gümrük vergilerini arttırdı. avrupanın pazarı daraldı. hızla azalacak olan refah thule gesellchaft'ı diriltecek. avrupa, ağır sanayisini ikinci dünya savaşı öncesi almanya'da olduğu gibi silahlanmaya yönlendirecek. avrupa'daki araba fabrikalarının zırhlı araç ve tank fabrikalarına çevrilmesi şaşırtmaz.
-
www.aa.com.trAlman otomotiv sektöründe "duyarlılık" sipariş eksikliğiyle hızla kötüleşiyorhttps://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/alman-otomotiv-sektorunde-duyarlilik-siparis-eksikligiyle-hizla-kotulesiyor/3411958
Alman otomotiv üreticileri geçen yıl 272,6 milyar avro değerinde ihracat yaptı. Bu da toplam ihracatın yüzde 17,3'üne denk geliyor.
Otomotiv buyuk bir kalem olsa da urettikleri tek sey bu degil. Ayrica Avrupa kuculurse Turkiye biter.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Batı batıyor da paraları; sterlin, dolar ve euro bugüne kadar nasıl yükseldi?
-
Aynısını yazmaya gelmiştim.
Adamlar daha b planına geçmedi , biz z planındayız.
-
en sevdiğim zihniyet :))))))))))))
ölümüne amerikan batı savunucu ama solcu :))))))))))))
almanlar bile kendileri ile dalga geçiyorlar. ülkelerinin bittiğini görüyorlar. 2023 2024 yıllarında 1 milyona yakın alman bu ülkeyi terk etmiş :))))))))))))))))) doğum oranı almanlar'da ve avrupa kökenlilerde 1.3...
daha bittiğini anlamak için ne yapmaları lazım? tekrar sokaklarda polis atlarının ölmelerini bekleyip ellerinde bıçakla ölen atları doğramalarını mı? :)))))))))))))))))))))
aha bizdeki akp kafasının avrupalı sanılan yansıması :)))))))))))
-
b planı neymiş? AfD belki bir dahaki seçime kalır ama ona da alman nüfusu yetişemez.
-
Avrupa sıkıya gelince harekete geçer.Hep beraber izleriz.
-
hangi avrupa? amhood el noaubi olan alman mı harkete geçirecek? üremiyor almanlar kardeşim. nesini anlamakta zorlanıyorsunuz? her gün bir ton işe yaramaz adam geliyor. ben boşuna mı çalışamamayı seçtim. 2500 euro da alsam 3000 euro da alsam , 2 çocuklu afganın surinin arabın afrikalının devletten her ay beleşe aldığı 3200 euro net parayı geçemiycem.
neden çalışayım?
bu alman solcuları da bizim akpli almancılar gibiler.
adam Türkiye'ye yazın geliyor ama akpye oy atıyor.
alama ise amerika kanada avusturya'ya kaçıyor ama gidip yine fpd spd grüne gibi sol liberal partilere oy veriyorlar.
-
buyur al kendin bak! hani savaş bitmişti. hani spd lideri solcu scholz bunları gönderecekti vs? al geldikçe geliyorlar :)))))))))
Almanya bitti kardeşim. isteseniz de istemeseniz de bitti. işte sol siyasetin sonuçları bunlar. biz de akp den kurtulucaz diye sol aklın saçmalıklarının ardına düşmüşüz. chp de gelse işçi partisi de gelse hiç biri bunları göndermez. kökeninde Türk dşümanlığı olan zihniyet mi onları gönderecek?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Almanya 2 yıldır küçülüyor zaten ama çin ayda 100 milyar dolar cari fazla veriyor yani her ay volsvagen gibi birçok şirketi satın alabilecek sermaye birikimi elde ediyor . Bizden de alıyor yada kuruyor byd vs
Bunun sonunda savaş çıkabilir çünkü Avrupalı Amerikalı fakir kalmaya tahammül edemez fakat savaşı kazanmak için yüksek teknolojili savaş teçhizatı ve savaşacak ordu gerekiyor.... Savaşa hazırlık için ise ilk önce ülkeden yabancıları göndermeleri gerekiyor yani ilk önce ırkçılığın yükselmesi gerekiyor afd gibi partilerin gelip Alman olmayanları fransada da le pen 'in kızının gelip Fransız olmayanları ülkeden göndermeleri gerekiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 28 Ocak 2025; 16:2:45 >
benimde en irkildiğim zihniyet keşke senin gibilerle hiç muhatap olamasam. sizin gibiler yüzünden çok yakında bu ülkeyi terk edeceğim. ümitsiz vakasınız. sizlere ne anlatılsa boş, beyinlerinizin çalıştığını sanmıyorum. hayatı çok farklı yaşıyorsunuz.
-
hangi ülkeye gideceksin? Amerika mı? malesef o tren kaçtı. amerika bile kötü sonunu gördü trump falan seçtiler.
kanada mı?
en son tırtdeu gitti! şu anda ülkede her yer hindu kaynıyor.
fransa olmaz sanırım? yazım şekline göre baya mösyö takılıyorsun ama fransa'da mösyö mekanlarını bile şu anda rus ukri ve arap şeyhler kapmış durumda.
bu sebepten merak ettim. nereye gitmeyi düşünüyorsun?
-
vay arkadaş
Führerin kemiklerini sızlattılar ya...
liberal sol + yeşiller
siyasetinin ülkeleri ne hale getireceğini görün !
bunlar milli güvenlik sorunudur...
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Avrupa'nın arabasını elinden al, ellerinde yurt dışına satabilecekleri tek tük şey kalır. Haliyle eskisi kadar ihracat yapıp ülkelerine döviz kazandıramayacakları içinde yoksullaşacak avrupa.
|
avrupanın gerçekten batacağına inanıyor iseniz, sizlere bir şey hatırlatayım, türkiye ihracatının %60 ını ab ülkelerine yapıyor, türkiyede üretim yapan firmaların sahiplerinede bakarsanız ab ülkelerindeki yatırımcıların önemli bir pay sahibi olduğunu görürsünüz. ab batarsa türkiye bırakın batmayı 3-4 yüzyıl geriye zamanda yolculuk yapar. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X