Şimdi Ara

Kadjardan 3008'e geçilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2016 model 1.5 dci icon otomatik kadjara sahibim. ARaçta cam tavan keşif paket de var.( otomatik park, çarpışma önleme, kör nokta ikaz vs.) Araç 3 yıldır bende ve bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Çok da seviyorum aracı. Ama 3008 leri de görünce bundan mı alsam diye sürekli aklımda. Sizce üstüne 30 bin TL verilerek aşağıdaki araç alınır mı? Artıları eksileri ne olur? Ama ne olur sadece kulaktan dolma bilgilerle ve aracın tipine bakarak yorum yapmayın. Gerçekten faydalı ve doğru yoruma ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler...

Araç linki:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-peugeot-2017-1.2-puretech-130-hp-otomatik-hatasiz-boyasiz-852693232/detay

• Geçilir ama LSPI sorunlu 1.2 motora geçilmez. Dizel 3008’lere geçin geçebiliyorsanız.
  • İşyerinde bir arkadşımda Kadjar Icon diğerinde de 3008 var ikiside memmun ikiside dizel otomatik. değiştirmeye gerek yok bana göre.
  • dizeline geçilir ama 1.2 den uzak durun
  • entigin E kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz sorun nedir bilği verebilir misiniz.
  • memnun olunan dizelden, 1.2 gibi bi garabete geçmenin mantıklı açıklaması olamaz.
  • Geçilir kajdar eski bir araç
  • Şaka mı bu? 270bin 2017 model 1.2 araç? 1.6 dizel olsa neyse de dizel icon Kadjar'dan geçmek çok anlamsız olur.
  • Geçersin baktın olmuyor tekrar geri dönersin.
  • Sadece o halojen farlar bile geçmemek için yeterli bir sebep bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tEmh@ -- 4 Eylül 2020; 11:35:0 >
  • Koleos olsa geçilmez ama kadjardan geçmeyi düşünebilirsiniz.

Yeni model(güncel kasa için) (güncel kasanin da makyajlisi geliyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 4 Eylül 2020; 11:59:19 >
  • Dizel 3008e geçilir de dci dizelden 1.2 benzinliye geçilmez.
  • Bu 3008in 1.2 motoru çekiyomu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liny

Bu 3008in 1.2 motoru çekiyomu
    0-100'ü 9.5 saniye falan e çekiyor.

Ama 2018'den sonra motor güncellendi alınacaksa 2018 sonrasına bakmakta fayda var.
  • 2018 ve sonrasına bakın alacaksanız.

1.2 motorlar 2018'de güncellendi. Bu arada bende 2020 allure dynamic'i var kadjar'dan daha iyi ama değiştirmeye değmez.
  • entigin E kullanıcısına yanıt
    LSPı nedir acaba? Bu sorun 308 lerde de mi var
  • parker48 kullanıcısına yanıt
    Symbol kullanıp memnun olan da var talisman kullanıp memnun olmayan da. Her insanın bekletileri aynı olmayabiliyor.
  • Mayıs ayında sıfır kadjarı 200 e alacakken bir zam yedi ve 220 oldu bende buna bu para verilmez deyip gidip 215 e sıfır 3008 aldım. 3008 dış hatları olarak güzel araç ama kadjarda fena değil ben olsam hiç bu maceraya girmezdim. Benimki de 1.2 bu arada gidiş ve yakıttan son derece memnunum
  • Kadjar
  • ismail76 kullanıcısına yanıt
    www.linkedin.com
    Küçük Hacim Turboşarj Benzinli Motorlarda Görülen Tehlike : LSPI
    https://www.linkedin.com/pulse/k%C3%BC%C3%A7%C3%BCk-hacim-turbo%C5%9Farj-benzinli-motorlarda-g%C3%B6r%C3%BClen-tehlike-tekin

Burada gayet güzel anlatmışlar.

LSPI, Turbo beslemeli düşük hacim benzinli motorlarda görülen bir sorun ve PSA grubunun 1.2 turbo motorlarında da bu arıza görülmekte.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.